Partners

Wij werken met een aantal partijen waar wij heel trots op zijn. Samen zetten wij van alles neer, van mini-festivals tot acties voor donateurs. Deze partners werken met ons samen op verschillende gebieden en ieder partnership is uniek. Wij maken graag tijd vrij voor de vernieuwing en verbetering van samenwerkingen met onze partners.

personeelsfeest, fun forest
logo anwb, fun forest logo kidsproof, fun forest i amsterdam logo, fun forest logo rotterdam pas, fun forest logo vrienden loterij, fun forest logo nationale postcode loterij, fun forest logo bankgiro loterij, fun forest onefit logo, fun forest logo bever, fun forest logo kemphaan, fun forest

Rangerleden programma

WWF

Samen met het WWF zetten wij ieder jaar weer een aantal acties neer voor hun Ranger-ledenprogramma. Dit is een combinatie van een korting voor leden op lange termijn en een keer per jaar een evenement voor Rangers. In de zomer toveren wij één van onze parken om tot WWF Ranger feestlocatie. Op deze Rangerdag mogen Rangers met hun hele familie langs komen en hebben wij, naast klimmen, ook een heleboel andere leuke activiteiten zoals spelletjes, workshops over dieren, een speurtocht en een springkussen. Naast deze ledendag krijgen alle leden van de WWF Rangerclub het hele jaar door 20% korting op hun tickets bij Fun Forest.

bandjes in het bos, fun forest

Buitenvrienden

Bever

Ook met Bever hebben zetten wij jaarlijks een combinatie van leuke acties en evenementen neer. Deze zijn te gebruiken en bezoeken door alle vaste klanten, of "buitenvrienden", van Bever. In Amsterdam organiseren wij nu voor het tweede jaar het klim- en muziekevenement "Bandjes in het Bos". Hier kunnen buitenmensen voor een dag heerlijk klimmen en genieten van muziek in de buitenlucht. Bever Buitenvrienden genieten naast deze exclusieve evenementen ook van 20% korting op hun tickets bij Fun Forest.

Op zoek naar een partner?

Een partnership voor jou

Wij bieden op maat gemaakte partnerships. Ben je op zoek naar een partner voor een kick-off, bedrijfsfeest, bootcamp, campagne, teambuilding of iets anders? Neem dan contact op met ons marketingteam om alle mogelijkheden door te spreken en te kijken welke aanpak het beste bij jou past.

Je kan ons bereiken door te mailen naar marketing@funforest.nl.

Kom lekker klimmen!

Almere
  • Het enige klimbos in Flevoland
Tickets
Amsterdam
  • In het Amsterdamse Bos
Tickets
Rotterdam
  • In het Kralingse Bos
Tickets
Venlo
  • Unieke Mini Monkey trail
Tickets
Deze browser wordt niet meer ondersteund, gelieve een moderne browser gebruiken.

(Chrome, Firefox, Edge)

Let op, je keuzes gaan verloren bij het verlaten van de widget.

Kies jouw locatie

Kies de tickets

Grote groep of kinderfeestje?

Groepsarrangement

Selecteer een datum

Selecteer een starttijd

Tip: ons klimbos is vaak het rustigst in de ochtend 👍
Oh jee, ons klimbos zit vandaag vol! 😮
Wil je toch graag op avontuur? Kies dan een andere datum of locatie.

Maak het avontuur compleet

Jouw gegevens

Overzicht bestelling

Locatie
Datum & tijd
Tickets
Totaal incl.10% korting
Uw vouchercode wordt verwerkt bij de betaling
Deze stap is vereist!
Tickets Bestel ze hier direct!