Let op: Parcoursen 8 en 9 zijn tijdelijk gesloten. Onze excuses voor het ongemak!

Fun Forest Rotterdam

Wist je dat er een geweldig avontuur te beleven is, vlak buiten het centrum van Rotterdam? Bij ons kan je klimmen, suppen, of op expeditie en geniet je van een versgebakken taart met een kop koffie!

Funforest letters
Suppen
Appeltaart
Bedrijfsuitje 1
 • Het leukste en beste klimbos in de buurt
 • Lekker klimmen en klauteren in het bos
 • Een avontuur om nooit te vergeten
Bestel direct Met een groep klimmen?

Wat wil je doen in Rotterdam?

Praktisch

Vandaag gesloten

Openingstijden deze week
MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
DonderdagGesloten
VrijdagGesloten
Zaterdag11:00 - 17:00
Zondag11:00 - 17:00
TarievenContact & parkeren

Bij ons in Rotterdam

Genoeg te doen

Fun Forest Rotterdam

Op avontuur in de natuur!

Aan de rand van de Kralingse plas, in het groene bos, vind je ons klimbos. Maar je kan bij ons niet alleen klimmen, lees hier wat je allemaal kan beleven bij Fun Forest Rotterdam:

Fun Forest Rotterdam

Op avontuur in de natuur!

Aan de rand van de Kralingse plas, in het groene bos, vind je ons klimbos. Maar je kan bij ons niet alleen klimmen, in ons bos kan je ook terecht voor watersport, teambuilding en groepsuitjes. Alsof dat nog niet genoeg is hebben wij ook een horecagelegenheid waar we dagelijks verse taart, broodjes, koffie en smoothies maken.

 

 • Klimmen en klauteren in het Kralingse bos. In ons klimbos kun je al klimmen vanaf 6 jaar, maar we hebben ook zat uitdaging voor volwassenen met onze bungee jump en vrije sprong!
 • Ben jij liever op het water dan in het bos? Huur een van onze SUP-boards of kano's en peddel alleen of met een groep de Kralingse Plas rond.
 • Er is er een jarig, hoera! Vier jij je feestje in ons bos? Dan ga je, samen met je vrienden, tijdens het klimmen op zoek naar bananen. Die heb je aan het einde nodig om de schatkist te openen!
 • Honger gekregen na alle avonturen? Bij onze kleine Boss Kitchen kiosk kan je genieten van een kop koffie of een smoothie, een versgebakken taartje of een heerlijk belegd broodje.
 • Klimmen en klauteren in het Kralingse bos. In ons klimbos vind je uitdagingen voor jong en oud! Kinderen vanaf 6 jaar kunnen het klimmen onder de knie krijgen in onze easy parcours, terwijl jongeren en volwassenen vanaf 14 jaar hun energie kwijt kunnen in onze extreme parcours met bungee jump en vrije sprong!
 • Ben jij liever op het water dan in het bos? Huur een van onze SUP-boards of kano's en peddel alleen of met een groep de Kralingse Plas rond. Op zoek naar een leuk date-idee? Kies dan een van onze tweepersoons kano's en leer elkaar tijdens het sporten nog beter kennen.
 • Er is er een jarig, hoera! Vier jij je feestje in ons bos? Dan ga je, samen met je vrienden, tijdens het klimmen op zoek naar bananen. Die heb je aan het einde nodig om de schatkist te openen! Kinderen vanaf 8 jaar kunnen kiezen voor een feestje in onze medium parcoursen, hier is het klimmen iets uitdagender en krijgen zij een uur langer de tijd om te klimmen.
Welkom in ons bos Fun Forest Netherlands
 • Honger gekregen na alle avonturen? Bij onze kleine Boss Kitchen kiosk kan je genieten van een kop koffie of een koele frisdrank, een gebakje of een knapperige tosti. Voor feestjes en groepsuitjes verzorgen wij ook verschillende arrangementen, zoals taarten, barbecues en borrels.
Klimmen in de herfst
Klimmen in de herfst

Kan jij geen genoeg krijgen van ons klimbos?

Klim met korting!

Onze strippenkaart is voor de echte klimfans. Hiermee klim je met korting, klimmen was nog nooit zo voordelig! Want met de strippenkaart mag je vijf keer klimmen, waarbij de vijfde keer helemaal gratis is. Je bent welkom op alle locaties van Fun Forest en kan ze dus allemaal een keertje komen testen. Dit maakt het klimmen nog leuker!

Ik wil klimmen met korting

Share the fun!

Samen op avontuur

Dit moet je proberen!

Archery Tag Kinderfeestje

Arrow Battle spelen met je kinderfeestje is altijd een hit! Samen met je vriendjes beleef je een uur lang dit geweldige spel. 🎯 Aan het begin krijg je alle tips & tricks mee om de boog & pijlen te kunnen gebruiken. Hierna ga je bezig met oefenen op een doelwit en later mag je zelfs schieten op je vriendjes. 🏹 De pijlen hebben een foambal op de punt en alle spelers krijgen een vizier voor hun gezicht, hierdoor is Archery Tag super leuk en veilig om te spelen. Na afloop krijg je ook nog wat lekkers!

Dit moet je proberen!

Archery Tag Kinderfeestje

Arrow Battle spelen met je kinderfeestje is altijd een hit! Samen met je vriendjes beleef je een uur lang dit geweldige spel. 🎯 Aan het begin krijg je alle tips & tricks mee om de boog & pijlen te kunnen gebruiken. Hierna ga je bezig met oefenen op een doelwit en later mag je zelfs schieten op je vriendjes. 🏹 De pijlen hebben een foambal op de punt en alle spelers krijgen een vizier voor hun gezicht, hierdoor is Archery Tag super leuk en veilig om te spelen. Iedereen krijgt na afloop een pakje drinken en een zakje chips, lekker!

Boek nu je kinderfeestje
Vliegende Pijl
Pijlen
Avondzon close
Vizieren
Personeelsfeest

Onze sociale missie

Iedereen is welkom!

Wist je dat een uitje bij Fun Forest niet alleen om plezier gaat? Wij zijn een sociale onderneming, dit betekent dat wij jonge mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een leuke en veilige leer- en werkplek bieden. 🧡

Onze sociale missie

Iedereen is welkom!

Wist je dat een uitje bij Fun Forest niet alleen om plezier gaat? Wij zijn een sociale onderneming, dit betekent dat wij jonge mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een leuke en veilige leer- en werkplek bieden. 🧡 Wanneer je jouw uitje in ons bos organiseert, help je mee aan de ontwikkeling van onze medewerkers. Je werkt mee aan onze impact, want zonder groepsuitjes kunnen onze medewerkers nooit al hun leerdoelen behalen.

Over onze missie

4.5
Gebaseerd op 584 beoordelingen
powered by Google
Mert-Eren IncedalMert-Eren Incedal
19:52 21 Jan 24
Marlies VisserMarlies Visser
12:39 27 Dec 23
Supertof vermaak met kinderen. Van rebelse mannetjes binnen een kwartier naar ambitieuze survivors. Elkaar helpen en aanmoedigen, bewegen en soms een beetje angst overwinnen. Goed begeleid, veilig vermaak. Altijd doen!
MerelMerel
13:52 29 Nov 23
pierin jongejanpierin jongejan
15:23 14 Nov 23
Geweldige ervaring en respectabel personeel, de banen zelf waren alleen wel toe aan wat vervanging.
Michel CnossenMichel Cnossen
16:12 19 Oct 23
Erg leuk klimbos in Rotterdam. Goede uitleg en begeleiding. Ik ben er samen met mijn 2 jongens geweest en hebben ons 3 uur goed vermaakt. Zeker voor herhaling vatbaar.
Dirk HuurmanDirk Huurman
02:50 16 Jul 23
Mooi verscholen klim bos aan de rand van Kralingse Plas in Rotterdam. 9 banen zijn er. Van te voren krijg je goede instructies, veiligheid staat hier duidelijk voorop. Je hebt wel veel wachttijd als iemand voor je niet meer durft en die dan van het parcours afgehaald moet worden. Vooral als het druk is op het parcours kan je dit een half uur extra kosten. Voor parcours 8 en 9 krijg je eerst extra uitleg. Let op dat vanaf windkracht 4 of 5 de parcours 6 tot en met 9 sluiten, kijk dus ff naar de weersverwachting.De auto kan je verderop parkeren langs de weg, je moet dan even 400meter lopen. Ze hebben ook een restaurant waar je koffie, thee fris en bier kan bestellen en eventueel nog een versnapering zoals pizza of andere zoete kauw.
Dewi BakkerDewi Bakker
13:01 27 May 23
Geweldig klimbos voor kinderen en volwassenen. Tip: ga gelijk om 10 uur dan is het heerlijk rustig. Drie uurtjes klimmen is zo voorbij
Georges SmitGeorges Smit
15:32 17 Aug 21
Dit is een geweldige ervaring voor de kinderen. Na een goede instructie door vakbekwame instructeurs en na het afleggen van een proef parcours mogen de kinderen klimmen tussen de bomen. Zij zitten veilig vast aan een veiligheidsgordel en krijgen een helm op het onmogelijk dat zij naar beneden vallen. En zij vinden het geweldig om tussen de bomen te klimmen. Een ervaring om nogmaals te doen.
js_loader

Fun Forest Rotterdam

Wat wil jij doen?

Amsterdam

Let op, je keuzes gaan verloren bij het verlaten van de widget.

Kies jouw locatie

Kies de tickets

9.2
0 klimmers beoordelen dit klimbos met een 9.2!

Grote groep
of kinderfeestje
?

Selecteer een datum

Hé, wat leuk dat je bij ons op avontuur wilt! Het lijkt erop dat het product dat jij wilt boeken nu niet beschikbaar is. Dit kan zijn omdat er op de gekozen datum geen plekken meer beschikbaar zijn. Kies dan een andere datum. Gaat het om een groepsuitje? Ga dan naar funforest.nl/groepsuitjes om jouw groepsuitje te boeken. Kom je er dan nog niet uit? Geen probleem! Onze klantenservice is van 09:00 tot 17:00 bereikbaar.

Selecteer een starttijd

Tip: ons klimbos is vaak het rustigst in de ochtend 👍

Nog enkele tickets beschikbaar!

Toch een andere dag?

Omboeken kan tot 24 uur van te voren Het wijzigen en/of annuleren van uw reservering kan kosteloos tot 2 weken voor aanvang.

Maak het avontuur compleet

Jouw gegevens

Uw vouchercode wordt verwerkt bij de betaling

Overzicht bestelling

Locatie
Datum & tijd
Tickets
Totaal € 49.90