Team

Wij groeien nog steeds en hebben inmiddels 4 klimbossen verspreid over heel Nederland - Amsterdam, Rotterdam, Almere en Venlo - en een team van ongeveer 150 man.

We zijn letterlijk een grote, blije familie! We willen je graag wat mensen laten zien die je waarschijnlijk tegenkomt als je onze bossen bezoekt.

Personeelsfeest
Werkenbij
Instructeur Amsterdam Almere
Stage lopen bij

Join the team!

Zie jij een sportieve carrière in ons bos wel zitten? Ben je op zoek naar een actieve stage? Of ben jij een jongere met een afstand tot de arbeidsmarkt op zoek naar een baan? Voor elk nieuw zomerseizoen gaan wij op zoek naar personeel dat buiten in het bos aan de slag gaat. Door het jaar heen kunnen er natuurlijk ook vacatures open komen te staan. Benieuwd of werken bij Fun Forest bij jou past? Bekijk dan snel onze vacatures!

Onze vacatures

Fun Forest Familie

Ontmoet ons team!

Wij zijn trots op ons team en stellen hen dan ook graag aan je voor. Lees hier hun verhaal.

werkneemster, mieke, fun forest

Mieke
Assistent Locatiemanager

Mieke is een aantal jaar geleden begonnen als stagiair en is naast Hoofdinstructeur nu ook Assistent locatiemanager!

jelle@3x

Jelle
Hoofdinstructeur

Jelle voelde zich zo thuis in ons bos, dat hij in één jaar doorgroeide tot Forest Leader. Ondertussen werkt hij al drie jaar in ons Amsterdamse bos.

FFA groepsfoto e1584020729223

Team Amsterdam

Gezelligheid staat centraal in Amsterdam, grapjes op de werkvloer zijn een dagelijkse gebeurtenis en pizza avonden staan jaarlijks op het menu!

FFV groepsfoto e1584020789181

Team Venlo

Sportiviteit staat in team Venlo op #1! Het team klimt zelf ook graag door de bomen en doet regelmatig mee aan uitdagende sportevenementen zoals obstacle runs.

FFAL groepsfoto e1584020753725

Team Almere

Het team in Almere voelt echt aan als één grote familie. Iedereen hoort erbij en je voelt je er zo thuis. Iedere zomer wordt er een gezellige barbecue georganiseerd.

FFR groepsfoto e1584020771465

Team Rotterdam

Het Rotterdamse team is enorm divers, maar dit maakt het alleen maar gezelliger! Bij goed weer, na het werk een drankje drinken of even het water op om te SUP-pen, is vaste prik.

Banner tickets jongen
Amsterdam

Let op, je keuzes gaan verloren bij het verlaten van de widget.

Kies jouw locatie

Kies de tickets

9.2
0 klimmers beoordelen dit klimbos met een 9.2!

Grote groep
of kinderfeestje
?

Selecteer een datum

Hé, wat leuk dat je bij ons op avontuur wilt! Het lijkt erop dat het product dat jij wilt boeken nu niet beschikbaar is. Dit kan zijn omdat er op de gekozen datum geen plekken meer beschikbaar zijn. Kies dan een andere datum. Gaat het om een groepsuitje? Ga dan naar funforest.nl/groepsuitjes om jouw groepsuitje te boeken. Kom je er dan nog niet uit? Geen probleem! Onze klantenservice is van 09:00 tot 17:00 bereikbaar.

Selecteer een starttijd

Tip: ons klimbos is vaak het rustigst in de ochtend 👍

Nog enkele tickets beschikbaar!

Toch een andere dag?

Omboeken kan tot 24 uur van te voren Het wijzigen en/of annuleren van uw reservering kan kosteloos tot 2 weken voor aanvang.

Maak het avontuur compleet

Jouw gegevens

Uw vouchercode wordt verwerkt bij de betaling

Overzicht bestelling

Locatie
Datum & tijd
Tickets
Totaal € 49.90
Tickets Bestel ze hier direct!