Klimbos

Fun Forest klimmen klimbos
Klimbos Fun Forest Almere kind klimpark klimmen zipline
Fun Forest klimbos Amsterdam volwassene klimmen

Heb jij wel eens horizontaal en verticaal van boom tot boom willen klimmen? Bij klimbos Fun Forest kan het! Onze klimbossen bestaan uit meerdere klimroutes of parcoursen. Zin om te klimmen? Koop dan een klimkaart. Met jouw klimkaart, krijg je van ons een klimgordel en -helm te leen. Voor je de bomen in kan, krijg je eerst nog een instructie van een van onze medewerkers. Hierna maak je voor een bepaalde tijd gebruik van onze verschillende klimparcoursen. 

Waar is het klimbos? 

Fun Forest heeft vier verschillende klimbossen. Deze kan je vinden in Almere, Amsterdam, Rotterdam en Venlo.
Onze klimbossen liggen niet alleen ergens anders, maar zijn ook allemaal uniek! Geen enkel parcours is hetzelfde en elk klimbos heeft een verschillend aantal unieke routes. Zo kunnen er in Venlo bijvoorbeeld jongere kinderen klimmen dan in Almere. Tijdens je avontuur kom je allemaal verschillende obstakels tegen. Van bruggen tot netten en van ziplines tot af en toe zelfs een vrije val.

Almere

Amsterdam

Rotterdam

Venlo

Wie mag er klimmen? 

Omdat al onze klimbossen anders zijn, heeft elk klimbos aparte toegangseisen. Je kan het zien als een pretpark, de moeilijkheidsgraad van de route bepaalt hoe lang je moet zijn om erin te mogen. Benieuwd of jij oud en lang genoeg bent? Klik dan op de locatie waar jij wilt gaan klimmen voor meer informatie.

Klimpark Noord Holland, klimbos Noord Holland
Klimpark Noord Holland, klimbos Noord Holland
Klimpark Noord Holland, Klimbos Noord Holland

Wat kan er nog meer? 

Er vallen veel verschillende avonturen te beleven in de klimbossen van Fun Forest. Zo kan je komen klimmen op je vrije dag, gezellig met je gezin of vriendengroep. Maar je kan ook in ons klimbos terecht voor de leukste kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes of teambuildingsuitjes. . Kijk eens op onze groepen pagina voor alle mogelijkheden. Wil je een heel eigen evenement organiseren? Dat kan ook. Het is zelfs mogelijk om ons klimbos af te huren voor een exclusief evenement.

 

Deze browser wordt niet meer ondersteund, gelieve een moderne browser gebruiken.

(Chrome, Firefox, Edge)

Let op, je keuzes gaan verloren bij het verlaten van de widget.

Kies jouw locatie

Kies de tickets

Grote groep of kinderfeestje?

Groepsarrangement

Selecteer een datum

Selecteer een starttijd

Maak het avontuur compleet

Jouw gegevens

Overzicht bestelling

Locatie
Datum & tijd
Tickets
Totaal incl.
Uw vouchercode wordt verwerkt bij de betaling
Deze stap is vereist!
TrustScore 8.7
Tickets Bestel ze hier direct!