Ontdek klimbos Fun Forest

Zin in een actief uitje met vrienden, familie of collega’s? Kom klimmen en klauteren in het klimbos van Fun Forest! Ontdek onze 4 klimbossen door heel Nederland met routes en parcoursen voor jong en oud. Je kan al komen klimmen vanaf 6 jaar.

Funforest letters
Almere I balken
Quickjump Amsterdam

Kies jouw klimbos

Met 4 klimbossen in heel Nederland, is er altijd eentje bij jou in de buurt.

Zo werkt klimmen in onze klimbossen 

Fun Forest heeft 4 verschillende klimbossen. Deze kan je vinden in Almere, Amsterdam, Rotterdam en Venlo. En wist je dat ze allemaal anders zijn? Elk klimbos van Fun Forest heeft een aantal unieke routes op 2,5 tot wel 15 meter hoogte. Tijdens je avontuur kom je verschillende obstakels tegen. Bruggen, netten, ziplines - en toe zelfs een vrije val…

Kleine kinderen krijgen 2 uur de tijd om te klimmen en klauteren. Grotere kinderen en volwassenen klimmen zelfs 3 uur! En je kiest zelf je moeilijkheidsgraad. Van groen (easy) tot iets moeilijker (blauw) en zelfs een zwarte route voor de échte avonturiers. Dankzij ons continu zekersysteem is elke route volledig veilig.

Een dagje klimmen bij Fun Forest al leuk voor kinderen vanaf 6 jaar! En natuurlijk is er geen maximale leeftijd. Dus, zien we je snel?

Zo geniet jij optimaal van je klimtijd!
Klimmen Amsterdamse Bos Klimparcours Amsterdam 1

Begeleiding en samen klimmen

Wanneer jullie met meerdere personen komen klimmen, dan is dit handig om te weten 👇

  • Kleine kinderen (vanaf 1,10 meter) kunnen terecht in onze miniparcoursen. Klim je als ouder of begeleider met ze mee, dan kun je zelf ook een mini ticket kopen.
  • Blijf je liever met beide benen op de grond? Dan kun je gemakkelijk met de miniparcoursen meelopen, terwijl anderen aan het klimmen zijn. Als je niet gaat klimmen, hoef je geen ticket te kopen.
  • Vanaf 1,30 meter mogen de kinderen in bijna alle parcoursen klimmen, behalve in de parcoursen waarvoor je 1,50 meter lang en minimaal 14 jaar oud moet zijn.
  • Kom je met verschillende leeftijden (en lengtes) naar onze klimbossen? Dan zijn er altijd een aantal parcoursen die jullie samen kunnen klimmen.

Check voor de parcoursen en minimale lengtes per parcours de locatie die je wilt bezoeken: Almere, Amsterdam, Rotterdam en Venlo.

Vragen over klimmen bij Fun Forest?

Zo geniet jij optimaal van je klimtijd!
Amsterdam

Let op, je keuzes gaan verloren bij het verlaten van de widget.

Kies jouw locatie

Kies de tickets

9.2
0 klimmers beoordelen dit klimbos met een 9.2!

Grote groep
of kinderfeestje
?

Selecteer een datum

Hé, wat leuk dat je bij ons op avontuur wilt! Het lijkt erop dat het product dat jij wilt boeken nu niet beschikbaar is. Dit kan zijn omdat er op de gekozen datum geen plekken meer beschikbaar zijn. Kies dan een andere datum. Gaat het om een groepsuitje? Ga dan naar funforest.nl/groepsuitjes om jouw groepsuitje te boeken. Kom je er dan nog niet uit? Geen probleem! Onze klantenservice is van 09:00 tot 17:00 bereikbaar.

Selecteer een starttijd

Tip: ons klimbos is vaak het rustigst in de ochtend 👍

Nog enkele tickets beschikbaar!

Toch een andere dag?

Omboeken kan tot 24 uur van te voren Het wijzigen en/of annuleren van uw reservering kan kosteloos tot 2 weken voor aanvang.

Maak het avontuur compleet

Jouw gegevens

Uw vouchercode wordt verwerkt bij de betaling

Overzicht bestelling

Locatie
Datum & tijd
Tickets
Totaal € 49.90
Tickets Bestel ze hier direct!