Bedrijfsuitje

Ga er met je collega’s tussenuit voor een uniek avontuur in de natuur. In de bossen van Fun Forest beleef je een onvergetelijke dag vol gezelligheid, teambuilding en lekker eten.
Hidden
Hidden
Bedrijfsuitje 5

Op avontuur met je collega's

Beleef samen met je collega’s een avontuur in de natuur. Of je nu hoog de bomen in gaat of met beide benen op de grond blijft, plezier is gegarandeerd tijdens jouw bedrijfsuitje! Ga de uitdaging aan en versterk de band met je team door samen te ontsnappen van de werkvloer en een unieke dag te beleven in het bos.

Gezond in het groen

Samen de natuur in voor een onvergetelijk & sportief avontuur!

Sociale onderneming

In ons bos werken we aan eerlijke kansen voor iedereen.

Grote en kleine groepen

Op maat gemaakte uitjes voor groepen van 10 tot wel 200 personen!

Zij gingen je voor

Bedrijfsuitje algemeen Bedrijfsuitje algemeen Bedrijfsuitje algemeen Bedrijfsuitje algemeen Bedrijfsuitje algemeen Bedrijfsuitje algemeen Bedrijfsuitje algemeen Bedrijfsuitje algemeen Bedrijfsuitje algemeen Bedrijfsuitje algemeen Bedrijfsuitje algemeen Bedrijfsuitje algemeen Bedrijfsuitje algemeen Bedrijfsuitje algemeen Bedrijfsuitje algemeen Bedrijfsuitje algemeen Bedrijfsuitje algemeen Bedrijfsuitje algemeen Bedrijfsuitje algemeen Bedrijfsuitje algemeen Bedrijfsuitje algemeen Bedrijfsuitje algemeen Bedrijfsuitje algemeen

Waar vier jij je bedrijfsuitje?

 

Op maat gemaakte evenementen

Bij ons in het bos stel je zelf je uitje samen. Je kiest jouw favoriete activiteit en hierna kijken we wat hier nog meer bij past. Wil je je collega's beter leren kennen? Dan is teambuilding altijd een goede keuze! Vertrouw je al wat meer op elkaar? Denk dan eens aan klimmen in het klimbos, watersport of Archery Tag. Daarna lopen we samen alle horeca arrangementen na. Wil je beginnen met koffie en een koek, of een gezonde lunch tussen de activiteiten door? Natuurlijk kan je je dag ook spetterend afsluiten met een gezellige borrel en een uitgebreide barbecue.

Bedrijfsuitje algemeen

Hoe het werkt

Bedrijfsuitje algemeen
1. Vind de ideale locatie

De bossen van Fun Forest zijn te vinden in Amsterdam, Almere, Rotterdam en Venlo.

Bedrijfsuitje algemeen
2. Kies de activiteiten uit

Gaan jullie klimmen? Of wil je graag teambuilding, archery tag of watersport proberen?

BBQ 6
3. Vergeet niet om te snacken

Kies je voor een gezonde lunch, gezellige borrel of uitgebreide barbecue?

Bedrijfsuitje algemeen
4. Jullie komen naar ons bos

Yes, het is eindelijk zover. Tijd voor een te gek bedrijfsuitje!

Vul jouw formulier in!
Bedrijfsuitje algemeen
Gezellig 1

Goed te bereiken

Het fijne aan alle locaties van Fun Forest, is dat ze vlak bij een grotere stad liggen. Dit betekent dat ze allemaal goed te bereiken zijn! Met de auto is er natuurlijk helemaal geen probleem, maar ook als je afhankelijk bent van het openbaar vervoer is het bos heel goed te bereiken. Tip: pak in plaats van de bus of tram ook eens de OV fiets of maak er een wandeling van!

Van financiële bijdrage tot bedrijfsuitje

Vervul jouw SROI-plicht bij Fun Forest!

Heeft jouw bedrijf samengewerkt met de overheid? Dan is de kans groot dat je te maken krijgt met Social Return on Investment, of ‘SROI’. In veel gevallen kan je jouw SROI-plicht voldoen door bij te dragen aan de sociale missie van Fun Forest.

Van financiële bijdrage tot bedrijfsuitje

Vervul jouw SROI-plicht bij Fun Forest!

Heeft jouw bedrijf samengewerkt met de overheid? Dan is de kans groot dat je te maken krijgt met Social Return on Investment, of ‘SROI’. In veel gevallen kan je jouw SROI-plicht voldoen door bij te dragen aan de sociale missie van Fun Forest. Vervul jouw SROI-plicht bijvoorbeeld met een bedrijfsuitje in ons klimbos of door te doneren!

‘Ik wilde graag bij Fun Forest aan de slag omdat ik het heerlijk vind om in de natuur bezig te zijn. In het begin vond ik het werk wel een beetje spannend. Ik heb namelijk een spraaktaal probleem en spreken voor grote groepen vind ik soms lastig. Gelukkig zijn er een hele hoop fijne collega’s die je altijd willen
helpen!

Ik ben heel anders binnengekomen bij Fun Forest als dat ik ben weggegaan. Ik vind het soms lastig om mijn eigen groei te zien, vooral als het met kleine stapjes gaat, maar als ik terug blik zie ik wel een groot verschil!'

Bedrijfsuitje algemeen

Dit is Yannick

We zijn trots om een Social Enterprise te zijn met een duidelijke missie: jonge mensen, die moeilijk aan een baan komen, een leer- en werkplek te bieden in ons team. Wij zijn trots op ons team en stellen hen dan ook graag aan je voor:

Yannick heeft stage gelopen in ons Amsterdamse klimbos. Hij was hier gek op alle afwisseling, want je kon hem zowel in ons bos als in onze Boss Kitchen vinden. Waar hij het in het begin nog spannend vond om voor groepen te staan, was hij hier aan het einde van zijn stage helemaal overheen!

Wil je nog meer info?

Vraag direct onze nieuwe brochure aan!

Hidden
Hidden
Bedrijfsuitje algemeen

Boek nu jouw bedrijfsuitje!

100% zeker van jouw plekAlles is achteraf nog te wijzigen
Vraag hier jouw GRATIS offerte aan

In welk bos gaan jullie op avontuur?

Bedrijfsuitje

Kom jij naar ons bos?

Hé, wat leuk dat je benieuwd bent naar een groepsuitje in ons bos! Vul je het onderstaande formulier voor ons in? Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Zijn er nog dingen die niet zeker zijn, zoals het deelnemersaantal of de datum? Vul dan een schatting in, dan maken we het later definitief.

Hidden
Amsterdam

Let op, je keuzes gaan verloren bij het verlaten van de widget.

Kies jouw locatie

Kies de tickets

9.2
0 klimmers beoordelen dit klimbos met een 9.2!

Grote groep
of kinderfeestje
?

Selecteer een datum

Hé, wat leuk dat je bij ons op avontuur wilt! Het lijkt erop dat het product dat jij wilt boeken nu niet beschikbaar is. Dit kan zijn omdat er op de gekozen datum geen plekken meer beschikbaar zijn. Kies dan een andere datum. Gaat het om een groepsuitje? Ga dan naar funforest.nl/groepsuitjes om jouw groepsuitje te boeken. Kom je er dan nog niet uit? Geen probleem! Onze klantenservice is van 09:00 tot 17:00 bereikbaar.

Selecteer een starttijd

Tip: ons klimbos is vaak het rustigst in de ochtend 👍

Nog enkele tickets beschikbaar!

Toch een andere dag?

Omboeken kan tot 24 uur van te voren Het wijzigen en/of annuleren van uw reservering kan kosteloos tot 2 weken voor aanvang.

Maak het avontuur compleet

Jouw gegevens

Uw vouchercode wordt verwerkt bij de betaling

Overzicht bestelling

Locatie
Datum & tijd
Tickets
Totaal € 49.90
Tickets Bestel ze hier direct!