Nieuw! Het Impact Klimkaartje.

8 juli 2021

Een dagje uit is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Er zijn veel kinderen die normaal niet de kans hebben om op avontuur te gaan in onze bossen. Toen binnen zitten het nieuwe normaal werd, betekende een dagje in de bomen zwaaien opeens (nog) veel meer. Wij willen er dan ook voor zorgen dat elk kind op avontuur kan in onze bossen en jij kan ons hierbij helpen!

Iedereen is welkom in ons bos, maar niet iedereen krijgt de kans

Ken jij het uitgestelde kopje koffie al? Dit is een Italiaanse traditie waarbij mensen twee kopjes koffie kopen om er een weg te geven aan iemand die dit normaal niet zou kunnen betalen. Met onze eigen 'Caffè sospeso' willen wij kinderen met afstand tot een dagje uit een onvergetelijke dag in ons bos bieden. Help jij ons met deze missie?

In plaats van een kopje koffie kan jij een Impact Klimkaartje kopen. Deze kost de helft van de prijs van een regulier klimkaartje, de rest leggen wij bij!

Jouw kaartje komt altijd goed terecht

Wij werken nauw samen met partners die zich inzetten voor minder kansrijke kinderen zoals Stichting Mano, Warm Welkom en Studiezalen. Wij zorgen er dan ook voor dat het klimkaartje altijd terecht komt bij een kind die dit echt nodig heeft. Samen zorgen we ervoor dat iedereen de kans krijgt om zich te ontwikkelen tijdens een avontuur in de natuur.

Samen maken we dit jaar (minimaal) 1000 kinderen blij

Onze missie is om dit jaar 1000 kinderen, die normaal niet de kans krijgen, gratis te laten klimmen in ons bos. Help jij ons dit doel te behalen? We zijn al goed op weg! Al flink wat kinderen hebben in onze bossen mogen klimmen. Nourlaila is een van deze kinderen. Lees hier haar verhaal!

Ontmoet Nourlaila

Via Stichting Studiezalen leerde wij Nourlaila kennen. Studiezalen stimuleert kinderen om het beste uit zichzelf te halen. 💪 Tijdens het avontuur in ons bos leren de kinderen op zichzelf bouwen.

'Ik vond het klimmen bij Fun Forest heel gaaf. Het is een leuke activiteit, zeker als je het samen met je vriendjes kan doen. Ook wordt er geholpen als je niet verder komt en ben je lekker actief bezig.'

We hebben nog veel meer mooie verhalen

Nourlaila is niet de enige die heeft kunnen klimmen in ons bos. Wil jij meer van deze bijzondere verhalen lezen? Klik dan hier.

Dit vindt je vast ook leuk!

Gerelateerde berichten

Kies nu jouw locatie!

Almere
  • Hèt klimbos van Flevoland
Tickets
Amsterdam
  • Uitdaging voor jong & oud
Tickets
Rotterdam
  • Klimmen en watersport
Tickets
Venlo
  • Unieke klimonderdelen
Tickets
Deze browser wordt niet meer ondersteund, gelieve een moderne browser gebruiken.

(Chrome, Firefox, Edge)

Let op, je keuzes gaan verloren bij het verlaten van de widget.

Kies jouw locatie

Kies de tickets

Grote groep of kinderfeestje?

Groepsarrangement

Selecteer een datum

Selecteer een starttijd

Tip: ons klimbos is vaak het rustigst in de ochtend 👍
Oh jee, ons klimbos zit vandaag vol! 😮
Wil je toch graag op avontuur? Kies dan een andere datum of locatie.

Maak het avontuur compleet

Jouw gegevens

Overzicht bestelling

Locatie
Datum & tijd
Tickets
Totaal incl.10% korting
Uw vouchercode wordt verwerkt bij de betaling
Deze stap is vereist!
Tickets Bestel ze hier direct!