Kinderfeestje groep 8

4 mei 2022
Klimmen Amsterdamse Bos Klimparcours Amsterdam 7
Tattoos

Het is een bijzondere tijd. Het is de periode waarin kinderen hun basisschooltijd afsluiten en nieuwe avonturen beginnen op de middelbare school. Dus wat is er nou beter dan dit te vieren met een gedenkwaardig kinderfeestje groep 8?

Waarom FunForest het perfecte kinderfeestje voor groep 8 is

Bij het kiezen van een leuke activiteit voor een kinderfeestje groep 8, zoek je iets speciaals. Iets dat zowel avontuurlijk als veilig is. Bij FunForest krijg je precies dat. We hebben verschillende klimparcoursen, elk met hun eigen unieke thema's, die zorgen voor spanning en plezier. En het mooiste? Na het klimavontuur hebben de kinderen zeker weten stof om de hele avond over te praten!

Laat de kinderen avontuur beleven

Bij FunForest laten we de kinderen hun grenzen verleggen. Onder begeleiding van ervaren instructeurs worden ze uitgedaagd om steeds een stapje verder te gaan. Het is verbazingwekkend hoeveel zelfvertrouwen ze opbouwen na het voltooien van een parcours. Trots, blijdschap, en de opwinding van het avontuur: dat zijn de emoties die je bij FunForest zult zien.

Klimmen Amsterdam

Gezellig samenzijn na het klimmen

Na zo'n inspanning hebben de kids natuurlijk honger en dorst. Wat is er nu beter dan een goede zak chips en een koude cola? En als je echt indruk wilt maken op de groep, bestel dan een paar overheerlijke pizza's voor de hele bende. Bij FunForest zorgen we niet alleen voor avontuur in de hoogte, maar ook voor gezelligheid op de grond.

Tips en leuke ideeën voor een groep 8 feestje bij FunForest

Om het feestje nog specialer te maken, hebben we enkele leuke ideeën:

  1. Groepsspelletjes: Denk aan een speurtocht in het bos, of teambuilding-activiteiten die de klas dichter bij elkaar brengen.
  2. Thema-outfits: Moedig ieder kind aan om in z'n favoriete outfit te komen. Of dit nu superhelden, dieren of avonturiers zijn, het zal zeker voor extra plezier zorgen!
Kinderfeestje groep 8

Praktische informatie
Ons klimpark is perfect voor een kinderfeestje groep 8. Als je voor de hele klas wilt boeken, bieden we speciale arrangementen aan die zorgen voor een soepele en onvergetelijke ervaring. En één ding is zeker: het wordt in ieder geval een dag die ze nooit zullen vergeten!

Afsluiting
Het einde van de basisschool is een belangrijke mijlpaal in het leven van elk kind. Het vieren van deze speciale tijd bij FunForest garandeert een unieke ervaring die ze voor altijd zullen koesteren. Dus waar wacht je nog op? Boek vandaag nog en laat je kind en zijn of haar klasgenoten een avontuur beleven waar ze nog jaren over zullen praten!

Bekijk hier onze activiteiten

Of wellicht ben je benieuwd naar indoor activiteiten

Suppen Jeffrey

Dit vind je vast ook leuk!

Gerelateerde berichten

Kies nu jouw locatie!

Almere
  • Hèt klimbos van Flevoland
Tickets
Amsterdam
  • Uitdaging voor jong & oud
Tickets
Rotterdam
  • Klimmen en watersport
Tickets
Venlo
  • Unieke klimonderdelen
Tickets
Amsterdam

Let op, je keuzes gaan verloren bij het verlaten van de widget.

Kies jouw locatie

Kies de tickets

9.2
0 klimmers beoordelen dit klimbos met een 9.2!

Grote groep
of kinderfeestje
?

Selecteer een datum

Hé, wat leuk dat je bij ons op avontuur wilt! Het lijkt erop dat het product dat jij wilt boeken nu niet beschikbaar is. Dit kan zijn omdat er op de gekozen datum geen plekken meer beschikbaar zijn. Kies dan een andere datum. Gaat het om een groepsuitje? Ga dan naar funforest.nl/groepsuitjes om jouw groepsuitje te boeken. Kom je er dan nog niet uit? Geen probleem! Onze klantenservice is van 09:00 tot 17:00 bereikbaar.

Selecteer een starttijd

Tip: ons klimbos is vaak het rustigst in de ochtend 👍

Nog enkele tickets beschikbaar!

Toch een andere dag?

Omboeken kan tot 24 uur van te voren Het wijzigen en/of annuleren van uw reservering kan kosteloos tot 2 weken voor aanvang.

Maak het avontuur compleet

Jouw gegevens

Uw vouchercode wordt verwerkt bij de betaling

Overzicht bestelling

Locatie
Datum & tijd
Tickets
Totaal € 49.90
Tickets Bestel ze hier direct!