Fun Forest Venlo

Als eerste klimbos van Nederland is Fun Forest Venlo natuurlijk heel speciaal! Maar dat is niet de enige reden dat dit bos zo bijzonder is. Slingerend door de bomen kom je overal weer nieuwe uitdagingen tegen.

Klimmen Amsterdamse Bos Klimparcours Amsterdam 2
Klimmen Amsterdamse Bos Klimparcours Amsterdam 7
Klimparcours Rotterdam 4
Klimmen Amsterdamse Bos Klimparcours Amsterdam 5
  • Het leukste en beste klimbos in de buurt
  • Lekker klimmen en klauteren in het bos
  • Een avontuur om nooit te vergeten
Bestel direct Met een groep klimmen?

Wat wil je doen in Venlo?

Praktisch

Vandaag geopend tot 17:00

Openingstijden deze week
MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
DonderdagGesloten
VrijdagGesloten
Zaterdag11:00 - 17:00
Zondag11:00 - 17:00
HorecaTarievenContact & parkeren

Bij ons in Venlo

Genoeg te doen

Fun Forest Venlo

Op avontuur in de natuur!

In het gezellige, sprookjesachtige Limburg, vlakbij de Duitse grens ligt het groene Jammerdal. Met eindeloze velden, schitterende bossen en kronkelende beekjes is dit een prachtige locatie om buiten te zijn. Dit maakt ons bos zo speciaal:

Fun Forest Venlo

Op avontuur in de natuur!

In het gezellige, sprookjesachtige Limburg, vlakbij de Duitse grens ligt het groene Jammerdal. Met eindeloze velden, schitterende bossen en kronkelende beekjes is dit een prachtige locatie om buiten te zijn. Je kan hier niet alleen op avontuur met je familie, maar ook met je kinderfeest of bedrijfsuitje. We organiseren een heleboel leuke groepsuitjes, tussen de bomen en op de grond. Dit kan je in ons bos allemaal beleven:

  • Omdat Fun Forest Venlo al langer dan tien jaar bestaat, hebben wij een heleboel tijd gehad om geweldige klimonderdelen te bedenken. Zo klim je bij ons zomaar dwars door een auto heen en maak je aan het einde van je avontuur zo een vrije sprong naar beneden!
  • Party time! Je viert je feestje in ons klimbos al vanaf 6 jaar. Samen met je vrienden ga je op zoek naar bananen tussen de bomen. Die heb je nodig om aan het einde de schatkist te openen, spannend!
  • Leer je team beter kennen tijdens Expeditie Fun Forest. Los puzzels op, maak vuur en schiet met een katapult, onze Expeditie is van verschillende uitdagingen voorzien!
  • Omdat Fun Forest Venlo al langer dan tien jaar bestaat, hebben wij een heleboel tijd gehad om geweldige klimonderdelen te bedenken. Zo bestaat ons park niet alleen uit ziplines en bruggetjes, maar vind je hier ook een heleboel andere unieke onderdelen. Zo klim je bij ons zomaar dwars door een auto heen en maak je aan het einde van je avontuur zo een vrije sprong naar beneden!
  • Party time! Je viert je feestje in ons klimbos al vanaf 6 jaar. Samen met je vrienden ga je op zoek naar bananen tussen de bomen. Die heb je nodig om aan het einde de schatkist te openen, spannend! Kinderen vanaf 8 jaar kunnen ook kiezen voor een feestje in de meer uitdagende parcoursen. Hierbij krijg je ook een uur extra klimtijd!
  • Leer je team beter kennen tijdens Expeditie Fun Forest. Los puzzels op, maak vuur en schiet met een katapult, onze Expeditie is van verschillende uitdagingen voorzien! Heb jij een bepaald doel in gedachten voor de teambuilding? We denken graag met je mee!
Welkom in ons bos Fun Forest Netherlands
Klimmen in de herfst
Klimmen in de herfst

Kan jij geen genoeg krijgen van ons klimbos?

Klim met korting!

Onze strippenkaart is voor de echte klimfans. Hiermee klim je met korting, klimmen was nog nooit zo voordelig! Want met de strippenkaart mag je vijf keer klimmen, waarbij de vijfde keer helemaal gratis is. Je bent welkom op alle locaties van Fun Forest en kan ze dus allemaal een keertje komen testen. Dit maakt het klimmen nog leuker!

Ik wil klimmen met korting

Share the fun!

Samen op avontuur

Personeelsfeest

Onze sociale missie

Iedereen is welkom!

Wist je dat een uitje bij Fun Forest niet alleen om plezier gaat? Wij zijn een sociale onderneming, dit betekent dat wij jonge mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een leuke en veilige leer- en werkplek bieden. 🧡

Onze sociale missie

Iedereen is welkom!

Wist je dat een uitje bij Fun Forest niet alleen om plezier gaat? Wij zijn een sociale onderneming, dit betekent dat wij jonge mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een leuke en veilige leer- en werkplek bieden. 🧡 Wanneer je jouw uitje in ons bos organiseert, help je mee aan de ontwikkeling van onze medewerkers. Je werkt mee aan onze impact, want zonder groepsuitjes kunnen onze medewerkers nooit al hun leerdoelen behalen.

Over onze missie

4.5
Gebaseerd op 528 beoordelingen
powered by Google
charlot jalinkcharlot jalink
08:08 29 Oct 23
Superleuke parcours, goede uitleg,
Sylvester van de LogtSylvester van de Logt
15:07 18 Oct 23
Voor alle leeftijden uitdagende routes. Volledig veilig spannende klimroutes volgen. Een aanrader.
P. De JongP. De Jong
21:08 15 Oct 23
Gemakkelijke systemen, je blijft het hele parcour vast aan 1 gesp. Niet steeds aan en afkoppelen. Wij deden de parcoursen 1 tm 4 met kinderen van 7 en 9 jaar. Dit hadden we wel binnen 3 uur klaar. Dus parcour 4 nog een x gedaan. Volgende keer zouden we 2 volwassen parcoursen erbij doen, zodat we nog 2 parcoursen hadden kunnen doen met de kids onder begeleiding van ons. Verder leuke parcoursen! Tas kun je bij de balie laten en krijg je een nummertje voor het ophalen.
Simsalabim KurtiSimsalabim Kurti
18:21 13 Oct 23
We hebben een geweldige dag gehad. Het team stond altijd klaar om te helpen en te adviseren.
Mendo RudolphMendo Rudolph
06:07 09 Oct 23
Riël NotermansRiël Notermans
18:45 04 Oct 23
Met een groepje kids van rondom 7 jaar geweest, allemaal rond de 120cm groot en dan is een anderhalf uur klimmen op parcours 1 en 2 echt heel leuk. Het is serieus wel spannend en hoog voor die leeftijd. Het was een kinderfeestje en het is precies genoeg om nog net niet weg te willen. Op naar de volgende parcoursen als ze wat groter zijn!
Marion ToondersMarion Toonders
19:49 18 Sep 23
De kinderen vonden het heel leuk. Hoewel de jongste alleen het eerste en een stukje van het tweede parcour kon doen. Misschien is het leuk om voor de kinderen die te klein zijn een eenvoudig speeltoestel te plaatsen. Het wachten, op degene die wel verder kunnen klimmen duurt anders wel lang. Maar we komen zeker terug als ze weer wat groter zijn.
H VerweijH Verweij
12:47 12 Sep 23
Met zijn dochter van 7 een leuk uitje gehad. Parcours 1 was makkelijk en leuk. Parcours 2 was top maar een stuk hoger en moeilijker. Er zat voor de onervaren klimmers een beetje veel verschil in. Het personeel neemt de tijd om alles uit te leggen. Kortom een leuk actief uitje met kinderen.
Bart JensenBart Jensen
07:47 15 Aug 21
Leuk en avontuurlijke klim parcour. Zeker de moeite om eens uit te proberen. Opgedeeld in verschillende niveaus. Doenbaar niveau 1 voor een 4 jarige. In theorie mocht hij ook parcour 2 doen, maar dat is toch net wat te technisch. Parcours 2 en 3 ok voor een 6 jarige die houdt van wat uitdaging. Zelf heb ik parcours 7, 8 en 9 gedaan. Deze waren zeer leuk, van slingeren tot snowboarden van Boom naar boom.
js_loader
Amsterdam

Let op, je keuzes gaan verloren bij het verlaten van de widget.

Kies jouw locatie

Kies de tickets

9.2
0 klimmers beoordelen dit klimbos met een 9.2!

Grote groep
of kinderfeestje
?

Selecteer een datum

Hé, wat leuk dat je bij ons op avontuur wilt! Het lijkt erop dat het product dat jij wilt boeken nu niet beschikbaar is. Dit kan zijn omdat er op de gekozen datum geen plekken meer beschikbaar zijn. Kies dan een andere datum. Gaat het om een groepsuitje? Ga dan naar funforest.nl/groepsuitjes om jouw groepsuitje te boeken. Kom je er dan nog niet uit? Geen probleem! Onze klantenservice is van 09:00 tot 17:00 bereikbaar.

Selecteer een starttijd

Tip: ons klimbos is vaak het rustigst in de ochtend 👍

Nog enkele tickets beschikbaar!

Toch een andere dag?

Omboeken kan tot 24 uur van te voren Het wijzigen en/of annuleren van uw reservering kan kosteloos tot 2 weken voor aanvang.

Maak het avontuur compleet

Jouw gegevens

Uw vouchercode wordt verwerkt bij de betaling

Overzicht bestelling

Locatie
Datum & tijd
Tickets
Totaal € 49.90