Bedrijfsuitje in Rotterdam

Zoek je een plek voor jouw bedrijfsuitje in Rotterdam die niet te ver van het kantoor is, maar ook uniek en inspirerend? Vier het bij Fun Forest! Onze locatie in het Kralingse bos biedt een geweldige ruimte waar je je eigen onvergetelijke dag kan maken, op de grond en tussen de bomen.
Hidden
Hidden
Bedrijfsuitje 1

Op avontuur met je collega's

Beleef samen met je collega’s een avontuur in de natuur. Of je nu hoog de bomen in gaat of met beide benen op de grond blijft, plezier is gegarandeerd tijdens jouw bedrijfsuitje in Rotterdam! Ga de uitdaging aan en versterk de band met je team door samen te ontsnappen van de werkvloer en een unieke dag te beleven in het bos.

De natuur in

Een unieke omgeving verhoogt creativiteit, samenwerken en plezier!

Sociaal ondernemen

Door een uitje te organiseren in ons sociale bos, bouw jij aan je SROI.

Alles kan hier

Activiteiten en horeca op één locatie, voor groepen van alle soorten en maten.

Zij gingen je voor

Welke activiteit ga jij beleven?

Zijn jullie toe aan een dag vol actief en effectief samenwerken? Bij ons in het bos is alles te combineren! Je stelt je eigen bedrijfsuitje in Rotterdam samen, zoals jij dat het liefste wilt. Er zijn verschillende mogelijkheden en combinaties mogelijk. Kijk maar eens naar de activiteiten die je hier in ons bos allemaal kan boeken!

Zo ziet jouw bedrijfsuitje in Rotterdam eruit!

Bij ons in het bos stel je zelf je uitje samen. Je kiest jouw favoriete activiteit en hierna kijken we wat hier nog meer bij past. Wil je je collega’s beter leren kennen? Dan is teambuilding altijd een goede keuze! Vertrouw je al wat meer op elkaar? Kies dan eens voor een spelletje Archery Tag of ga samen het water op met een SUP of kano. Daarna lopen we samen alle horeca arrangementen na. Wil je beginnen met koffie en een koek, of een gezonde lunch tussen de activiteiten door? Natuurlijk kan je je dag ook spetterend afsluiten met een gezellige borrel en een uitgebreide barbecue.

Bedrijfsuitje in Rotterdam
Gezellig
Bedrijfsuitje in Rotterdam

Zo boek jij jullie avontuur!

Kom je met een grote groep (10 of meer) klimmen? Dan is het handig om een groepsformulier in te vullen! Dit is hoe je dit doet: 👇🏼

  • Klik op de button.
  • Vul je gegevens in.
  • Onze klantenservice neemt contact met je op.
  • Het aftellen kan beginnen!

Vul hier je groepsformulier in

Kom naar ons bos

Vraag direct onze nieuwe brochure aan!

Hidden
Hidden
Bedrijfsuitje in Rotterdam
Klimmen Amsterdamse Bos Klimparcours Amsterdam 5
Vrouw klimmen
Snowboard

Klimmen

Van een easy parcours voor mensen met hoogtevrees tot de extreme parcours voor de durfals van jullie bedrijf die de zipline en vrije sprong aan durven, wij hebben routes voor iedereen! Kom je in een lastige situatie terecht? Dan staan onze redders klaar om je te helpen.

Teambuilding

Welk team zal voert alle opdrachten het snelste uit in deze race naar de finish? Onze teambuilding programma's zijn gemaakt om teamwork te stimuleren, met beide benen op de grond. Ideaal voor zowel de denkers als de doeners in jouw bedrijf. Wie kraakt de code het snelste? Maakt als eerste een vuur? Wie is het meest fanatiek?!

Teambuilding 4
Teambuilding 5
Bedrijfsuitje 1
Suppen Jeffrey

Suppen en kanoën

Kom tot rust op het water in Rotterdam. Leer de kunst van het suppen met een van onze ervaren instructeurs en geniet van een heerlijke koele duik in het water tijdens een warme zomerdag. Een koud biertje of een glas wijn wacht op je bij ons terras aan het water.

Archery tag

Je collega's neerschieten met pijl en boog. Klinkt dat je als muziek in de oren? Bewapend met een boog en pijlen die zo zacht zijn dat niemand gewond zal reken. Er zijn verschillende pijl-en-boogspellen om uit te kiezen, deze zijn afhankelijk van de grootte en wensen van jouw groep.

Avondzon close
Pijlen
Vliegende Pijl
BBQ 5
appeltaart, smoothie, fun forest
Pizza

Lekkere trek

Van een bedrijfsuitje in Rotterdam vol sportieve activiteiten krijg je zeker trek! Gelukkig vind je bij onze receptie ook een gezellige horecagelegenheid. In onze Boss Kitchen is alles mogelijk.  Ga jij voor een knusse koffiepauze, een gezonde lunch, een lekkere snack of sluit je de dag liever samen af met een gezellige borrel en een uitgebreide barbecue?

Zij gingen je voor

Bedrijfsuitje in Rotterdam Bedrijfsuitje in Rotterdam Bedrijfsuitje in Rotterdam Bedrijfsuitje in Rotterdam Bedrijfsuitje in Rotterdam Bedrijfsuitje in Rotterdam Bedrijfsuitje in Rotterdam Bedrijfsuitje in Rotterdam Bedrijfsuitje in Rotterdam Bedrijfsuitje in Rotterdam

Stel je uitje samen en ontvang een gratis offerte

Je zit nergens aan vastAlles is achteraf nog te wijzigen
Vraag GRATIS offerte aan

Impact Klimkaartje

Wil je naast je collega’s ook iemand anders blij maken? Boek dan een paar Impact Klimkaarten bij! Voor veel kinderen is een dagje uit niet vanzelfsprekend. Dankzij een impact klimkaartje kan elk kind op avontuur, help jij mee? Wij werken nauw samen met partners die zich inzetten voor minder kansrijke kinderen. Wij zorgen er dan ook voor dat deze uitgestelde klimkaarten terecht komen bij kinderen die dit echt nodig hebben. Samen zorgen we ervoor dat iedereen de kans krijgt om zich te ontwikkelen tijdens een avontuur in de natuur.

Bedrijfsuitje in Rotterdam
Bedrijfsuitje in Rotterdam
Bedrijfsuitje in Rotterdam

Bedrijfsuitje

Kom jij naar ons bos?

Hé, wat leuk dat je benieuwd bent naar een groepsuitje in ons bos! Vul je het onderstaande formulier voor ons in? Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Zijn er nog dingen die niet zeker zijn, zoals het deelnemersaantal of de datum? Vul dan een schatting in, dan maken we het later definitief.

Hidden
Amsterdam

Let op, je keuzes gaan verloren bij het verlaten van de widget.

Kies jouw locatie

Kies de tickets

9.2
0 klimmers beoordelen dit klimbos met een 9.2!

Grote groep
of kinderfeestje
?

Selecteer een datum

Hé, wat leuk dat je bij ons op avontuur wilt! Het lijkt erop dat het product dat jij wilt boeken nu niet beschikbaar is. Dit kan zijn omdat er op de gekozen datum geen plekken meer beschikbaar zijn. Kies dan een andere datum. Gaat het om een groepsuitje? Ga dan naar funforest.nl/groepsuitjes om jouw groepsuitje te boeken. Kom je er dan nog niet uit? Geen probleem! Onze klantenservice is van 09:00 tot 17:00 bereikbaar.

Selecteer een starttijd

Tip: ons klimbos is vaak het rustigst in de ochtend 👍

Nog enkele tickets beschikbaar!

Toch een andere dag?

Omboeken kan tot 24 uur van te voren Het wijzigen en/of annuleren van uw reservering kan kosteloos tot 2 weken voor aanvang.

Maak het avontuur compleet

Jouw gegevens

Uw vouchercode wordt verwerkt bij de betaling

Overzicht bestelling

Locatie
Datum & tijd
Tickets
Totaal € 49.90
Tickets Bestel ze hier direct!