De leukste uitjes in de buurt van Fun Forest Almere

28 juli 2020
Klimmen Fun Forest Almere klimpark klimbos
Quickjump Almere klimbos Fun Forest klimpark vrije sprong
Klimbos Fun Forest Almere klimpark Restaurant Kemphaan

Kom je deze vakantie een keer langs om te klimmen bij Fun Forest Almere? Maak er een dagje van! Er zijn in de buurt een heleboel leuke activiteiten te beleven. Echt voor iedereen wat wils. In deze lijst zetten we de tien leukste plekken in Almere voor je op een rijtje. Speciaal voor jou hebben we gekeken naar de tien activiteiten die het beste te combineren zijn aan een bezoek met ons klimbos.

Almere Jungle

Dit dierenpark is de enige plek in Almere waar je oog in oog komt te staan met dieren uit maar liefst zes verschillende werelddelen! Het park is in de afgelopen maand flink uitgebreid, waardoor je in de toekomst ook fretten, griekse landschildpadden, kippen en konijnen ziet in Almere Jungle. Daarnaast zijn ze door de ANWB ook nog eens benoemd tot tweede leukste uitje van Nederland. Ze hebben zelfs net als ons een sociale missie om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te helpen! Deze meivakantie hebben ze iedere dag leuke activiteiten voor jong & oud. Ga jij het ook beleven?

Meer info

slangen, kinderen, fun forest
gourmetstel, fun forest

Kip & Ei restaurant Dubbel-Op
Aan het water, met een prachtig uitzicht op Stichting AAP apeneilanden ligt dit heerlijke restaurant. Kip & Ei restaurant Dubbel-op is een geweldig restaurant. Iedereen kan er wel iets lekkers vinden, omdat dit restaurant werkt met E-nummervrije, glutenvrije, lactosevrije, biologische producten die voor iedereen toegankelijk en betaalbaar zijn. Naast heerlijke kipmaaltijden serveert Dubbel-op ook pannenkoeken, broodjes en zelfs insectengerechten! Sinds kort kan je er met het hele gezin genieten van de pannenkoeken-gourmet, waarbij je zelf wel 1001 gekke combinaties maakt om jouw favoriete pannenkoek te bakken.

Meer info

Natuurcamping de Kemphaan
Wil je er echt even lekker tussenuit? Kom lekker een weekendje naar Almere! Op Natuurcamping de Kemphaan ben je echt even weg uit de dagelijkse sleur. Je kan er op allerlei verschillende manieren overnachten. In je eigen caravan of tent, maar ook in een van de trekkershutten die er al staan. Sinds kort heeft de camping ook speciale kampeerbungalows en je kan er ook op hele bijzondere manieren overnachten. Denk maar eens aan een nachtje in een tipi, een yurt, een hangmat of zelfs in een brandweerauto!

Meer info

gert buchner, fun forest
kinderen, fun forest

Stad & Natuur
Bij Stad en Natuur op de Kemphaan beleef je de natuur van dichtbij! Stad & Natuur organiseert het hele jaar door bijna elk weekend allerlei activiteiten en evenementen op hun locaties, waarvan een groot deel op de Kemphaan. Dit kunnen workshops en speurtochten zijn in de vakanties, maar ook evenementen als de Nacht van de Nacht en het Zomerfestival. Doel is het verbinden van stad en natuur met elkaar, mensen naar buiten krijgen! Net als in ons klimbos.

Meer info

Outdoorpark SEC
Wil je naast het klimmen bij Fun Forest nog meer outdooractiviteiten beleven? Ga dan ook langs bij Outdoorpark SEC! Er is voornamelijk in de vakanties en op feestdagen een heleboel te beleven in dit te gekke outdoorpark! Denk bijvoorbeeld aan workshops boogschieten, survival, paintball, expedities of een superleuke modderdag! Je moet niet bang zijn om vies te worden, want schoon blijf je hier niet. Daarom is Outdoorpark SEC juist zo’n leuk uitje.

Jumping Jack
Wil je nog zo’n actief uitje beleven als ons klimbos? Ga dan langs bij Jumping Jack in het centrum van Almere. Deze indoor trampolinehal bestaat uit zes area’s waar je de uitdaging met de zwaartekracht aangaat. Bekijk de wereld van een andere kant wanneer je over muren loopt of van grote hoogtes naar beneden duikt. Oefen je freerunning skills of maak salto's op de 2400 vierkante meters aan trampolines. Ouders relaxen ondertussen in The Coffee Club met een healthy lunch of heerlijke latte macchiato. Of ze springen lekker mee!

Restaurant Buitengewoon Lekker
Heb je zin in een heerlijke, verse, biologische lunch? Dan ben je bij Buitengewoon Lekker aan het juiste adres! Met uitzicht over ons klimbos en het Zuiderzeespeelbos is dit restaurant met terras in de zon een heerlijke plek om een middag in de natuur door te brengen. Maar ook in de winter kun je hier heerlijk genieten met een warme kop soep naast de houtkachel. Dit restaurant werkt zo veel mogelijk met fairtrade producten, dus ben jij na een intensieve klim toe aan een (h)eerlijke lunch? Ga vooral langs Buitengewoon Lekker!

Meer info

fun forest almere
kinderen, fun forest

Buitencentrum Almeerderhout
Houd je van avontuur en ben je niet bang om vies te worden? Ga dan samen met de boswachters van het Staatsbosbeheer op avontuur in de bossen rondom de Kemphaan. Tijdens deze verschillende wandelingen leer je de sporen van de bever te herkennen, kun je spelen in het Zuiderzee speelbos of bewandel je een van de doe-paden, zoals het kabouterpad. Daarnaast zijn er nog veel meer schatten te ontdekken in het natuurgebied. Zoals de beverburcht, die je het beste ziet vanuit een rondje met de Beverbus!

Meer info

Pannenkoekenrestaurant Smullen & Spelen
De naam zegt het al: bij dit restaurant kan je smullen én spelen! Speciaal voor jonge kinderen is er een grote speeltuin aangelegd bij dit mooie pannenkoekenrestaurant. Vanaf je tafeltje heb je altijd goed zicht op de kinderen die in de speeltuin spelen. In de veilige en unieke anders dan anders speeltuin ligt een archeologische vind- en speelplaats waar de aspecten ‘leren’ en ‘spelen’ worden gecombineerd. Naast een heleboel spelen, smikkel je hier ook met een heleboel lekkere pannenkoeken. Enkel spelen kan hier ook tegen een kleine vergoeding.

Cablepark VIEW
Wil je land & water combineren tijdens jouw uitje? Ga dan klimmen bij Fun Forest en waterskieën, wakeboarden of suppen bij Cablepark VIEW! Waterskiën aan de kabelbaan is makkelijk te leren, voor jong en oud. Bij wakeboarden sta je zijdelings op één board, net als bij snowboarden. Het is een uitdagende sport. Hoe beter je wordt, hoe spannender de trucs die je leert! Suppen is jezelf staand voortbewegen over het water op een grote surfplank met een lange peddel. Iedereen kan Suppen, jong, oud, man of vrouw. En de kids? Die zet je gewoon voorop.

Dit vindt je vast ook leuk!

Gerelateerde berichten

Kom naar Fun Forest!

TrustScore 8.7

Fun Forest

Almere

Tickets

Fun Forest

Amsterdam

Tickets

Fun Forest

Rotterdam

Tickets

Fun Forest

Venlo

Tickets

Deze browser wordt niet meer ondersteund, gelieve een moderne browser gebruiken.

(Chrome, Firefox, Edge)

Let op, je keuzes gaan verloren bij het verlaten van de widget.

Kies jouw locatie

Kies de tickets

Grote groep of kinderfeestje?

Groepsarrangement

Selecteer een datum

Selecteer een starttijd

Maak het avontuur compleet

Jouw gegevens

Overzicht bestelling

Locatie
Datum & tijd
Tickets
Totaal incl.
Uw vouchercode wordt verwerkt bij de betaling
Deze stap is vereist!
TrustScore 8.7
Tickets Bestel ze hier direct!
Kunnen we je helpen? Onze klantenservice staat voor je klaar!