Seizoenkaart

Kan jij geen genoeg krijgen van ons klimbos? 🌳 Dan is de Fun Forest seizoenkaart echt iets voor jou! Hiermee kan je een heel seizoen lang onbeperkt komen klimmen in alle Fun Forest klimbossen.

Klimparcours Rotterdam 3
Winterklimmen02
Jongen met balkjew

Voor de echte klimfans

Onze seizoenkaart is voor de echte klimfans. Want met een seizoenkaart mag je onbeperkt komen klimmen. Je bent welkom op alle locaties van Fun Forest en kan alle klimbossen dus een keertje komen testen. Heb je niet genoeg tijd gehad om alle parcoursen te ontdekken? Of wil je het avontuur gewoon nog eens beleven? Met een seizoenkaart kan het allemaal en klim je ook nog eens voordelig!

Klimparcours Rotterdam 4
Meisje bananen
Klimbos Zuid Holland Klimpark Zuid Holland 2
Klimmen Amsterdamse Bos Klimparcours Amsterdam 2
Vrouw lach
Klimparcours Rotterdam 5 kopie

Zo werkt de seizoenkaart

Je kan een seizoenkaart op deze pagina aanschaffen. Nadat je de seizoenkaart gekocht hebt, ontvang je jouw aankoopbewijs per mail. ✉️ Zodra je via de link in de mail jouw foto hebt geupload, ontvang je zo snel mogelijk jouw seizoenkaart via de post. Boek jouw tickets met je seizoenkaart via deze pagina. Let op: je kan jouw seizoenkaart alleen voor jezelf gebruiken. Wil je ons klimbos meteen bezoeken? Dan kun je tot 2 weken na de aanschaf van je seizoenkaart de code uit de mail gebruiken. gebruik je de code uit deze mail voor jouw eerste bezoek!

Veiligheid staat bij Fun Forest voorop. Daarom krijg je elke keer een korte veiligheidsinstructie.

 

Zo werkt de seizoenkaart

Je kan een seizoenkaart op deze pagina aanschaffen. Nadat je de seizoenkaart gekocht hebt, ontvang je jouw aankoopbewijs per mail. ✉️ Zodra je via de link in de mail jouw foto hebt geupload, ontvang je zo snel mogelijk jouw seizoenkaart via de post. Boek jouw tickets met je seizoenkaart via deze pagina. Let op: je kan jouw seizoenkaart alleen voor jezelf gebruiken. Wil je ons klimbos meteen bezoeken? Dan gebruik je de code uit deze mail voor jouw eerste bezoek!

Veiligheid staat bij Fun Forest voorop. Daarom krijg je elke keer een korte veiligheidsinstructie. Zit je gordel goed en heb je de helm op? 👷🏻‍♀️ Dan ben jij klaar om de boom in te gaan! 

Kies jouw seizoenkaart:

Krijg de aanschafprijs van jouw ticket terug!

Heb je al een ticket gekocht, maar wil je toch graag een seizoenkaart? Dan kan je de aanschafprijs van jouw ticket terugvragen! Bestel eerst jouw seizoenkaart en vul daarna het formulier in. Voor de terugbetaling hebben wij een bewijs van betaling van jouw ticket én jouw seizoenkaart nodig. Wij zorgen dat het ticketbedrag z.s.m. weer op jouw rekening teruggestort wordt!

Krijg de aanschafprijs van jouw ticket terug!

Heb je al een ticket gekocht, maar wil je toch graag een seizoenkaart ? Dan kan je de aanschafprijs van jouw ticket terugvragen! Bestel eerst jouw seizoenkaart en vul daarna het formulier in. Voor de terugbetaling hebben wij een bewijs van betaling van jouw ticket én jouw seizoenkaart nodig. Wij zorgen dat het ticketbedrag z.s.m. weer op jouw rekening teruggestort wordt!

Aanvraagformulier terugbetaling
Klimbos Zuid Holland Klimpark Zuid Holland 4
Klimbos mini minis Fun Forest

Benieuwd naar de algemene voorwaarden?

Check hier alle informatie!

  • De seizoenkaart is één seizoen geldig, dus tot het eind van 2024. Als we open zijn, mag je komen klimmen.
  • Op het moment van aanschaf dient de leeftijd te kloppen met de aangeschafte seizoenkaart . Ben je nu 11 jaar maar wordt je later dit seizoen nog 12 jaar? Dan mag je een seizoenkaart tot 12 jaar aanschaffen.
  • Je bent met jouw seizoenkaart welkom op alle locaties van Fun Forest Nederland.  
  • Jouw seizoenkaart is strikt persoonlijk en niet overdraagbaar. Indien deze regel niet wordt nagekomen, wordt de seizoenkaart ongeldig verklaart. Er vindt geen restitutie van het aankoopbedrag plaats.  
  • Als seizoenkaarthouder kan je via deze pagina jouw ticket reserveren.
  • Het is niet mogelijk de seizoenkaart te gebruiken in combinatie met andere arrangementen, zoals kinderfeestjes, bedrijfs- en schooluitjes, die worden aangeboden door Fun Forest.
  • Bij elk bezoek dient de seizoenkaart getoond te worden aan de kassa.
  • Een seizoenkaarthouder is verplicht bij ieder bezoek de veiligheidsinstructie te volgen.  
Amsterdam

Let op, je keuzes gaan verloren bij het verlaten van de widget.

Kies jouw locatie

Kies de tickets

9.2
0 klimmers beoordelen dit klimbos met een 9.2!

Grote groep
of kinderfeestje
?

Selecteer een datum

Hé, wat leuk dat je bij ons op avontuur wilt! Het lijkt erop dat het product dat jij wilt boeken nu niet beschikbaar is. Dit kan zijn omdat er op de gekozen datum geen plekken meer beschikbaar zijn. Kies dan een andere datum. Gaat het om een groepsuitje? Ga dan naar funforest.nl/groepsuitjes om jouw groepsuitje te boeken. Kom je er dan nog niet uit? Geen probleem! Onze klantenservice is van 09:00 tot 17:00 bereikbaar.

Selecteer een starttijd

Tip: ons klimbos is vaak het rustigst in de ochtend 👍

Nog enkele tickets beschikbaar!

Toch een andere dag?

Omboeken kan tot 24 uur van te voren Het wijzigen en/of annuleren van uw reservering kan kosteloos tot 2 weken voor aanvang.

Maak het avontuur compleet

Jouw gegevens

Uw vouchercode wordt verwerkt bij de betaling

Overzicht bestelling

Locatie
Datum & tijd
Tickets
Totaal € 49.90
Tickets Bestel ze hier direct!