Let op: Op Vrijdag 14 juni, zaterdag 15 en zondag 16 juni 2024 vindt het Boothstock festival plaats. Hierdoor zijn delen van het Kralingse Bos afgesloten. Klik hier om te zien wat dit betekent voor uw reis naar onze locatie.

Let op: Helaas is er op dit moment een waarschuwing afgegeven voor de Kralingse Plas. Mocht u toch een watersport activiteit willen boeken, dan is dit op eigen risico.

Fun Forest Rotterdam

Wist je dat er geweldige avonturen in de natuur te beleven zijn vlakbij het centrum van Rotterdam? Bij Fun Forest Rotterdam kan je het klimbos in, maar ook de Kralingse Plas op met een supboard of kano! Bij onze horeca geniet je van een warme kop koffie of een verfrissend drankje met een tosti of pizza.

Funforest letters
Suppen
Appeltaart
Bedrijfsuitje 1

Praktische informatie

Rotterdam

Vandaag geopend tot 19:00

Openingstijden deze week
MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag13:00 - 19:00
Donderdag14:00 - 18:00
Vrijdag13:00 - 19:00
Zaterdag10:00 - 18:30
Zondag10:00 - 18:30
Contact & Adres

In Rotterdam klimmen

Op avontuur in ons klimbos

Fun Forest Rotterdam ligt prachtig aan de Kralingse Plas! Beleef hier één van de leukste uitjes van Rotterdam en omstreken! Een actief uitje in het klimbos van Rotterdam duurt 2 tot 3 uur, afhankelijk van je ticket. Jouw lengte (en leeftijd) bepaalt welke routes je in het klimbos van Rotterdam mag klimmen. 👩‍👦 De 9 routes in dit grote klimpark lopen op in moeilijkheidsgraad. Zo beginnen de easy parcoursen op een hoogte van 2,5 meter en kan de echte durfal in het extreme parcours eindigen met een bungee jump en een vrije sprong van bijna 15 meter hoogte! 😮

In Rotterdam klimmen

Op avontuur in ons klimbos

Fun Forest Rotterdam ligt prachtig aan de Kralingse Plas! Hier beleef je één van de leukste en avontuurlijkste uitjes van Rotterdam en omstreken! Een actief avontuur in het klimbos duurt meestal 3 uur. Met een klimbos mini ticket mag je 2 uur klimmen. Je mag bij ons komen klimmen als je minimaal 110cm lang bent. Jouw lengte (en leeftijd) bepaalt welke routes je in het klimbos van Rotterdam allemaal mag klimmen. 👩‍👦 In totaal zijn er 9 parcoursen te vinden in dit grote klimpark en de routes lopen op in moeilijkheidsgraad. In de easy parcoursen begin je op 2,5 meter hoogte en kom je leuke obstakels tegen, zoals bruggetjes en netten. Ben je een echte durfal? Leef je dan uit in het extreme parcours! In deze route klim je tot zo'n 15 meter hoogte en kom je een bungee jump en vrije sprong tegen! 😮

Meer info over klimmen in Rotterdam
Parcours FFR-website-NL

Kom jij klimmen bij Fun Forest Rotterdam?

Jij bent 100% zeker van jouw plekje door in een paar eenvoudige stappen jouw ticket te boeken!
Boek nu tickets voor Fun Forest Rotterdam

Meer dan alleen een klimbos

Wat is er te doen bij Fun Forest Rotterdam?

Share the fun!

Samen op avontuur

Fun Forest Rotterdam

Op avontuur in de natuur!

Aan de rand van de Kralingse plas, in het groene bos, vind je ons klimbos. Maar je kan bij ons niet alleen klimmen, lees hier wat je allemaal kan beleven bij Fun Forest Rotterdam:

Fun Forest Rotterdam

Op avontuur in de natuur!

Aan de rand van de Kralingse plas, in het groene bos, vind je ons klimbos. Maar je kan bij ons niet alleen klimmen, in ons bos kan je ook terecht voor watersport, groepsuitjes en kinderfeestjes. Alsof dat nog niet genoeg is hebben wij ook een horecagelegenheid waar je kan genieten van een tosti, pizza, koffie, thee of fris.

 

  • Klimmen en klauteren in het Kralingse bos. In ons klimbos kun je al klimmen vanaf 110cm, maar we hebben ook zat uitdaging voor volwassenen met onze bungee jump en vrije sprong!
  • Ben jij liever op het water dan in het bos? Huur een SUP-board of kano en peddel alleen of met een groep de Kralingse Plas rond.
  • Er is er een jarig, hoera! Vier jij je feestje in ons klimbos? Dan ga je, samen met je vrienden, tijdens het klimmen op zoek naar bananen. Die heb je aan het einde nodig om de schatkist te openen!
  • Honger gekregen na alle avonturen? Geniet op ons ruime terras van een kop koffie, iets fris, een pizza of tosti!
  • Klimmen en klauteren in het Kralingse bos! In ons klimbos vind je uitdagingen voor jong en oud! Kinderen vanaf 110cm kunnen het klimmen onder de knie krijgen in onze easy parcoursen, terwijl jongeren en volwassenen vanaf 14 jaar hun energie kwijt kunnen in onze extreme parcoursen met bungee jump en vrije sprong!
  • Ben jij liever op het water dan in het bos? Huur een SUP-board of kano en peddel alleen of met een groep de Kralingse Plas rond. Op zoek naar een leuk date-idee? Kies dan een van onze tweepersoons kano's en leer elkaar nog beter kennen tijdens het sporten.
  • Er is er een jarig, hoera! Vier jij je feestje in ons klimbos? Dan ga je, samen met je vrienden, tijdens het klimmen op zoek naar bananen. Die heb je aan het einde nodig om de schatkist te openen! Een watersport kinderfeestje is ook mogelijk. Beleef al peddelend de mooiste avonturen op het water.
Zo geniet jij optimaal van je klimtijd!
  • Leer je team beter kennen tijdens Expeditie Fun Forest. Los puzzels op, maak vuur en schiet met een katapult, onze Expeditie is van verschillende uitdagingen voorzien! Je kunt bij ons ook Archery Tag spelen, een gaaf spel met pijl en boog! Archery Tag combineert onderdelen van boogschieten, paintbal en trefbal.
  • Honger gekregen na alle avonturen? Geniet op ons ruime terras van een kop koffie, iets fris, een pizza of tosti! Voor feestjes en groepsuitjes verzorgen wij vanuit onze horeca ook verschillende arrangementen, zoals een lunch, borrel of bbq.
Zo geniet jij optimaal van je klimtijd!
Zo geniet jij optimaal van je klimtijd!

Kan jij geen genoeg krijgen van ons klimbos?

Klim onbeperkt!

Onze seizoenkaart is voor de echte klimfans. Met jouw seizoenkaart mag je onbeperkt klimmen. Je mag alle klimbossen een keertje testen, want je kan op alle Fun Forest locaties gebruik maken van je seizoenkaart. Dat maakt het klimmen nog leuker!

Ik wil onbeperkt klimmen

Dit moet je proberen!

Suppen & Kanoën

Je gaat met een board of kano de Kralingse Plas op. 🛶 Dit kan heel relaxed zijn, maar voor wie intensief door peddelt ook een echte work-out. En we garanderen natuurlijk niet dat je droog blijft! 🌊

Dit moet je proberen!

Suppen & Kanoën

Je gaat met een board of kano de Kralingse Plas op. 🛶 Dit kan heel relaxed zijn, maar voor wie intensief door peddelt ook een echte work-out. En we garanderen natuurlijk niet dat je droog blijft! 🌊 Watersporten is het leukste om samen te doen. Met je vriendengroep, gezin of je hele familie, op het water besteed je je tijd het best. Huur bij ons je materialen: we hebben sup-boards, kano's, kajaks en tweepersoons kano's. Voor iedereen wat wils!

Ga het water op
Kanoën OF
Suppen
Suppen Jeffrey
Welkom in ons bos Fun Forest Netherlands

Onze sociale missie

Iedereen is welkom!

Wist je dat een uitje bij Fun Forest niet alleen om plezier gaat? Wij zijn een sociale onderneming, dit betekent dat wij jonge mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een leuke en veilige leer- en werkplek bieden. 🧡

Onze sociale missie

Iedereen is welkom!

Wist je dat een uitje bij Fun Forest niet alleen om plezier gaat? Wij zijn een sociale onderneming, dit betekent dat wij jonge mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een leuke en veilige leer- en werkplek bieden. 🧡 Wanneer je jouw uitje in ons bos organiseert, help je mee aan de ontwikkeling van onze medewerkers. Je werkt mee aan onze impact, want zonder groepsuitjes kunnen onze medewerkers nooit al hun leerdoelen behalen.

Over onze missie

4.5
Gebaseerd op 620 beoordelingen
powered by Google
Josien SnijdersJosien Snijders
21:36 03 Jun 24
Petar DimovPetar Dimov
17:58 02 Jun 24
Leuke en opwindende ervaring voor het hele gezin
Michel CampoMichel Campo
20:38 01 Jun 24
Pio PapaePio Papae
16:35 25 May 24
Superleuk voor jong en oud!
Alcides FransAlcides Frans
15:55 25 May 24
Donny ScharlooDonny Scharloo
19:39 23 May 24
Het was veel leuker dan verwacht. Begonnen bij level 4. Was best wel bang en onzeker. Maar uiteindelijk ook level 5,6 en 7 gedaan. Super leuk. Echte aanrader voor jong en oud!!
Estella LarochelleEstella Larochelle
03:58 19 May 24
Ik hou van deze plek. Je zult veel plezier hebben 🤩 Alles is schoon en veilig en de mensen die er werken zijn aardig. Ik zal je aanraden om te gaan genieten?
Alex ZelenskyAlex Zelensky
18:15 17 May 24
Mijn dochter had veel plezier
Anas AllamAnas Allam
18:17 16 May 24
Magnifiek
Rodi YoussefRodi Youssef
13:13 15 May 24
Arnoud DuyvesteynArnoud Duyvesteyn
11:09 13 May 24
Leuke en veilige routes. Met het lekkere weer was het iets aan de drukke kant. Advies om vroeg te beginnen.
Claudio LemmaClaudio Lemma
19:00 12 May 24
Lorenza NachiraLorenza Nachira
12:28 12 May 24
Serge KurschatSerge Kurschat
16:59 11 May 24
StefStef
17:27 09 May 24
Het was geweldig. Alles doet nu pijn, maar het was geweldig. Zou opnieuw gaan en zou mijn kinderen daar op een dag meenemen.
Annemarie MooijaartAnnemarie Mooijaart
07:45 08 May 24
Top activiteit voor jong en 'oud' 😉 Heerlijke combi tussen natuur en fysiek en mentale uitdaging! Mooie parcours en vriendelijke medewerkers 👌
Gerard Van De LavoirGerard Van De Lavoir
21:22 07 May 24
Een prachtige locatie aan de Kralingse Plas met een goede horeca.
Martin GroenewegMartin Groeneweg
16:47 07 May 24
orfina mkrttsjanorfina mkrttsjan
11:50 05 May 24
super leuke activiteit voor jong & oud. Mijn zoontje kon zijn pret niet op. Parcours 5&6 ( lengte 1.30) kan alleen met iemand boven 18jr. Zeker eem aanrader
Conny van dijkConny van dijk
15:13 02 May 24
Heel leuk klimbos. Voor kinderen vanaf 6 jaar. Zij mogen de eerste 2 levels doen. Genoeg toezicht.
Martine MolenaarMartine Molenaar
16:05 30 Apr 24
Super locatie om met je gezin of met vrienden een avontuurlijk uitje te beleven. Vriendelijk en professioneel personeel.
Renad RenadRenad Renad
09:47 25 Apr 24
Geweldige plek voor gezinnen
Boy RoumimperBoy Roumimper
05:03 18 Apr 24
conny oorschotconny oorschot
16:52 13 Apr 24
Enorm leuk voor de kinderen en grote kinderen. Wij waren er met onze kleinzoons van 7 jaar en konden na een paar oefeningen zelf de parcours afmaken.
mazen takimazen taki
14:37 12 Apr 24
ZaidZaid
16:14 10 Apr 24
Was er om 15:50 op de dag dat zij tot 19:00 open zijn maar werd weggestuurd omdat het al “te laat” was. Helemaal voor niets heen gereden en teleurstellende kinderen. Staat overigens niks op de site hoe lang voor sluitingstijd je daar moet zijn.
Jorick OpzeelandJorick Opzeeland
19:58 09 Apr 24
Huibertjan FousertHuibertjan Fousert
07:57 09 Apr 24
Ik nam mijn 9-jarige jongen en 10-jarige dochter hier mee voor de verjaardag van mijn zoon. Ik klom met ze mee en had eerlijk gezegd de beste tijd! We hebben iets meer dan 3 uur geklommen en hadden zoveel plezier. Mijn dochter was wat banger dan mijn zoon, maar ze overwon een aantal angsten en met de hulp van een van de instructeurs verbeterde ze haar vermogen om de meer zwaaiende voorwerpen aan te pakken en minder bang te zijn. De vele zip-lijnen zijn een extra bonus
Heel leuk
J OJ O
15:14 02 Apr 24
MeesMees
21:04 31 Mar 24
Mezelf verwonderd om de man die vastzat in de tractorband op het moeilijkste niveau en doodsangsten uitstond. Vakkundig gered door het personeel met een ladder.
Tiny EssenbergTiny Essenberg
19:44 31 Mar 24
Familiedag 2024 veel van ons gingen klimmen. Met vond het erg leuk!
Leuk bos met aardig personeel. Bij de ANWB boek je met korting en is het heel betaalbaar
Yornik HeylYornik Heyl
12:13 29 Mar 24
Robin ScholRobin Schol
06:59 28 Mar 24
Lekker dagje uit met voldoende uitdaging
Dick RasDick Ras
18:36 24 Mar 24
Lars RichardsLars Richards
16:24 20 Mar 24
Leuk uitje met de kids
Amy den AmbtmanAmy den Ambtman
20:28 15 Mar 24
Goed onderhouden en gezellig
Lorentz StoutLorentz Stout
16:39 14 Mar 24
Was erg leuk samen met mijn dochter van 8 in een paar uur 6 parcours gedaan!
Natascha PeschNatascha Pesch
09:39 10 Mar 24
Mert-Eren IncedalMert-Eren Incedal
19:52 21 Jan 24
Marlies VisserMarlies Visser
12:39 27 Dec 23
Supertof vermaak met kinderen. Van rebelse mannetjes binnen een kwartier naar ambitieuze survivors. Elkaar helpen en aanmoedigen, bewegen en soms een beetje angst overwinnen. Goed begeleid, veilig vermaak. Altijd doen!
MerelMerel
13:52 29 Nov 23
pierin jongejanpierin jongejan
15:23 14 Nov 23
Geweldige ervaring en respectabel personeel, de banen zelf waren alleen wel toe aan wat vervanging.
Michel CnossenMichel Cnossen
16:12 19 Oct 23
Erg leuk klimbos in Rotterdam. Goede uitleg en begeleiding. Ik ben er samen met mijn 2 jongens geweest en hebben ons 3 uur goed vermaakt. Zeker voor herhaling vatbaar.
Dirk HuurmanDirk Huurman
02:50 16 Jul 23
Mooi verscholen klim bos aan de rand van Kralingse Plas in Rotterdam. 9 banen zijn er. Van te voren krijg je goede instructies, veiligheid staat hier duidelijk voorop. Je hebt wel veel wachttijd als iemand voor je niet meer durft en die dan van het parcours afgehaald moet worden. Vooral als het druk is op het parcours kan je dit een half uur extra kosten. Voor parcours 8 en 9 krijg je eerst extra uitleg. Let op dat vanaf windkracht 4 of 5 de parcours 6 tot en met 9 sluiten, kijk dus ff naar de weersverwachting.De auto kan je verderop parkeren langs de weg, je moet dan even 400meter lopen. Ze hebben ook een restaurant waar je koffie, thee fris en bier kan bestellen en eventueel nog een versnapering zoals pizza of andere zoete kauw.
Dewi BakkerDewi Bakker
13:01 27 May 23
Geweldig klimbos voor kinderen en volwassenen. Tip: ga gelijk om 10 uur dan is het heerlijk rustig. Drie uurtjes klimmen is zo voorbij
Georges SmitGeorges Smit
15:32 17 Aug 21
Dit is een geweldige ervaring voor de kinderen. Na een goede instructie door vakbekwame instructeurs en na het afleggen van een proef parcours mogen de kinderen klimmen tussen de bomen. Zij zitten veilig vast aan een veiligheidsgordel en krijgen een helm op het onmogelijk dat zij naar beneden vallen. En zij vinden het geweldig om tussen de bomen te klimmen. Een ervaring om nogmaals te doen.
js_loader

Fun Forest Rotterdam

Wat wil jij doen?

Amsterdam

Let op, je keuzes gaan verloren bij het verlaten van de widget.

Kies jouw locatie

Kies de tickets

9.2
0 klimmers beoordelen dit klimbos met een 9.2!

Grote groep
of kinderfeestje
?

Selecteer een datum

Hé, wat leuk dat je bij ons op avontuur wilt! Het lijkt erop dat het product dat jij wilt boeken nu niet beschikbaar is. Dit kan zijn omdat er op de gekozen datum geen plekken meer beschikbaar zijn. Kies dan een andere datum. Gaat het om een groepsuitje? Ga dan naar funforest.nl/groepsuitjes om jouw groepsuitje te boeken. Kom je er dan nog niet uit? Geen probleem! Onze klantenservice is van 09:00 tot 17:00 bereikbaar.

Selecteer een starttijd

Tip: ons klimbos is vaak het rustigst in de ochtend 👍

Nog enkele tickets beschikbaar!

Toch een andere dag?

Omboeken kan tot 24 uur van te voren Het wijzigen en/of annuleren van uw reservering kan kosteloos tot 2 weken voor aanvang.

Maak het avontuur compleet

Jouw gegevens

Uw vouchercode wordt verwerkt bij de betaling

Overzicht bestelling

Locatie
Datum & tijd
Tickets
Totaal € 49.90
Tickets Bestel ze hier direct!