Let op: De vrije val (quick flight) in parcours 10 is helaas ook tijdelijk gesloten. De rest van parcours 10 is wel gewoon geopend!

Fun Forest Amsterdam

Wil je even de drukke stad uit en de natuur in? Neem je vrienden of je gezin mee voor een dagje uit naar Fun Forest Amsterdam. Samen beleven jullie een geweldig avontuur in het Amsterdamse Bos! Kom klimmen en klauteren in ons klimbos en geniet van iets lekkers bij onze horeca.

Klimmen Amsterdam
Quickjump Amsterdam
Boss Kiosk Amsterdam
Meisje bananen

Praktische informatie

Amsterdam

Vandaag geopend tot 19:00

Openingstijden deze week
MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag13:00 - 19:00
Donderdag13:00 - 19:00
Vrijdag13:00 - 19:00
Zaterdag10:00 - 18:30
Zondag10:00 - 18:30
Contact & Adres

In Amsterdam klimmen

Op avontuur in ons klimbos

Fun Forest Amsterdam ligt dichtbij de stad, in het Amsterdamse Bos! Beleef hier één van de leukste uitjes van Amsterdam en omstreken! Een actief uitje in het klimbos van Amsterdam duurt 2 tot 3 uur, afhankelijk van je ticket. Jouw lengte (en leeftijd) bepaalt welke routes je in het klimbos van Rotterdam mag klimmen. 👩‍👦 De 10 routes in dit grote klimpark lopen op in moeilijkheidsgraad. Zo beginnen de easy parcoursen op een hoogte van 2,5 meter en kan de echte durfal in het extreme parcours eindigen met een bungee jump en een vrije sprong van bijna 15 meter hoogte! 😮

In Amsterdam klimmen

Op avontuur in ons klimbos

Fun Forest Amsterdam ligt dichtbij de stad, in het Amsterdamse Bos! Hier beleef je één van de leukste en avontuurlijkste uitjes van Amsterdam en omstreken! Een actief avontuur in het klimbos duurt meestal 3 uur. Met een klimbos mini ticket mag je 2 uur klimmen. Je mag bij ons komen klimmen als je minimaal 110cm lang bent. Jouw lengte (en leeftijd) bepaalt welke routes je in het klimbos van Amsterdam allemaal mag klimmen. 👩‍👦 In totaal zijn er 10 parcoursen te vinden in dit grote klimpark en de routes lopen op in moeilijkheidsgraad. In de easy parcoursen begin je op 2,5 meter hoogte en kom je leuke obstakels tegen, zoals bruggetjes en netten. Ben je een echte durfal? Leef je dan uit in het extreme parcours! In deze route klim je tot zo'n 15 meter hoogte en kom je een bungee jump en vrije sprong tegen! 😮

Meer info over klimmen in Amsterdam!
Parcours FFAM-website-NL

Kom jij klimmen bij Fun Forest Amsterdam?

Jij bent 100% zeker van jouw plekje door in een paar eenvoudige stappen jouw ticket te boeken!
Boek nu tickets voor Fun Forest Amsterdam

Meer dan alleen een klimbos

Wat is er te doen bij Fun Forest Amsterdam?

Share the fun!

Samen op avontuur

Fun Forest Amsterdam

Op avontuur in de natuur!

Zoek je een actief uitje in de natuur net buiten de drukke hoofdstad, in het Amsterdamse Bos? Met 10 klimroutes kan je je in ons bos helemaal uitleven!

Fun Forest Amsterdam

Op avontuur in de natuur!

Zoek je een actief uitje in de natuur net buiten de drukke hoofdstad, in het Amsterdamse Bos? Met 10 klimroutes kan je je in ons bos helemaal uitleven! Krijg je maar niet genoeg van klimmen in ons klimbos? Plan dan ook je kinderfeestje, bedrijfsuitje of familiedag in ons bos.

  • Klimmen is cool! Metroutes van 2,5 tot 15 meter hoogte, is er voor iedere leeftijd een mooie uitdaging te vinden in ons klimbos.
  • Er is er een jarig, hoera! Vier jij je feestje in ons klimbos? Dan ga je, samen met je vrienden, tijdens het klimmen op zoek naar bananen. Die heb je aan het einde nodig om de schatkist te openen!
  • Go team! Tijdens onze Expeditie Fun Forest leer je je team beter kennen. Samen maak je vuur, los je puzzels op en zorg je dat je als snelste uit de race komt.
  • Honger gekregen na alle avonturen? Bij onze horeca kan je genieten van een kop koffie of een koele frisdrank, een ijsje of een knapperige tosti.
  • Klimmen is cool! Met routes van 2,5 tot 15 meter hoogte, is er voor iedere leeftijd een mooie uitdaging te vinden in ons klimbos. Kinderen vanaf 110cm kunnen het klimmen onder de knie krijgen in onze easy parcours, terwijl jongeren en volwassenen vanaf 14 jaar hun energie kwijt kunnen in onze extreme parcoursen met bungee jump en vrije sprong!
  • Er is er een jarig, hoera! Vier jij je feestje in ons klimbos? Dan ga je, samen met je vrienden, tijdens het klimmen op zoek naar bananen. Die heb je aan het einde nodig om de schatkist te openen! Kinderen vanaf 130cm kunnen kiezen voor een feestje in meer uitdagende parcoursen. Hierbij krijg je ook een uur extra klimtijd!
Zo geniet jij optimaal van je klimtijd!
  • Go team! Tijdens onze Expeditie Fun Forest leer je je team beter kennen. Samen maak je vuur, los je puzzels op en zorg je dat je als snelste uit de race komt. Heb jij een speciaal doel voor de teambuilding? We denken graag met je mee om de dag helemaal naar jullie zin te maken!
  • Honger gekregen na alle avonturen? Bij onze horeca kan je genieten van een kop koffie of een koele frisdrank, een ijsje of een knapperige tosti. Voor feestjes en groepsuitjes verzorgen wij ook verschillende arrangementen, zoals een lunch, borrel of bbq.
Zo geniet jij optimaal van je klimtijd!
Zo geniet jij optimaal van je klimtijd!

Kan jij geen genoeg krijgen van ons klimbos?

Onbeperkt klimmen!

Onze seizoenkaart is voor de echte klimfans. Met jouw seizoenkaart mag je onbeperkt klimmen. Je mag alle klimbossen een keertje testen, want je kan op alle Fun Forest locaties gebruik maken van je seizoenkaart. Dat maakt het klimmen nog leuker!

Ik wil onbeperkt klimmen

Dit moet je proberen!

Expeditie Fun Forest

Tijdens onze Expeditie volgen de activiteiten elkaar in snel tempo op. 🏃‍♂️ Na het oplossen van de Toren van Hanoi ren je meteen door naar de katapult, om zo de andere teams achter je te laten! 💭 Bundel jullie krachten en ga het avontuur aan om de Expeditie te winnen.

Dit moet je proberen!

Expeditie Fun Forest

Tijdens onze Expeditie volgen de activiteiten elkaar in snel tempo op. Na het oplossen van de Toren van Hanoi ren je meteen door naar de katapult, om zo de andere teams achter je te laten! 🏃‍♂️ Maar weet je die voorsprong ook te behouden, of halen ze je in? De activiteiten bestaan uit zowel denk- als doe opdrachten, dus of je nou mentaal of fysiek sterk bent, iedereen draagt iets bij aan de kracht van het team. 💭 Bundel deze krachten en ga het avontuur aan om de Expeditie te winnen!

Beleef de Expeditie
Expeditie
Teambuilding 5
Forest Adventure vuur zoom slider
Welkom in ons bos Fun Forest Netherlands

Onze sociale missie

Iedereen is welkom!

Wist je dat een uitje bij Fun Forest niet alleen om plezier gaat? Wij zijn een sociale onderneming, dit betekent dat wij jonge mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een leuke en veilige leer- en werkplek bieden. 🧡

Onze sociale missie

Iedereen is welkom!

Wist je dat een uitje bij Fun Forest niet alleen om plezier gaat? Wij zijn een sociale onderneming, dit betekent dat wij jonge mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een leuke en veilige leer- en werkplek bieden. 🧡 Wanneer je jouw uitje in ons bos organiseert, help je mee aan de ontwikkeling van onze medewerkers. Je werkt mee aan onze impact, want zonder groepsuitjes kunnen onze medewerkers nooit al hun leerdoelen behalen.

Over onze missie

4.6
Gebaseerd op 865 beoordelingen
powered by Google
Reinier OosterveenReinier Oosterveen
10:47 10 Jun 24
Hele leuke middag gehad met ons groepje jong volwassene.leuke banen helaas zijn de ziplines allemaal wel kort.Ook jammer dat er niet een zipline only parcours was.wat ook jammer was is dat tijdens de instructies gezegd was dat mensen met een witte helm niet op de hogere parcours mochten wij echter wel een half uur kwijt geraakt zijn op een parcours omdat we witte helmen voor ons hadden die duidelijk moeite met het parcours hadden omdat ze te klein waren.
Gwenn DanisGwenn Danis
20:49 08 Jun 24
Heel tof! Was een gaaf schoolreisje met mijn klas. Goede begeleiding en veel verschillende parcours om te klimmen. Gaaf!
S miS mi
18:51 08 Jun 24
De ervaring is geweldig! ! !
maria nathaliemaria nathalie
10:12 04 Jun 24
Was een ontzettend leuke ervaring, echter.. het verschil in hoogte en lengte tussen het oefen tokkelbaantje en de daadwerkelijke tokkelbaan (2x in het 2e parcour) is erg groot (+- 2m hoog x 5m lang vs +- 6/7m hoog x 12m lang). Een tussen optie bijvoorbeeld aan het einde van het eerste parcour met de mogelijkheid het pacour af te sluiten zonder te tokkelen zou ideaal zijn.
Ioanna van NoorloosIoanna van Noorloos
05:00 02 Jun 24
Leuk uitdagend klimbos
Rense HankelRense Hankel
18:09 31 May 24
Super uitje voor jong (8) en oud (46)!
Amy BosAmy Bos
13:48 31 May 24
Pauline CreusenPauline Creusen
05:38 30 May 24
Steven EvansSteven Evans
15:10 29 May 24
Frederick BurkertFrederick Burkert
11:39 27 May 24
Geweldige veilige manier om ‘in bomen te klimmen’ – daar ben ik nu te oud voor, maar ik vond het geweldig om de andere generaties te zien zip-lijnen en zich een weg banen van boom naar boom.
Francien RosendalFrancien Rosendal
15:32 26 May 24
Was heel leuk! Vriendelijk personeel en met name Senna was echt een topper 🙂
Eline SteenbergenEline Steenbergen
04:18 26 May 24
Prachtige parcoursen en goed georganiseerd. Ook is er genoeg, erg vriendelijk, personeel aanwezig.
Mitchel JonckheereMitchel Jonckheere
13:39 22 May 24
Geweldig park midden in het Amsterdamse bos! Veel variatie in de klimroutes.
Dieuwertje JonkerDieuwertje Jonker
15:03 18 May 24
FANTASTISCH!!! Goede begeleiding, super avontuur.. en zit je vast of red je net de overkant niet van een zipline... roep keihard RODE HELM en je wordt gered!! Ik en m'n 3 kinderen , 7,9 en 11 vonden het waanzinnig!!!
Christine RooneyChristine Rooney
13:23 18 May 24
Josanne HoevenbergJosanne Hoevenberg
17:20 17 May 24
Altijd leuk klimmen bij Fun Forest Amsterdam. Deze keer wat minder, half 3 starten werd al 14.45, door mensen aan te laten sluiten die eigenlijk al te laat zijn, dan uitleg, en ook al kom je vaker moet je wel even verplicht het parcours doen na de instructie. Ergens logisch he, alles voor de veiligheid, maar als je dan uiteindelijk pas na 3en kan starten is dat zonde van je gereserveerde tijd. Volgende keer boek ik een andere tijd.
Abdulkarim AlnaaemAbdulkarim Alnaaem
20:28 15 May 24
Merel PlantemaMerel Plantema
19:05 12 May 24
Erica BurggraaffErica Burggraaff
08:35 09 May 24
Yoseph GhebrenegusYoseph Ghebrenegus
11:03 07 May 24
Rob & AafkeRob & Aafke
06:55 07 May 24
Natalia ProtsykNatalia Protsyk
17:04 04 May 24
Leuke en geweldige ervaring
Francesca De vriesFrancesca De vries
18:23 02 May 24
PellePelle
22:36 30 Apr 24
Maarten de JagerMaarten de Jager
16:22 29 Apr 24
Moran PesachMoran Pesach
11:25 29 Apr 24
Zeer goed georganiseerd, geweldige routes om te beklimmen. Geweldige tijd voor iedereen boven de 1,3 m.
Christiaan WeijmerChristiaan Weijmer
17:09 27 Apr 24
DomDom
07:30 19 Apr 24
Zhaoxie ZengZhaoxie Zeng
17:25 13 Apr 24
Rukiye KarakanRukiye Karakan
11:10 12 Apr 24
Kapot stom en als je kleiner dan 150cm bent dan kan je niks
LexLex
22:12 10 Apr 24
TOMAS chakzTOMAS chakz
23:47 05 Apr 24
Márcia GarciaMárcia Garcia
12:56 25 Mar 24
Een zeer dynamisch boomklimpark, met activiteiten en veiligheid aangepast aan verschillende leeftijdsgroepen!
Ariadne LAriadne L
20:06 16 Mar 24
Het was een hele leuke en fijne oefening! Ik en mijn vrienden (allemaal volwassenen) hadden een geweldige tijd. Het was ook een uitdaging, maar niet te uitdagend. Het hoogste niveau dat we deden was niveau 8.
Márcia GarciaMárcia Garcia
08:16 13 Mar 24
zoher amerzoher amer
14:59 07 Mar 24
Het is een leuke plek, het is groot, je hebt ook meer niveaus voor kinderen, gemakkelijke en niveaus voor alle leeftijden, het is ook veilig, ik was bang, maar het was gemakkelijk, het was echt veilig, maar het was de eerste keer dat ik dit deed, daarom was ik veilig, ze hebben een team om in elke situatie te helpen, dus maak je geen zorgen, het zijn professionals, ik vind het leuk.....
Bila PoppiBila Poppi
18:45 28 Feb 24
Fantastische plek, super vriendelijk personeel
Nelson AdmiralNelson Admiral
05:50 22 Feb 24
AlsAls je iets met kinderen wilt doen in de omgeving van Amsterdam dan is een bezoek aan deze plekken een must. Geweldig voor alle betrokkenen. U kunt hier gratis parkeren.
olivier penninkolivier pennink
09:55 26 Nov 23
SevenSeven
07:46 21 Nov 23
Mijn vriend nam me voor mn 26e verjaardag hiermee naartoe, mede om mijn valangst te overwinnen. Het was spannend, eng, maar ook super tof! Zeker niet alleen voor kinderen, maar wel goed om moeilijkheidsniveaus goed in te schatten en niet zomaar ergens aan te beginnen zonder ervaring hahahaOok als volwassene zeer vermakelijk, uitdagend (natuurlijk afhankelijk van moeilijkheidsniveau) en een zeer aan te raden ervaring!
ElmerElmer
10:02 16 Nov 23
Hele leuke plek om te klimmen. Hele leuke instructeurs ook!
Marianne BiesheuvelMarianne Biesheuvel
19:17 03 Oct 23
Een heel leuke activiteit voor jongeren en ook volwassenen. Veiligheid staat voorop en het systeem is zodanig gemaakt dat je altijd gezekerd bent aan een kabel tijdens ieder parcour. Eerst krijg je informatie en daarna laat je zien in een oefening bij de grond dat je begrijpt hoe je de klim/beveiligings middelen gebruikt. Daarna kun je zelf bepalen welk parcour je doet. Er zijn gradaties makkelijk, medium en moeilijk. Je kunt zelf bepalen hoelang en hoeveel parcours je doet. De experts lopen rond en helpen indien nodig. Zij zijn hulpvaardig en ik zag dat zij goed omgaan met een kind dat angstig of verdrietig is. Een ontzettend leuke activiteit die ook wel voor gedaan wordt bij kinderfeestjes.
ohod ahmedohod ahmed
19:26 31 Aug 23
We hebben een mooie tijd doorgebracht, de plek is interessant voor wie van avontuur houdt, het is geschikt voor alle leeftijden, maar kinderen zijn vanaf 6 jaar, in het begin helpt het team en geeft je alle instructies, en begint niet totdat ze weten dat je volledig voorbereid bent, werken ze echt altijd mee, er zijn 10 paden van de gemakkelijkste tot zelfs de moeilijkste, het lijkt gemakkelijk, maar in werkelijkheid is het bij ons moeilijk en plezierig. café en toiletten. Ik raad het ten zeerste aan en we zullen nog eens terugkomen.
Ron SchulzRon Schulz
12:34 21 May 23
Mooi klimbos voor jong en oud (,6+-60+). Mooi gelegen in het Amsterdamse Bos. Ruime parkeergelegenheid
Lindsey HouwaardLindsey Houwaard
19:29 10 Apr 22
Vriendelijk personeel, goede uitleg en uitdagende parcouren. Op p10 is er een vrije val en een soort bungejump ervaring, voor iemand met hoogtevrees toch vrij heftig. Het parcour is voorderest niet heel erg bijzonder op p10. P8 daarin tegen heeft allemaal tokkelbaantjes over het water. Deze was persoonlijk wel het leukst.
js_loader

Fun Forest Amsterdam

Wat wil jij doen?

Amsterdam

Let op, je keuzes gaan verloren bij het verlaten van de widget.

Kies jouw locatie

Kies de tickets

9.2
0 klimmers beoordelen dit klimbos met een 9.2!

Grote groep
of kinderfeestje
?

Selecteer een datum

Hé, wat leuk dat je bij ons op avontuur wilt! Het lijkt erop dat het product dat jij wilt boeken nu niet beschikbaar is. Dit kan zijn omdat er op de gekozen datum geen plekken meer beschikbaar zijn. Kies dan een andere datum. Gaat het om een groepsuitje? Ga dan naar funforest.nl/groepsuitjes om jouw groepsuitje te boeken. Kom je er dan nog niet uit? Geen probleem! Onze klantenservice is van 09:00 tot 17:00 bereikbaar.

Selecteer een starttijd

Tip: ons klimbos is vaak het rustigst in de ochtend 👍

Nog enkele tickets beschikbaar!

Toch een andere dag?

Omboeken kan tot 24 uur van te voren Het wijzigen en/of annuleren van uw reservering kan kosteloos tot 2 weken voor aanvang.

Maak het avontuur compleet

Jouw gegevens

Uw vouchercode wordt verwerkt bij de betaling

Overzicht bestelling

Locatie
Datum & tijd
Tickets
Totaal € 49.90
Tickets Bestel ze hier direct!