Een gezellige Bunch!

2 juni 2022

Big Brothers Big Sisters (BBBS) koppelt kinderen (Littles) aan volwassen vrijwilligers (Bigs), om ze zo een breder perspectief op het leven te bieden. Voor de kinderen die op de wachtlijst staan om gematched te worden, is er de Big Bunch: een tweewekelijkse groepsactiviteit. Eind mei was de Big Bunch met 28 kinderen en 7 begeleiders te gast bij Fun Forest.

Begeleider Rawan vertelt:

“Met de Littles van BBBS zijn wij gaan klimmen in het Amsterdams bos. De Littles hebben heel erg genoten en hun hoogtevrees overwonnen. Alles was leuk, uitdagend en goed geregeld.

Vanaf het begin waren de Littles heel erg enthousiast: ze wilden zoveel mogelijk parcoursen klimmen. Enige schrik zat er ook wel in, want toen we ze aan het begin vroegen of er iemand was die hoogtevrees had, antwoordde
70% van alle kinderen met ‘ja’. Toen alles werd uitgelegd en de kinderen het oefenparcours hadden geklommen, konden wij ze niet meer tegenhouden. Alle kanten werd aan ons als begeleiders getrokken met vragen als “Zullen we parcours 6 samen doen?” en “Mogen we parcours 10 doen? Ik zag dat je dan helemaal over het water heen kan vliegen!”

Goede uitleg en veiligheidschecks, niet alleen bij de start maar ook door oplettende medewerkers gedurende de middag, zorgden voor een veilig gevoel bij de hele groep. Zo hebben wij er zorgeloos een heerlijke middag van kunnen maken, boven verwachting en onvergetelijk voor de Littles. Bovendien hebben wij ze na afloop gevraagd of ze dit nog een keer zouden willen doen en er volgde een unaniem: ‘Jaaaaa!’ Al met al was het een waanzinnige ervaring voor zowel de Littles als de Bigs. Fun Forest, bedankt voor de goede zorgen!”

Wij geven dit jaar 1000 klimkaarten weg!
Ken jij een stichting of een goed doel die zich inzet voor kinderen voor wie een dagje uit niet vanzelfsprekend is? Wij verwelkomen hen graag in ons bos! Iedereen is welkom. 🌳 Neem contact met ons op door te mailen naar marketing@funforest.nl.

Dit vindt je vast ook leuk!

Gerelateerde berichten

Kies nu jouw locatie!

Almere
  • Hèt klimbos van Flevoland
Tickets
Amsterdam
  • Uitdaging voor jong & oud
Tickets
Rotterdam
  • Klimmen en watersport
Tickets
Venlo
  • Unieke klimonderdelen
Tickets
Deze browser wordt niet meer ondersteund, gelieve een moderne browser gebruiken.

(Chrome, Firefox, Edge)

Let op, je keuzes gaan verloren bij het verlaten van de widget.

Kies jouw locatie

Kies de tickets

Grote groep of kinderfeestje?

Groepsarrangement

Selecteer een datum

Selecteer een starttijd

Tip: ons klimbos is vaak het rustigst in de ochtend 👍
Oh jee, ons klimbos zit vandaag vol! 😮
Wil je toch graag op avontuur? Kies dan een andere datum of locatie.

Maak het avontuur compleet

Jouw gegevens

Overzicht bestelling

Locatie
Datum & tijd
Tickets
Totaal incl.10% korting
Uw vouchercode wordt verwerkt bij de betaling
Deze stap is vereist!
Tickets Bestel ze hier direct!