Strippenkaart

Kan jij geen genoeg krijgen van ons klimbos? 🌳 Dan is de Fun Forest strippenkaart wat voor jou! Hiermee kan je tot wel vijf keer klimmen met korting. Klimmen was nog nooit zo voordelig!

Klimmen Amsterdamse Bos Klimparcours Amsterdam 6
Klimparcours Rotterdam 3
Klimmen Amsterdamse Bos Klimparcours Amsterdam 8

Voor de echte klimfans

Onze strippenkaart is voor de echte klimfans. Want met de strippenkaart mag je vijf keer komen klimmen, waarbij de vijfde keer helemaal gratis is. Je bent welkom op alle locaties van Fun Forest en kan ze dus allemaal een keertje komen testen. Dit maakt het klimmen nog leuker!

Klimparcours Rotterdam 4
Meisje bananen
Klimbos Zuid Holland Klimpark Zuid Holland 2
Klimmen Amsterdamse Bos Klimparcours Amsterdam 2
Vrouw lach
Klimparcours Rotterdam 5 kopie

Zo werkt de strippenkaart 

Je kan de strippenkaart via onze website aanschaffen. Nadat je de strippenkaart gekocht hebt, ontvang je jouw persoonlijke code per mail. ✉️ Deze kun je tijdens het online- en telefonisch boeken verzilveren. Let op: je kan de strippenkaart alleen voor jezelf gebruiken.

Veiligheid staat bij Fun Forest voorop. Daarom krijg je elke keer een korte veiligheidsinstructie.

 

Zo werkt de strippenkaart 

Je kan de strippenkaart via onze website aanschaffen. Nadat je de strippenkaart gekocht hebt, ontvang je jouw persoonlijke code per mail ✉️ Deze kun je tijdens het online- en telefonisch boeken verzilveren. Let op: je kan de strippenkaart alleen voor jezelf gebruiken.

Veiligheid staat bij Fun Forest voorop. Daarom krijg je elke keer een korte veiligheidsinstructie. Zit je gordel goed en heb je de helm op? 👷🏻‍♀️ Dan ben jij klaar om de boom in te gaan! 

Wil jij voordelig de boom in en ben je langer dan 1.30 m? Bestel dan hieronder jouw strippenkaart, vijf keer klimmen voor maar €90,00!

Speciaal voor de kleine klimmers

Heb jij thuis een kleine klimmer die geen genoeg kan krijgen van ons klimbos? Dan is onze kinderstrippenkaart ideaal voor jou. 👪 Want kinderen kunnen hiermee vijf keer klimmen voor € 70,00.

Speciaal voor de kleine klimmers

Heb jij thuis een kleine klimmer die geen genoeg kan krijgen van ons klimbos? Dan is onze kinderstrippenkaart ideaal voor jou. 👪 Want kinderen kunnen hiermee vijf keer klimmen voor € 70,00.

Zijn jouw kids tussen de 1.10 m en de 1.30 m? Bestel dan hieronder de kinderstrippenkaart. Met deze strippenkaart mogen alle mini parcoursen geklommen worden.

Klimbos mini minis Fun Forest
Klimmen Amsterdamse Bos Klimparcours Amsterdam 8
Klimbos Zuid Holland Klimpark Zuid Holland 4

Benieuwd naar de algemene voorwaarden?

Check hier alle informatie!

  • De strippenkaart is twee jaar geldig vanaf het moment van aanschaf, met uitzondering van de sluitingsperiode. Als we open zijn, mag je komen klimmen.  
  • Je bent met de strippenkaart welkom op alle locaties van Fun Forest Nederland.  
  • Jouw strippenkaart is strikt persoonlijk en niet overdraagbaar. Indien deze regel niet wordt nagekomen, wordt de strippenkaart ongeldig verklaart. Er vindt geen restitutie van het aankoopbedrag plaats.  
  • Als strippenkaarthouder kan je digitaal reserveren via Recras of telefonisch reserveren door contact op te nemen met de klantenservice.  
  • Het is niet mogelijk de strippenkaart te gebruiken in combinatie met andere arrangementen, zoals kinderfeestjes, bedrijfs- en schooluitjes, die worden aangeboden door Fun Forest.  
  • Een strippenkaarthouder is verplicht bij ieder bezoek de veiligheidsinstructie te volgen.  
Amsterdam

Let op, je keuzes gaan verloren bij het verlaten van de widget.

Kies jouw locatie

Kies de tickets

9.2
0 klimmers beoordelen dit klimbos met een 9.2!

Grote groep
of kinderfeestje
?

Selecteer een datum

Hé, wat leuk dat je bij ons op avontuur wilt! Het lijkt erop dat het product dat jij wilt boeken nu niet beschikbaar is. Dit kan zijn omdat er op de gekozen datum geen plekken meer beschikbaar zijn. Kies dan een andere datum. Gaat het om een groepsuitje? Ga dan naar funforest.nl/groepsuitjes om jouw groepsuitje te boeken. Kom je er dan nog niet uit? Geen probleem! Onze klantenservice is van 09:00 tot 17:00 bereikbaar.

Selecteer een starttijd

Tip: ons klimbos is vaak het rustigst in de ochtend 👍

Nog enkele tickets beschikbaar!

Toch een andere dag?

Omboeken kan tot 24 uur van te voren Het wijzigen en/of annuleren van uw reservering kan kosteloos tot 2 weken voor aanvang.

Maak het avontuur compleet

Jouw gegevens

Uw vouchercode wordt verwerkt bij de betaling

Overzicht bestelling

Locatie
Datum & tijd
Tickets
Totaal € 49.90