Lekker Snacken

In Amsterdam, Rotterdam en Venlo vind je naast ons klimbos een Boss Kitchen. Hier kan je terecht voor een lekkere snack voor, tijdens of na het klimmen. Of je nu voor een tosti, pizza of alleen een kop koffie gaat, iets lekkers bij de Boss Kitchen is altijd een goed idee!

appeltaart, smoothie, fun forest
Pizza

Lekker snacken

Honger na het klimmen? Schuif aan op ons terras voor een heerlijke borrel, een stuk taart of een pizza! 🍕

Lekker snacken

Honger na het klimmen? Schuif aan op ons terras voor een heerlijke borrel, een stuk taart of een pizza! 🍕 Iedere Boss Kitchen heeft een andere menukaart, dus wat je kan bestellen is een verrassing. Maar op alle locaties bieden we heerlijke broodjes, koffie en frisdrank aan. 😃

Pizza
appeltaart, smoothie, fun forest
BBQ 6
BBQ 2
BBQ 5

Groepsarrangementen

Kom je met een groep? Of je nu met een feestje, schoolreisje of bedrijfsuitje langskomt in ons bos, wij hebben altijd een arrangement wat aansluit bij jouw wensen! 🥗

Groepsarrangementen

Kom je met een groep? Of je nu met een feestje, schoolreisje of bedrijfsuitje langskomt in ons bos, wij hebben altijd een arrangement wat aansluit bij jouw wensen! 🥗 Van taart met onbeperkte limonade of een gezond lunchpakketje tot een barbecue met vega opties. Onze keuken is tot alles in staat!

Wil je je uitje combineren met een horeca arrangement? Boek je uitje dan via de mail of telefonisch!

Bekijk al onze groepsuitjes!
Amsterdam

Let op, je keuzes gaan verloren bij het verlaten van de widget.

Kies jouw locatie

Kies de tickets

9.2
0 klimmers beoordelen dit klimbos met een 9.2!

Grote groep
of kinderfeestje
?

Selecteer een datum

Hé, wat leuk dat je bij ons op avontuur wilt! Het lijkt erop dat het product dat jij wilt boeken nu niet beschikbaar is. Dit kan zijn omdat er op de gekozen datum geen plekken meer beschikbaar zijn. Kies dan een andere datum. Gaat het om een groepsuitje? Ga dan naar funforest.nl/groepsuitjes om jouw groepsuitje te boeken. Kom je er dan nog niet uit? Geen probleem! Onze klantenservice is van 09:00 tot 17:00 bereikbaar.

Selecteer een starttijd

Tip: ons klimbos is vaak het rustigst in de ochtend 👍

Nog enkele tickets beschikbaar!

Toch een andere dag?

Omboeken kan tot 24 uur van te voren Het wijzigen en/of annuleren van uw reservering kan kosteloos tot 2 weken voor aanvang.

Maak het avontuur compleet

Jouw gegevens

Uw vouchercode wordt verwerkt bij de betaling

Overzicht bestelling

Locatie
Datum & tijd
Tickets
Totaal € 49.90
Tickets Bestel ze hier direct!