Expeditie Fun Forest

Wil je wel een avontuur beleven in ons bos maar blijf je liever met beide benen op de grond? Kies dan voor onze Expeditie Fun Forest. Aan de rand van ons klimbos gaat jouw groep in teams de strijd met elkaar aan. Wie komt er als winnaar uit de race?

bedrijfsuitje, fun forest almere
Forest Adventures Expeditie Fun Forest Almere
Forest Adventures Expeditie Fun Forest Almere teambuilding

Ga de strijd met elkaar aan!

Expeditie Fun Forest

Vanaf 10 personen

Tijdens onze Expeditie volgen de activiteiten elkaar in snel tempo op. Na het oplossen van de Toren van Hanoi ren je meteen door naar de katapult, om zo de andere teams achter je te laten! Maar weet je die voorsprong ook te behouden, of halen ze je in? De activiteiten bestaan uit zowel denk- als doe opdrachten, dus of je nou mentaal of fysiek sterk bent, iedereen draagt iets bij aan de kracht van het team. Bundel deze krachten en ga het avontuur aan om de Expeditie te winnen!

Zij gingen je voor

Arrangementen

Expeditie, klimmen en lekker eten!

Combineer jouw Expeditie Fun Forest met een van onze andere avonturen in de natuur! Begin de dag bijvoorbeeld met een effectieve vergadering of presentatie en boek er een lekkere lunch bij, om vervolgens actief af te sluiten in het klimbos. Of beleef de hele dag door de leukste activiteiten en sluit samen met je groep gezellig af met een heerlijke barbecue. Al onze activiteiten zijn te combineren in een uniek arrangement, wat we voor jou samenstellen. Ben je benieuwd wat we allemaal organiseren?

Neem eens contact met ons op!

bord, eten, fun forest
friet, bier, fun forest
bbq, fun forest
Amsterdam

Let op, je keuzes gaan verloren bij het verlaten van de widget.

Kies jouw locatie

Kies de tickets

9.2
0 klimmers beoordelen dit klimbos met een 9.2!

Grote groep
of kinderfeestje
?

Selecteer een datum

Hé, wat leuk dat je bij ons op avontuur wilt! Het lijkt erop dat het product dat jij wilt boeken nu niet beschikbaar is. Dit kan zijn omdat er op de gekozen datum geen plekken meer beschikbaar zijn. Kies dan een andere datum. Gaat het om een groepsuitje? Ga dan naar funforest.nl/groepsuitjes om jouw groepsuitje te boeken. Kom je er dan nog niet uit? Geen probleem! Onze klantenservice is van 09:00 tot 17:00 bereikbaar.

Selecteer een starttijd

Tip: ons klimbos is vaak het rustigst in de ochtend 👍

Nog enkele tickets beschikbaar!

Toch een andere dag?

Omboeken kan tot 24 uur van te voren Het wijzigen en/of annuleren van uw reservering kan kosteloos tot 2 weken voor aanvang.

Maak het avontuur compleet

Jouw gegevens

Overzicht bestelling

Locatie
Datum & tijd
Tickets
Totaal € 49.90
Uw vouchercode wordt verwerkt bij de betaling