We zijn weer open

2 juni 2020
Klimmen Amsterdamse Bos Klimparcours Amsterdam 6
Klimparcours Rotterdam 2 kopie
Klimparcours Rotterdam 5 kopie

Alle avonturiers opgelet!  

Wij hebben goed nieuws voor alle avonturiers. Fun Forest is weer open voor kinderen en volwassenen! Sinds half mei mogen we  namelijk weer buiten sporten in teamverband. Hier zijn wij natuurlijk ontzettend blij mee, want wat hebben wij jullie gemist!  

Bewegen blijft gezond

De afgelopen tijd hebben wij allemaal veel binnen gezeten. Goed blijven bewegen schiet er dan soms bij in. En dat is jammer, want bewegen blijft gezond. Uit onderzoek is gebleken dat sinds de invoering van de coronaregels 1,7 miljoen mensen minder sporten, waaronder vooral kinderen. In de leeftijdscategorie 6-12 jaar was de daling 35 procent en bij kinderen van 13 tot 18 was de teruggang 13 procent (NOS Nieuws, 2020). 

We zijn weer open

Nu zijn de regels weer wat minder streng en mogen kinderen weer buiten sporten. Na al dat binnen zitten, hebben zij vast behoefte aan een avontuur in de natuur. En waar beleef je nou een leuker avontuur dan bij Fun Forest?  

Een beetje anders

Toch zal alles een klein beetje anders zijn, veiligheid gaat bij ons namelijk altijd voor. Zo houden wij ons aan de regels opgesteld door het RIVM. In onze klimparken is het mogelijk om voldoende afstand te houden. Ons team heeft de afgelopen tijd hard gewerkt om Fun Forest weer klaar te maken voor bezoekers. Hier horen uiteraard een paar regels bij.  

We zijn weer open

Deze regels zijn er om ervoor te zorgen dat een bezoek aan onze bossen voor iedereen veilig is. Het Fun Forest Team zal er extra goed op letten dat iedereen zich aan deze regels houdt. Zo kunnen wij allemaal weer genieten van onze bossen! 

Wil je meer weten over alle maatregelen die wij treffen? Neem dan een kijkje op onze website! 

Wil je komen klimmen?

Vergeet niet te reserveren! 

Omdat we ervoor willen zorgen dat iedereen voldoende afstand kan houden, kunnen wij maar een bepaald aantal groepen per keer laten klimmen. Wil je dus langskomen bij Fun Forest, vergeet dan niet te reserveren! Klik op de button hieronder om je plekje te boeken    

Dit vind je vast ook leuk!

Gerelateerde berichten

Kies nu jouw locatie!

Almere
  • Hèt klimbos van Flevoland
Tickets
Amsterdam
  • Uitdaging voor jong & oud
Tickets
Rotterdam
  • Klimmen en watersport
Tickets
Venlo
  • Unieke klimonderdelen
Tickets
Amsterdam

Let op, je keuzes gaan verloren bij het verlaten van de widget.

Kies jouw locatie

Kies de tickets

9.2
0 klimmers beoordelen dit klimbos met een 9.2!

Grote groep
of kinderfeestje
?

Selecteer een datum

Hé, wat leuk dat je bij ons op avontuur wilt! Het lijkt erop dat het product dat jij wilt boeken nu niet beschikbaar is. Dit kan zijn omdat er op de gekozen datum geen plekken meer beschikbaar zijn. Kies dan een andere datum. Gaat het om een groepsuitje? Ga dan naar funforest.nl/groepsuitjes om jouw groepsuitje te boeken. Kom je er dan nog niet uit? Geen probleem! Onze klantenservice is van 09:00 tot 17:00 bereikbaar.

Selecteer een starttijd

Tip: ons klimbos is vaak het rustigst in de ochtend 👍

Nog enkele tickets beschikbaar!

Toch een andere dag?

Omboeken kan tot 24 uur van te voren Het wijzigen en/of annuleren van uw reservering kan kosteloos tot 2 weken voor aanvang.

Maak het avontuur compleet

Jouw gegevens

Uw vouchercode wordt verwerkt bij de betaling

Overzicht bestelling

Locatie
Datum & tijd
Tickets
Totaal € 49.90
Tickets Bestel ze hier direct!