Hoera, wij kregen 5000 recensies!

4 november 2021
Klimparcours Rotterdam 2 kopie

Woohoo, wij hebben ruim 5000 reviews op Trustpilot. 🥳 Hier zijn wij super blij mee, want jullie reviews helpen ons met het (nog) leuker maken van ons klimbos. Om deze mijlpaal te vieren hebben, delen wij graag wat van deze reviews met jullie!

 

Wij zijn heel trots op onze recensies. Ze laten ons zien wat jullie van onze klimbossen vinden en wat nog leuker kan! We delen jullie recensies vaak met ons team, zo weten zij precies wat jullie het leukst vinden aan ons klimbos  en waar zij kunnen helpen om jullie klimavontuur nog soepeler te laten verlopen.

Trustpilot & Tripadvisor

We verzamelen onze recensies al een tijdje via Trustpilot. Hier kan iedereen die op avontuur in de natuur is geweest een review plaatsen over onze klimbossen. Alle reviews die over ons geschreven worden, zijn altijd zichtbaar. Zelfs de aller eerste recensies uit 2017!

Klik hier om onze Trustpilot recensies te bekijken

Omdat we nu zo veel recensies hebben op Trustpilot, gaan we volgend jaar beginnen met het verzamelen van recensies op een tweede platform: Tripadvisor. Zo kunnen we hopelijk nog meer mensen laten zien hoe leuk ons bos is!

Klik hier om onze Tripadvisor recensies te bekijken

Recensie van de maand

Omdat we onze recensenten graag bedanken, zijn we begonnen met de ‘Recensie van de maand’. Hierbij wordt er één Trustpilot recensent geselecteerd, deze wint aan het einde van de maand twee cadeaubonnen. Met deze bonnen kunnen zij zelf nog eens langs komen in één van onze bossen, of een avontuur in ons bos cadeau doen aan iemand anders. Zo kunnen nog meer mensen genieten van al het leuks wat ons klimbos te bieden heeft.

Dit vind je vast ook leuk!

Gerelateerde berichten

Kies nu jouw locatie!

Almere
  • Hèt klimbos van Flevoland
Tickets
Amsterdam
  • Uitdaging voor jong & oud
Tickets
Rotterdam
  • Klimmen en watersport
Tickets
Venlo
  • Unieke klimonderdelen
Tickets
Amsterdam

Let op, je keuzes gaan verloren bij het verlaten van de widget.

Kies jouw locatie

Kies de tickets

9.2
0 klimmers beoordelen dit klimbos met een 9.2!

Grote groep
of kinderfeestje
?

Selecteer een datum

Hé, wat leuk dat je bij ons op avontuur wilt! Het lijkt erop dat het product dat jij wilt boeken nu niet beschikbaar is. Dit kan zijn omdat er op de gekozen datum geen plekken meer beschikbaar zijn. Kies dan een andere datum. Gaat het om een groepsuitje? Ga dan naar funforest.nl/groepsuitjes om jouw groepsuitje te boeken. Kom je er dan nog niet uit? Geen probleem! Onze klantenservice is van 09:00 tot 17:00 bereikbaar.

Selecteer een starttijd

Tip: ons klimbos is vaak het rustigst in de ochtend 👍

Nog enkele tickets beschikbaar!

Toch een andere dag?

Omboeken kan tot 24 uur van te voren Het wijzigen en/of annuleren van uw reservering kan kosteloos tot 2 weken voor aanvang.

Maak het avontuur compleet

Jouw gegevens

Uw vouchercode wordt verwerkt bij de betaling

Overzicht bestelling

Locatie
Datum & tijd
Tickets
Totaal € 49.90
Tickets Bestel ze hier direct!