Cadeaubon

Wil jij écht iemand blij maken? Geef dan een avontuur in de natuur cadeau. Wij hebben voor ieder wat wils. Op deze pagina lees je meer over:

🎁 Cadeaubonnen
🎟️ Seizoenkaart
💚 Impact Klimkaarten

Klimmen Amsterdamse Bos Klimparcours Amsterdam 8
Veiligheid jongere
Klimparcours Rotterdam 6 kopie

Cadeaubonnen

Cadeaubon-FF-2023

Zoek jij een bijzonder cadeau om te geven? Maak dan iemand blij met een cadeaubon voor ons klimbos. 🎁 Met deze bon kan je één keer komen klimmen in een klimbos naar keuze.

Seizoenkaart

Cadeaubon

Kan jij geen genoeg krijgen van ons klimbos? 🌳 Dan is de Fun Forest seizoenkaart iets voor jou! Hiermee kan je een heel seizoen lang onbeperkt komen klimmen in al onze klimbossen.

Impact klimkaartje

Cadeaubon

Voor veel kinderen is een dagje uit niet vanzelfsprekend. Juist deze kinderen hebben een grote behoefte aan een avontuur in de natuur. Samen kunnen we hen de kans geven om een dagje plezier te maken in ons bos. 🌳

Amsterdam

Let op, je keuzes gaan verloren bij het verlaten van de widget.

Kies jouw locatie

Kies de tickets

9.2
0 klimmers beoordelen dit klimbos met een 9.2!

Grote groep
of kinderfeestje
?

Selecteer een datum

Hé, wat leuk dat je bij ons op avontuur wilt! Het lijkt erop dat het product dat jij wilt boeken nu niet beschikbaar is. Dit kan zijn omdat er op de gekozen datum geen plekken meer beschikbaar zijn. Kies dan een andere datum. Gaat het om een groepsuitje? Ga dan naar funforest.nl/groepsuitjes om jouw groepsuitje te boeken. Kom je er dan nog niet uit? Geen probleem! Onze klantenservice is van 09:00 tot 17:00 bereikbaar.

Selecteer een starttijd

Tip: ons klimbos is vaak het rustigst in de ochtend 👍

Nog enkele tickets beschikbaar!

Toch een andere dag?

Omboeken kan tot 24 uur van te voren Het wijzigen en/of annuleren van uw reservering kan kosteloos tot 2 weken voor aanvang.

Maak het avontuur compleet

Jouw gegevens

Uw vouchercode wordt verwerkt bij de betaling

Overzicht bestelling

Locatie
Datum & tijd
Tickets
Totaal € 49.90
Tickets Bestel ze hier direct!