Fun Forest Venlo

Als eerste klimbos van Nederland is Fun Forest Venlo natuurlijk heel speciaal! Maar dat is niet de enige reden dat dit klimpark zo bijzonder is. Slingerend door de bomen kom je in elk parcours weer nieuwe uitdagingen tegen. Beleef een avontuur om nooit te vergeten!

Klimmen Amsterdamse Bos Klimparcours Amsterdam 2
Klimmen Amsterdamse Bos Klimparcours Amsterdam 7
Klimparcours Rotterdam 4
Klimmen Amsterdamse Bos Klimparcours Amsterdam 5

Praktische informatie

Venlo

Vandaag geopend tot 18:00

Openingstijden deze week
Maandag10:00 - 18:00
Dinsdag10:00 - 18:00
Woensdag10:00 - 18:00
Donderdag10:00 - 18:00
Vrijdag10:00 - 18:00
Zaterdag10:00 - 18:00
Zondag10:00 - 18:00
Contact & Adres

In Venlo klimmen

Op avontuur in ons klimbos

Fun Forest Venlo is het eerste klimbos van Nederland! Beleef hier één van de leukste uitjes van Limburg en omstreken! Een actief uitje in het klimbos van Venlo duurt 2 tot 3 uur, afhankelijk van je ticket. Jouw lengte (en leeftijd) bepaalt welke routes je in het klimbos van Venlo mag klimmen. 👩‍👦 De 9 routes in dit grote klimpark lopen op in moeilijkheidsgraad. Zo beginnen de easy parcoursen op een hoogte van 2,5 meter en kan de echte durfal in het extreme parcours eindigen met een vrije val van bijna 15 meter hoogte! 😮

In Venlo klimmen

Op avontuur in ons klimbos

Fun Forest Venlo is het eerste klimbos van Nederland! Hier beleef je één van de leukste en avontuurlijkste uitjes van Venlo en omstreken! Een actief avontuur in het klimbos duurt meestal 3 uur. Met een klimbos mini ticket mag je 2 uur klimmen. Je mag bij ons komen klimmen als je minimaal 110cm lang bent. Jouw lengte (en leeftijd) bepaalt welke routes je in het klimbos van Almere allemaal mag klimmen. 👩‍👦 In totaal zijn er 8 parcoursen te vinden in dit grote klimpark en de routes lopen op in moeilijkheidsgraad. In de easy parcoursen begin je op 2,5 meter hoogte en kom je leuke obstakels tegen, zoals bruggetjes en netten. Ben je een echte durfal? Leef je dan uit in het extreme parcours! In deze route klim je tot zo'n 15 meter hoogte en kom je een bungee jump en vrije val tegen! 😮

Meer info over klimmen in Venlo
Parcours FFV-website-NL

Kom jij klimmen bij Fun Forest Venlo?

Jij bent 100% zeker van jouw plekje door in een paar eenvoudige stappen jouw ticket te boeken!
Boek nu tickets voor Fun Forest Venlo

Meer dan alleen een klimbos

Wat is er te doen bij Fun Forest Venlo?

Share the fun!

Samen op avontuur

Fun Forest Venlo

Op avontuur in de natuur!

In het gezellige, sprookjesachtige Limburg, vlakbij de Duitse grens ligt het groene Jammerdal. Met eindeloze velden, schitterende bossen en kronkelende beekjes is dit een prachtige omgeving om buiten te zijn. In deze groene omgeving vind je klimbos Fun Forest Venlo! Dit maakt ons bos zo speciaal:

Fun Forest Venlo

Op avontuur in de natuur!

In het gezellige, sprookjesachtige Limburg, vlakbij de Duitse grens ligt het groene Jammerdal. Met eindeloze velden, schitterende bossen en kronkelende beekjes is dit een prachtige locatie om buiten te zijn. In deze groene omgeving vind je klimbos Fun Forest Venlo! Je kan hier niet alleen op avontuur met je gezin of familie, maar ook met je kinderfeestje of bedrijfsuitje. We organiseren een heleboel leuke groepsuitjes, tussen de bomen en op de grond. Dit kan je in ons bos allemaal beleven:

Zo geniet jij optimaal van je klimtijd!
  • Omdat Fun Forest Venlo al langer dan vijftien jaar bestaat, hebben wij een heleboel tijd gehad om geweldige klimonderdelen te bedenken. Zo klim je bij ons zomaar dwars door een auto heen en maak je aan het einde van je avontuur zo een vrije sprong naar beneden!
  • Party time! Je viert je feestje in ons klimbos al vanaf 6 jaar. Samen met je vrienden ga je op zoek naar bananen tussen de bomen. Die heb je nodig om aan het einde de schatkist te openen, spannend!
  • Leer je team beter kennen tijdens Expeditie Fun Forest. Los puzzels op, maak vuur en schiet met een katapult, onze Expeditie is van verschillende uitdagingen voorzien!
  • Omdat Fun Forest Venlo al langer dan vijftien jaar bestaat, hebben wij een heleboel tijd gehad om geweldige klimonderdelen te bedenken. Zo bestaat ons park niet alleen uit ziplines en bruggetjes, maar vind je hier ook een heleboel andere unieke onderdelen. Zo klim je bij ons zomaar dwars door een auto heen en maak je aan het einde van je avontuur zo een vrije sprong naar beneden!
  • Party time! Je viert je feestje in ons klimbos al vanaf 6 jaar. Samen met je vrienden ga je op zoek naar bananen tussen de bomen. Die heb je nodig om aan het einde de schatkist te openen, spannend! Kinderen vanaf 130cm kunnen ook kiezen voor een feestje in de meer uitdagende parcoursen. Hierbij krijg je ook een uur extra klimtijd!
  • Leer je team beter kennen tijdens Expeditie Fun Forest. Los puzzels op, maak vuur en schiet met een katapult, onze Expeditie is van verschillende uitdagingen voorzien! Heb jij een bepaald doel in gedachten voor de teambuilding? We denken graag met je mee!

Kan jij geen genoeg krijgen van ons klimbos?

Onbeperkt klimmen!

Onze seizoenkaart is voor de echte klimfans. Met jouw seizoenkaart mag je onbeperkt klimmen. Je mag alle klimbossen een keertje testen, want je kan op alle Fun Forest locaties gebruik maken van je seizoenkaart. Dat maakt het klimmen nog leuker!

Ik wil onbeperkt klimmen
Zo geniet jij optimaal van je klimtijd!
Zo geniet jij optimaal van je klimtijd!
Welkom in ons bos Fun Forest Netherlands

Onze sociale missie

Iedereen is welkom!

Wist je dat een uitje bij Fun Forest niet alleen om plezier gaat? Wij zijn een sociale onderneming, dit betekent dat wij jonge mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een leuke en veilige leer- en werkplek bieden. 🧡

Onze sociale missie

Iedereen is welkom!

Wist je dat een uitje bij Fun Forest niet alleen om plezier gaat? Wij zijn een sociale onderneming, dit betekent dat wij jonge mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een leuke en veilige leer- en werkplek bieden. 🧡 Wanneer je jouw uitje in ons bos organiseert, help je mee aan de ontwikkeling van onze medewerkers. Je werkt mee aan onze impact, want zonder groepsuitjes kunnen onze medewerkers nooit al hun leerdoelen behalen.

Over onze missie

4.5
Gebaseerd op 556 beoordelingen
powered by Google
Stefan De VriesStefan De Vries
17:35 08 Jul 24
Wel leuk voor je kinderen uitdagende pacours top!!
ineke houkesineke houkes
22:03 01 Jul 24
Eloi Van Der SchagtEloi Van Der Schagt
07:33 26 Jun 24
UrbexkeUrbexke
13:35 25 Jun 24
Ontzettend leuk klimpark
maartje hendrixmaartje hendrix
17:45 24 Jun 24
Supermooi klimbos, hele vriendelijke begeleiding!
B JansenB Jansen
12:49 11 Jun 24
Jorik SatijnJorik Satijn
23:30 10 Jun 24
Met school geweest, iedereen vond het geweldig!! Groot park met veel parcoursen om af te leggen, ook fijn dat er een kraampje is waar je wat eten en drinken kunt kopen.
Salathelden aus EssenSalathelden aus Essen
09:24 02 Jun 24
Megaspeeltuin vlakbij Venlo Bahn voor het eerst maar niet voor de laatste keer, het was erg leuk. De kinderen waren heel erg blij, want je kunt er een hele dag ontspannen. De ijscoman kwam zo nu en dan, als je voldoende hapjes en drankjes bij je hebt is het zeker een uitstapje waard.
mara Braammara Braam
17:42 26 May 24
De personeel is erg aardig en behulpzaam. Ik kom graag nog een keer klimmen
lies verbruggenlies verbruggen
16:48 26 May 24
Het klimbos was erg leuk en de medewerkers helpen goed. Een tip is om wel naar het advies te luisteren en niet van route 6 gelijk naar route 9 gaan!!
Patricia VerwoerdPatricia Verwoerd
05:05 17 May 24
Mooi klimbos. Veel routes. We hebben genoten.
Ria BosmaRia Bosma
13:40 15 May 24
IN
Dennis JanssenDennis Janssen
19:59 12 May 24
Rob HermansRob Hermans
16:00 11 May 24
Remy NijholtRemy Nijholt
17:47 09 May 24
Het was allemaal super geregeld en duidelijk. Mijn dochter van 8 en ik hebben een superleuke ervaring gehad.
Linda SandersLinda Sanders
20:22 07 May 24
De klimparcoursen (9 stuks) zijn geweldig! De uitleg & hulp is goed! Ondanks dat t vrij druk was, viel dat tijdens t klimmen redelijk mee. Het enige nadeel is het "terras". Voor de grootte & capaciteit van deze locatie zijn die 2 picknicktafels & 3 "palletstoelen" echt te weinig. (Er staan her en der wel bankjes in het bos, maar nog steeds veel te weinig)
Bram GiesenBram Giesen
16:57 02 May 24
Frederieke WillemseFrederieke Willemse
12:34 01 May 24
Je kunt hier leuk klimmen maar het bos mag wel een update krijgen. De veiligheidslijn zit bij alle banen behoorlijk in de weg en er zijn wat dingen versleten.Kundig en vriendelijk personeel.
Joanna KJoanna K
11:30 01 May 24
Een erg leuke plek, met verschillende moeilijkheidsgraden. Je kunt hier gemakkelijk een paar uurtjes doorbrengen. Grote parkeerplaats. In de buurt vindt u tegen een toeslag een golfbaan en een speeltuin voor kinderen.
Chris VanKChris VanK
03:17 26 Apr 24
Bert BiemansBert Biemans
06:30 20 Apr 24
Leuke klimmiddag met dochter gehad. We mochten op parcours 1 en 2. Na duidelijke instructie en oefenrondje veel plezier gehad. Met dank aan het personeel en het mooie weer!
Aernout JansenAernout Jansen
23:05 13 Apr 24
Carina FrieseCarina Friese
19:49 10 Apr 24
loek peetersloek peeters
06:29 09 Apr 24
Ernie MaasErnie Maas
06:55 05 Apr 24
Heel mooi klimpark. Veel niveaus en hoogtes.Aanrader!
Marcel (Marcel4u)Marcel (Marcel4u)
19:44 03 Apr 24
B ArtB Art
12:56 02 Apr 24
De kids vonden het heel leuk 👍
Bianca RouleauxBianca Rouleaux
05:41 26 Mar 24
Erg leuk klimpark voor jong en oud, goed geregeld allemaal.
ROBERTO CiattagliaROBERTO Ciattaglia
06:49 18 Mar 24
charlot jalinkcharlot jalink
08:08 29 Oct 23
Superleuke parcours, goede uitleg,
Sylvester van de LogtSylvester van de Logt
15:07 18 Oct 23
Voor alle leeftijden uitdagende routes. Volledig veilig spannende klimroutes volgen. Een aanrader.
P. De JongP. De Jong
21:08 15 Oct 23
Gemakkelijke systemen, je blijft het hele parcour vast aan 1 gesp. Niet steeds aan en afkoppelen. Wij deden de parcoursen 1 tm 4 met kinderen van 7 en 9 jaar. Dit hadden we wel binnen 3 uur klaar. Dus parcour 4 nog een x gedaan. Volgende keer zouden we 2 volwassen parcoursen erbij doen, zodat we nog 2 parcoursen hadden kunnen doen met de kids onder begeleiding van ons. Verder leuke parcoursen! Tas kun je bij de balie laten en krijg je een nummertje voor het ophalen.
Simsalabim KurtiSimsalabim Kurti
18:21 13 Oct 23
We hebben een geweldige dag gehad. Het team stond altijd klaar om te helpen en te adviseren.
Mendo RudolphMendo Rudolph
06:07 09 Oct 23
Riël NotermansRiël Notermans
18:45 04 Oct 23
Met een groepje kids van rondom 7 jaar geweest, allemaal rond de 120cm groot en dan is een anderhalf uur klimmen op parcours 1 en 2 echt heel leuk. Het is serieus wel spannend en hoog voor die leeftijd. Het was een kinderfeestje en het is precies genoeg om nog net niet weg te willen. Op naar de volgende parcoursen als ze wat groter zijn!
Marion ToondersMarion Toonders
19:49 18 Sep 23
De kinderen vonden het heel leuk. Hoewel de jongste alleen het eerste en een stukje van het tweede parcour kon doen. Misschien is het leuk om voor de kinderen die te klein zijn een eenvoudig speeltoestel te plaatsen. Het wachten, op degene die wel verder kunnen klimmen duurt anders wel lang. Maar we komen zeker terug als ze weer wat groter zijn.
H VerweijH Verweij
12:47 12 Sep 23
Met zijn dochter van 7 een leuk uitje gehad. Parcours 1 was makkelijk en leuk. Parcours 2 was top maar een stuk hoger en moeilijker. Er zat voor de onervaren klimmers een beetje veel verschil in. Het personeel neemt de tijd om alles uit te leggen. Kortom een leuk actief uitje met kinderen.
Bart JensenBart Jensen
07:47 15 Aug 21
Leuk en avontuurlijke klim parcour. Zeker de moeite om eens uit te proberen. Opgedeeld in verschillende niveaus. Doenbaar niveau 1 voor een 4 jarige. In theorie mocht hij ook parcour 2 doen, maar dat is toch net wat te technisch. Parcours 2 en 3 ok voor een 6 jarige die houdt van wat uitdaging. Zelf heb ik parcours 7, 8 en 9 gedaan. Deze waren zeer leuk, van slingeren tot snowboarden van Boom naar boom.
js_loader
Amsterdam

Let op, je keuzes gaan verloren bij het verlaten van de widget.

Kies jouw locatie

Kies de tickets

9.2
0 klimmers beoordelen dit klimbos met een 9.2!

Grote groep
of kinderfeestje
?

Selecteer een datum

Hé, wat leuk dat je bij ons op avontuur wilt! Het lijkt erop dat het product dat jij wilt boeken nu niet beschikbaar is. Dit kan zijn omdat er op de gekozen datum geen plekken meer beschikbaar zijn. Kies dan een andere datum. Gaat het om een groepsuitje? Ga dan naar funforest.nl/groepsuitjes om jouw groepsuitje te boeken. Kom je er dan nog niet uit? Geen probleem! Onze klantenservice is van 09:00 tot 17:00 bereikbaar.

Selecteer een starttijd

Tip: ons klimbos is vaak het rustigst in de ochtend 👍

Nog enkele tickets beschikbaar!

Toch een andere dag?

Omboeken kan tot 24 uur van te voren Het wijzigen en/of annuleren van uw reservering kan kosteloos tot 2 weken voor aanvang.

Maak het avontuur compleet

Jouw gegevens

Uw vouchercode wordt verwerkt bij de betaling

Overzicht bestelling

Locatie
Datum & tijd
Tickets
Totaal € 49.90
Tickets Bestel ze hier direct!