Schoolreisje in Rotterdam

Ga met je neus de boeken uit en de natuur in. We weten allemaal dat frisse lucht en natuur goed is voor de fysieke en mentale gezondheid van jongeren. In ons bos krijg je zowel de jongere als de oudere kinderen zonder problemen mee naar buiten. Tijdens jouw schoolreisje in Rotterdam verleg je je grenzen en leer je op jezelf en elkaar te vertrouwen.
Fun Forest klimmen groep Schoolreisje klimbos

Op avontuur met je klas

Beleef samen met je klas een avontuur in de natuur. Of je nu hoog de bomen in gaat of met beide benen op de grond blijft, plezier is gegarandeerd tijdens jouw schoolreisje in Rotterdam! Ga de uitdaging aan en versterk de band met je klasgenoten door samen te ontsnappen uit het klaslokaal en een unieke dag te beleven in het bos.

De natuur in

Een unieke omgeving verhoogt creativiteit, samenwerken en plezier!

Sociaal ondernemen

Door een uitje te organiseren in ons sociale bos, bouw jij aan je SROI.

Sportief & gezond

Al onze activiteiten zijn gemaakt om het beste uit jezelf te halen.

Welke activiteit ga jij beleven?

Is jouw klas toe aan een te gek schoolreisje in Rotterdam? Kom naar Fun Forest in het Kralingse bos, want hier beleef je het leukste avontuur! Bij ons in het bos beleef je van alles en nog wat. Of je nu met beide benen op de grond wil blijven, de hoogte in wil of alleen op zoek bent naar een plek om lekker te eten en drinken. Wij hebben het allemaal!

Hoe het werkt

fun forest rotterdam, terras
1. Vind de ideale locatie

De bossen van Fun Forest zijn te vinden in Amsterdam, Almere, Rotterdam en Venlo.

2. Kies de activiteiten uit

Gaan jullie voor Klimmen, Archery Tag, of suppen?

3. Vergeet niet om te snacken

Gaan jullie voor Klimmen, Archery Tag, of suppen?

4. Jullie komen naar ons bos

Gaan jullie voor Klimmen, Archery Tag, of suppen?

Stel jouw schoolreisje samen

Klimmen met je klas

We weten allemaal dat frisse lucht en natuur goed is voor de fysieke en mentale gezondheid van jongeren. In ons bos krijg je zowel de jongere als de oudere kinderen zonder problemen mee naar buiten. Tijdens het klimmen overwin je je angsten, bouw je aan je zelfvertrouwen en het voelt ook nog eens als een echte prestatie.

kinderfeestje, jongen, klimmen, fun forest rotterdam

Zij gingen je voor...

suppen, fun forest
kano, vrouw, fun forest
suppen watersport rotterdam, fun forest

Suppen en kanoën

Kom tot rust op het water in Rotterdam. Leer de kunst van het suppen met een van onze ervaren instructeurs en geniet van een heerlijke koele duik in het water tijdens een warme zomerdag. Een koud biertje of een glas wijn wacht op je bij ons terras aan het water.

Archery tag

Bij Archery Tag schiet je op elkaar met pijl en boog! Gewapend met een handboog en de speciale pijlen met zachte voorkant, is het een unieke combinatie tussen boogschieten, paintballen en trefbal. Er zijn diverse spelvarianten, dus is het spel aan te passen aan de samenstelling en de wensen van de groep. Het doel van de Arrow battle is om zo veel mogelijk tegenstanders uit te schakelen, hiervoor is samenwerken met je team heel belangrijk.

pijlen, boogschieten, fun forest
boogschieten, groep, bedrijfsuitje, almere
boogschieten, bedrijfsuitje, almere, fun forest

Stel je uitje samen en ontvang een gratis offerte

Je zit nergens aan vastAlles is achteraf nog te wijzigen
Vraag GRATIS offerte aan
overleg, teambuilding, fun forest
teambuilding, fun forest
Forest Adventures Almere teambuilding spellen

Teambuilding

Onze Forest Adventures zijn niet alleen leuk, ze zijn speciaal gemaakt om teamwork te stimuleren tijdens jouw schoolreisje in Rotterdam. Jullie gaan een avontuur beleven, met beide benen op de grond. De activiteiten bestaan uit zowel denk- als doe opdrachten, dus of je nou mentaal of fysiek sterk bent, iedereen draagt iets bij aan de kracht van het team.  Bundel deze krachten en wie weet wint jouw team!

Lekkere trek

Van een schoolreisje vol sportieve activiteiten in Rotterdam krijg je zeker trek! Gelukkig vind je bij onze receptie ook een gezellige horecagelegenheid. In onze Boss Kitchen is alles mogelijk.  Wil jij samen met je klas lunchen in het bos? Dan maken wij een lunchpakketje voor je klaar. Heb je een speciaal uitje met je klas? Maak er dan een pizza party van!

appeltaart, smoothie, fun forest
hamburgers, salades, fun forest
friet, bier, fun forest

Schoolreisje

Kom jij naar ons bos?

Hé, wat leuk dat je benieuwd bent naar een groepsuitje in ons bos! Vul je het onderstaande formulier voor ons in? Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Zijn er nog dingen die niet zeker zijn, zoals het deelnemersaantal of de datum? Vul dan een schatting in, dan maken we het later definitief.

Hé, wat leuk dat je benieuwd bent naar een groepsuitje in ons bos! Vul je het onderstaande formulier voor ons in? Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Zijn er nog dingen die niet zeker zijn, zoals het deelnemersaantal of de datum? Vul dan een schatting in, dan maken we het later definitief.

Deze browser wordt niet meer ondersteund, gelieve een moderne browser gebruiken.

(Chrome, Firefox, Edge)

Let op, je keuzes gaan verloren bij het verlaten van de widget.

Kies jouw locatie

Kies de tickets

Grote groep of kinderfeestje?

Groepsarrangement

Selecteer een datum

Selecteer een starttijd

Maak het avontuur compleet

Jouw gegevens

Overzicht bestelling

Locatie
Datum & tijd
Tickets
Totaal incl.10% korting
Uw vouchercode wordt verwerkt bij de betaling
Deze stap is vereist!
Tickets Bestel ze hier direct!