Watersport Rotterdam

Varen Kralingse Plas Rotterdam Fun Forest
suppen watersport rotterdam, fun forest
tuin watersport rotterdam, fun forest
  • Watersporten op de Kralingse Plas
  • Suppen, kanoën of kajakken
  • Om te relaxen of als workout
  • Huren vanaf € 10 euro per uur

Suppen, kanoën of kajakken

Naast ons klimpark in het bos, bieden wij ook activiteiten aan op de Kralingse plas. Ga lekker een middagje Suppen of Kanoën op het glinsterende water. Baan je een weg langs de zeilboten, neem vanuit je kano een kijkje bij het vogeleiland of SUP helemaal naar de andere kant van de plas.

Samen het water op!

Watersporten is het leukste om samen te doen. Met je vriendengroep, gezin of je hele familie, op het water besteed je je tijd het best. Huur bij ons je materialen en ga vervolgens alleen, met je groep of met onze instructeur het water op. We hebben sup-boards, kano's, kajaks en tweepersoons kano's, voor iedereen wat wils!

Kralingse Plas

Vaar over het schitterende water van de plas

Bepaal zelf je tijd

Je huurt onze materialen per uur, of twee!

Kleedhokjes

In onze tuin vind je hokjes om je om te kleden

Watersport Rotterdam Kralingse Plas

Suppen & Kanoën

We bieden verschillende materialen aan om te watersporten. Wil je weten wat het beste bij jou past? Hieronder geven we je een overzicht:

  • SUP boarden, oftewel: stand up paddling. Maar wat is het? Je gaat met een board en peddel de Kralingse Plas op. Dit kan heel relaxed zijn, maar voor wie intensief door peddelt ook een echte work-out. En we garanderen natuurlijk niet dat je droog blijft! Suppen is leuk voor een vrijgezellenfeest, personeelsuitje of een familiedag. Je kunt ervoor kiezen om een tocht te gaan peddelen, maar bij ons kan je ook individueel een bord huren! Suppen kan bijna altijd en iedereen kan het. De boards zijn door hun lange, brede vorm heel stabiel. Je kan bij ons ook kiezen voor een Sup Experience, deze boek je al vanaf 6 personen. Jouw groep gaat samen met een van onze instructeurs het water op, deze zal jullie wat tips & tricks geven zodat je snel weg vaart!
suppen watersport rotterdam, fun forest
kano watersport rotterdam, fun forest
  • Ga in een kano of kajak de Kralingse Plas over. Ideaal om lekker te ontspannen. Je kan het zo fanatiek maken zoals je zelf wilt! Je kunt individueel een kano huren of kiezen voor een Kano Experience (vanaf 6 personen) via onze klantenservice. Sinds kort hebben wij ook tweepersoons kano's. Zo ga je makkelijk met je kinderen of partner het water op en kan je om en om peddelen. Dit is de beste manier om echt te kunnen relaxen en genieten op de plas!
  • Nieuw: kinderfeestjes op het water! Vier jij je feestje liever op het water dan in het bos? Bij ons kan het! Met jouw feestje ga je 1,5 uur het water op met een instructeur. Daar leer je de basics van het kanoën of suppen en ontdek je samen met je vriendjes de Kralingse Plas vanaf jouw SUP-board. Je boekt jouw feestje op het water voor maar  €15,95 per persoon, tot snel!

Let op! Om bij ons te watersporten moet je altijd in het bezit zijn van je zwemdiploma. Voor kinderen onder de 16 jaar moet er een volwassene mee het water op. Het meenemen van eigen zwem/sportkleding is verplicht.

Tarieven

€10

SUP verhuur

1 uur

Tickets
€17,50

SUP verhuur

2 uur

Tickets
€10

Kano verhuur

1 uur

Tickets
€17,50

Kano verhuur

2 uur

Tickets
€17,50

Kajak 2 personen

1 uur

Tickets

Praktische info

Plan je bezoek

Deze maand

Volgende maand

Route

Na de toespraak van 14 december hebben wij besloten om ons klimbos te sluiten. 

Naar aanleiding van de toespraak van 14 december hebben we helaas de moeilijke beslissing moeten nemen om landelijk de 4 klimbossen te sluiten. Uiteraard is dit enorm jammer, maar voor nu is dit de beste beslissing om het aantal reisbewegingen en contactmomenten verder te minimaliseren. Voor meer informatie over de annulering van het Kerstklimmen klik je hier.

Hopelijk zien we je in 2021! Tot dan en blijf gezond. 🧡

 

Vanaf 4 november zijn wij gesloten in verband met de winterstop. ❄

Wij gaan in het weekend van 6 & 7 maart weer open.

Like ons op Facebook of Instagram om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Wil jij als een van de eerste weer door ons bos klauteren? Meld je dan ook aan voor onze nieuwsbrief, dan krijg je een mailtje wanneer je weer kaartjes kan kopen voor ons klimbos. 

 

 

Auto vanaf A20

Neem op de A20 afslag 15 Crooswijk. Sla bij de stoplichten linksaf (vanaf het zuiden) of rechts om de Boezemlaan op te rijden. Volg deze weg voor ongeveer 2 km tot de eerstvolgende rotonde. Volg rotonde driekwart linksaf naar het Langepad.

OV

Blog

Een avontuurlijke dagje uit

Deze browser wordt niet meer ondersteund, gelieve een moderne browser gebruiken.

(Chrome, Firefox, Edge)

Let op, je keuzes gaan verloren bij het verlaten van de widget.

Kies jouw locatie

Kies de tickets

Grote groep of kinderfeestje?

Groepsarrangement

Selecteer een datum

Selecteer een starttijd

Maak het avontuur compleet

Jouw gegevens

Overzicht bestelling

Locatie
Datum & tijd
Tickets
Totaal incl.
Uw vouchercode wordt verwerkt bij de betaling
Deze stap is vereist!
TrustScore 8.7
Tickets Bestel ze hier direct!
Kunnen we je helpen? Onze klantenservice staat voor je klaar!