Fun Forest Amsterdam

Wil je even de drukke stad uit en de natuur in? Neem je vrienden of je gezin mee voor een dagje uit en beleef een geweldig avontuurΒ bij Fun Forest Amsterdam!

Fun Forest Amsterdam klimmen klimbos klimpark
Fun Forest klimbos Amsterdam volwassene klimmen
klimmen klimbos klimpark eten drinken koffie pizza kiosk
meisje, kabel baan, fun forest
 • Het leukste en beste klimbos in de buurt
 • Lekker klimmen en klauteren in het bos
 • Een avontuur om nooit te vergeten
Bestel direct Met een groep klimmen?

Praktisch

Vandaag geopend tot 18:00

Morgen 11:00 t/m 18:00

Overmorgen 11:00 t/m 18:00

Openingstijden deze week
Maandag 11:00 - 18:00
Dinsdag 11:00 - 18:00
Woensdag 11:00 - 18:00
Donderdag 11:00 - 18:00
Vrijdag 11:00 - 18:00
Zaterdag 11:00 - 18:00
Zondag 11:00 - 18:00
Tarieven Contact & parkeren

Bij ons in Amsterdam

Genoeg te doen

Fun Forest Amsterdam

Op avontuur in de natuur!

Zoek je een actief uitje in de natuur net buiten de drukke hoofdstad? Met 10 klimroutes kan je je in ons bos helemaal uitleven!

Fun Forest Amsterdam

Op avontuur in de natuur!

Zoek je een actief uitje in de natuur net buiten de drukke hoofdstad? Met 10 klimroutes kan je je in ons bos helemaal uitleven! Krijg je maar niet genoeg van klimmen in ons klimbos? Plan dan ook je kinderfeestje, bedrijfsuitje of familiedag in ons bos.

 • Klimmen is cool! Met routes van 2,5 tot 15 meter hoogte, is er voor iedere leeftijd een mooie uitdaging te vinden in ons bos.
 • Er is er een jarig, hoera! Vier jij je feestje in ons bos? Dan ga je, samen met je vrienden, tijdens het klimmen op zoek naar bananen. Die heb je aan het einde nodig om de schatkist te openen!
 • Go team! Tijdens onze Expeditie Fun Forest leer je je team beter kennen. Samen maak je vuur, los je puzzels op en zorg je dat je als snelste uit de race komt.
 • Honger gekregen na alle avonturen? Bij onze kleine Boss Kitchen kiosk kan je genieten van een kop koffie of een koele frisdrank, een gebakje of een knapperige tosti.
 • Klimmen is cool! Met routes van 2,5 tot 15 meter hoogte, is er voor iedere leeftijd een mooie uitdaging te vinden in ons bos. Kinderen vanaf 6 jaar kunnen het klimmen onder de knie krijgen in onze easy parcours, terwijl jongeren en volwassenen vanaf 14 jaar hun energie kwijt kunnen in onze extreme parcours met bungee jump en vrije sprong!
 • Er is er een jarig, hoera! Vier jij je feestje in ons bos? Dan ga je, samen met je vrienden, tijdens het klimmen op zoek naar bananen. Die heb je aan het einde nodig om de schatkist te openen! Kinderen vanaf 8 jaar kunnen kiezen voor een feestje in onze medium parcoursen, hier is het klimmen iets uitdagender en krijgen zij een uur langer de tijd om te klimmen.
video, kinderen, fun forest
 • Go team! Tijdens onze Expeditie Fun Forest leer je je team beter kennen. Samen maak je vuur, los je puzzels op en zorg je dat je als snelste uit de race komt. Heb jij een speciaal doel voor de teambuilding? We denken  graag met je mee om de dag nog meer toe te spitsen op wat jouw team nodig heeft.
 • Honger gekregen na alle avonturen? Bij onze kleine Boss Kitchen kiosk kan je genieten van een kop koffie of een koele frisdrank, een gebakje of een knapperige tosti. Voor feestjes en groepsuitjes verzorgen wij ook verschillende arrangementen, zoals taarten, barbecues en borrels.

Share the fun!

Samen op avontuur

Dit moet je proberen!

Expeditie Fun Forest

Tijdens onze Expeditie volgen de activiteiten elkaar in snel tempo op. πŸƒβ€β™‚οΈ Na het oplossen van de Toren van Hanoi ren je meteen door naar de katapult, om zo de andere teams achter je te laten! πŸ’­ Bundel jullie krachten en ga het avontuur aan om de Expeditie te winnen.

Dit moet je proberen!

Expeditie Fun Forest

Tijdens onze Expeditie volgen de activiteiten elkaar in snel tempo op. Na het oplossen van de Toren van Hanoi ren je meteen door naar de katapult, om zo de andere teams achter je te laten! πŸƒβ€β™‚οΈ Maar weet je die voorsprong ook te behouden, of halen ze je in? De activiteiten bestaan uit zowel denk- als doe opdrachten, dus of je nou mentaal of fysiek sterk bent, iedereen draagt iets bij aan de kracht van het team. πŸ’­ Bundel deze krachten en ga het avontuur aan om de Expeditie te winnen!

Beleef de Expeditie
bedrijfsuitje, fun forest almere
teambuilding, fun forest
vuur maken, forest adventures almere, fun forest
personeelsfeest, fun forest

Onze sociale missie

Iedereen is welkom!

Wist je dat een uitje bij Fun Forest niet alleen om plezier gaat? Wij zijn een sociale onderneming, dit betekent dat wij jonge mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een leuke en veilige leer- en werkplek bieden. 🧑

Onze sociale missie

Iedereen is welkom!

Wist je dat een uitje bij Fun Forest niet alleen om plezier gaat? Wij zijn een sociale onderneming, dit betekent dat wij jonge mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een leuke en veilige leer- en werkplek bieden. 🧑 Wanneer je jouw uitje in ons bos organiseert, help je mee aan de ontwikkeling van onze medewerkers. Je werkt mee aan onze impact, want zonder groepsuitjes kunnen onze medewerkers nooit al hun leerdoelen behalen.

Over onze missie

Fun Forest Amsterdam

Wat wil jij doen?

Deze browser wordt niet meer ondersteund, gelieve een moderne browser gebruiken.

(Chrome, Firefox, Edge)

Let op, je keuzes gaan verloren bij het verlaten van de widget.

Kies jouw locatie

Kies de tickets

Grote groep of kinderfeestje?

Groepsarrangement

Selecteer een datum

Selecteer een starttijd

Maak het avontuur compleet

Jouw gegevens

Overzicht bestelling

Locatie
Datum & tijd
Tickets
Totaal incl.10% korting
Uw vouchercode wordt verwerkt bij de betaling
Deze stap is vereist!
Tickets Bestel ze hier direct!