Een actief & gezond jaar met onze Strippenkaart

6 januari 2022
Klimuitje in de regen

Kan je geen genoeg krijgen van ons klimbos en hang je het liefste iedere week wel tussen de bomen? Dan is onze strippenkaart echt iets voor jou. Met deze speciale kortingspas kan je wel vijf keer klimmen voor de prijs van vier!

Wil jij meer tijd in de natuur of met elkaar doorbrengen? Staat een gezonde, actieve levensstijl bovenaan jouw lijstje met goede voornemens? Of wil je graag aan je mentale gezondheid en zelfvertrouwen werken? Het zal je verbazen, maar in het klimbos komt dit allemaal aan bod!

Je lichaam in balans

Klimmen is een echte full body work-out. Tijdens jouw drie uur durende klimavontuur gebruik je bijna iedere spier in je lichaam. Door de vele uiteenlopende obstakels, werk je tussen de bomen ook meteen aan je lenigheid en balans. Gelukkig hoef je niet fit te zijn om te kunnen klimmen. Ook wanneer je niet regelmatig sport, kan je de meeste routes in ons klimbos ontdekken. Na die paar uur in ons klimbos, kan je er zeker van zijn dat je een succesvolle sportsessie hebt gehad!

Betere mentale gezondheid

Tussen de bomen verbeter je ook je mentale gezondheid. Tijdens het klimmen kom je een aantal lastige obstakels tegen, deze vragen om uiterste concentratie. Je traint dus niet alleen je lichaam, maar ook je focus!

Daarnaast kan klimmen ook spannend zijn. Sommige obstakels vragen zo veel van je, dat je je angsten moet overwinnen. Durf jij met de bungee van boom naar boom te springen, of de vrije sprong naar beneden te nemen? Misschien durfde je dit van tevoren helemaal niet, maar nu heb je het toch gedaan! Je hebt je grenzen verlegd, dit geeft je zelfvertrouwen een boost!

Een met de natuur

Iedere keer dat je kiest voor een buitenactiviteit, help je je gezondheid. Buiten zijn is goed voor je! Bij zonlicht neemt je lichaam vitamine D op en maak je serotonine aan. Hierdoor krijg je meer energie en wordt je gelukkiger en een teug frisse lucht bevordert ook je creativiteit. Maar buitenlucht heeft nog veel meer voordelen… Wist je dat je automatisch rustiger wordt als je buiten bent? Onderzoek wijst uit dat je hartslag, bloeddruk en spierspanning al binnen drie minuten dalen in een natuurrijke omgeving.

Samen sterker

Tot slot is klimmen natuurlijk ideaal om samen te doen. Je bent er echt even samen tussenuit en leert elkaar op een andere manier kennen. Klimmen doe je samen: je helpt elkaar door aan te moedigen, loodst elkaar door moeilijke momenten heen en steekt af en toe een hand uit om te helpen. Of je nu samen met je partner, gezin, vrienden of collega’s klimt, een ding is zeker: je komt er samen sterker uit!

Het maakt dus niet uit wat jouw plan is voor 2022, een Fun Forest strippenkaart past hier altijd bij. Met vijf keer klimmen in ons bos, heb je in ieder geval een vliegende start te pakken! Wil je meer weten over onze strippenkaarten?

Klik hier voor alle info!

Dit vind je vast ook leuk!

Gerelateerde berichten

Kies nu jouw locatie!

Almere
  • Hèt klimbos van Flevoland
Tickets
Amsterdam
  • Uitdaging voor jong & oud
Tickets
Rotterdam
  • Klimmen en watersport
Tickets
Venlo
  • Unieke klimonderdelen
Tickets
Amsterdam

Let op, je keuzes gaan verloren bij het verlaten van de widget.

Kies jouw locatie

Kies de tickets

9.2
0 klimmers beoordelen dit klimbos met een 9.2!

Grote groep
of kinderfeestje
?

Selecteer een datum

Hé, wat leuk dat je bij ons op avontuur wilt! Het lijkt erop dat het product dat jij wilt boeken nu niet beschikbaar is. Dit kan zijn omdat er op de gekozen datum geen plekken meer beschikbaar zijn. Kies dan een andere datum. Gaat het om een groepsuitje? Ga dan naar funforest.nl/groepsuitjes om jouw groepsuitje te boeken. Kom je er dan nog niet uit? Geen probleem! Onze klantenservice is van 09:00 tot 17:00 bereikbaar.

Selecteer een starttijd

Tip: ons klimbos is vaak het rustigst in de ochtend 👍

Nog enkele tickets beschikbaar!

Toch een andere dag?

Omboeken kan tot 24 uur van te voren Het wijzigen en/of annuleren van uw reservering kan kosteloos tot 2 weken voor aanvang.

Maak het avontuur compleet

Jouw gegevens

Uw vouchercode wordt verwerkt bij de betaling

Overzicht bestelling

Locatie
Datum & tijd
Tickets
Totaal € 49.90
Tickets Bestel ze hier direct!