Nieuw beginners parcours geopend!

9 maart 2020
Nieuw parcours

Yes, eindelijk is het zover: al onze parken zijn weer open! Vanaf nu kan je elk weekeind weer bij ons terecht voor jouw avontuur in de natuur. Twijfel je nog of de dit wel aandurft? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Bij Fun Forest hebben wij nu twee parcours die geschikt zijn voor iedereen!  

Hoogtevrees? Niet lang genoeg om hoog te klimmen? Meeklimmen met je kind? Hier kan het allemaal!  

Onze parken zijn dan wel pas net weer open, maar dat wilt niet zeggen dat er in de afgelopen maanden niks is gebeurd in onze bossen. In tegendeel zelfs, op de locaties Amsterdam en Rotterdam is er hard gewerkt aan een nieuw parcours met de moeilijkheidsgraad easy 

De eerste keer klimmen kan soms best spannend zijn, daarom hebben wij nu twee nieuwe parcours voor beginnende klimmers. De easy parcoursen zijn geschikt voor kinderen vanaf zes jaar (langer dan 110 cm) en ouders die graag mee willen klimmen met hun kind. In dit parcours blijf je op 2,5 meter hoogte, perfect als eerste uitdaging voor nieuwe klimmers of klimmers die het spannend vinden om te klimmen 

Nieuw beginners parcours geopend!

Ook voor grote kinderen 

De easy parcoursen zijn niet alleen voor kinderen, ook ‘grote kinderen’ kunnen hier de uitdaging aan gaan. Papa, mama, opa of oma kunnen nu ook de boom in, ook als zij dit wat spannend vindenOok kan dit parcours een fijne stap zijn voor ouders die het spannend vinden om hun kinderen te laten klimmen of om samen de uitdaging aan te gaan. Omdat dit parcours wat lager is, is de stap wat minder groot dan bij meer uitdagende parcoursen. Parcours 1 heeft geen tokkelbaan, dus je blijft met je voeten klimmen. Wie weet krijg je de smaak wel te pakken en zien we jullie binnenkort bij onze Quick Flight!  

Enthousiast geworden? Breng dan snel een bezoekje aan onze locaties in Amsterdam en Rotterdam en begin jouw avontuur in de natuur!      

Dit vind je vast ook leuk!

Gerelateerde berichten

Kies nu jouw locatie!

Almere
  • Hèt klimbos van Flevoland
Tickets
Amsterdam
  • Uitdaging voor jong & oud
Tickets
Rotterdam
  • Klimmen en watersport
Tickets
Venlo
  • Unieke klimonderdelen
Tickets
Amsterdam

Let op, je keuzes gaan verloren bij het verlaten van de widget.

Kies jouw locatie

Kies de tickets

9.2
0 klimmers beoordelen dit klimbos met een 9.2!

Grote groep
of kinderfeestje
?

Selecteer een datum

Hé, wat leuk dat je bij ons op avontuur wilt! Het lijkt erop dat het product dat jij wilt boeken nu niet beschikbaar is. Dit kan zijn omdat er op de gekozen datum geen plekken meer beschikbaar zijn. Kies dan een andere datum. Gaat het om een groepsuitje? Ga dan naar funforest.nl/groepsuitjes om jouw groepsuitje te boeken. Kom je er dan nog niet uit? Geen probleem! Onze klantenservice is van 09:00 tot 17:00 bereikbaar.

Selecteer een starttijd

Tip: ons klimbos is vaak het rustigst in de ochtend 👍

Nog enkele tickets beschikbaar!

Toch een andere dag?

Omboeken kan tot 24 uur van te voren Het wijzigen en/of annuleren van uw reservering kan kosteloos tot 2 weken voor aanvang.

Maak het avontuur compleet

Jouw gegevens

Uw vouchercode wordt verwerkt bij de betaling

Overzicht bestelling

Locatie
Datum & tijd
Tickets
Totaal € 49.90
Tickets Bestel ze hier direct!