Veiligheid

meisje, nieuw parcour amsterdam, fun forest
meisje, nieuw parcour amsterdam, fun forest

Veiligheid bij Fun Forest

Fun Forest bestaat inmiddels 10 jaar en is met 4 klimparken de eerste en meest ervaren klimparken-organisatie in Nederland.

Wij hebben vanaf dag 1 kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel staan. We leiden onze instructeurs op tot op het hoogste niveau, beschikken over een continu zekeringssysteem en investeren ook continu in het verbeteren en op niveau houden van ons onderhoud en ons veiligheidssysteem.

Al onze parken worden gebouwd, gecertificeerd, gekeurd en ge├źxploiteerd volgens de Europese Norm EN-15567. Jaarlijks laten wij onze parken keuren door een onafhankelijke externe keurmeester en houden wij ons aan de opleidings- en veiligheidsrichtlijnen van de International Adventure Park Association (IAPA). Naast deze jaarlijkse controle worden onze parken met regelmaat gecontroleerd door ons eigen onderhoudsteam en vinden er ook dagelijkse controles plaats.

Bij Fun Forest staat het gebruik van goede materialen en respect voor de natuur op de eerste plaats. Wij gebruiken alleen geïmpregneerd hout van duurzame en gecertificeerde bronnen. Dit voorkomt houtrot en zorgt ervoor dat onze parcours langer meekunnen. Onze samenwerking met nationale partners zoals Staatsbosbeheer betekent dat de zorg voor onze bomen en hoe wij onze parken bouwen ook aan de hoogste duurzaamheidseisen moeten voldoen.

In de afgelopen jaren zijn er door de populariteit veel klimbossen bijgekomen in Nederland en dat betekent ook dat er partijen bestaan die onderhoud en veiligheid anders interpreteren. In veel gevallen ontbreekt het dan aan kennis en ervaring.

Wij staan voor waar wij voor willen staan, namelijk om iedereen die bij ons komt klimmen een FUN en vooral VEILIGE klimbeleving te bezorgen.

Wij hopen u te mogen verwelkomen in een van onze prachtige en veilige klimparken.

Hartelijke groet, het team van Fun Forest.

Tickets
Tickets Bestel ze hier direct!