Teambuilding

Forest Adventures Almere teambuilding spellen
Forest Adventures Expeditie Fun Forest Almere teambuilding
boogschieten, almere, water, fun forest
bbq, fun forest
  • Spellen op de grond
  • Teambuilding in spelvorm
  • Mogelijk in heel Nederland
  • Met of zonder wedstrijdelement

Versterk de samenwerkingsbanden binnen je team in de veiligheid van het bos. In en rond de bomen is er veel ruimte om samen een geweldig avontuur te beleven, en de unieke ervaring van het bos zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt en met je team klaar bent om een nieuwe uitdaging aan te gaan.

Voor iedereen een uitdaging

Of je nu met een grote of een kleine groep komt, wij hebben alles om een geweldige dag te organiseren. We bieden verschillende soorten teambuildingsactiviteiten aan en verwerken deze in op maat gemaakte programma's. Waarom slinger je bijvoorbeeld 's ochtends niet door de bomen en ga je' s middags op een SUP-board het water op bij ons bos in Rotterdam? Of gebruik onze locatie in Amsterdam voor een belangrijke meeting of presentatie en ga je dan naar buiten voor onze Expeditie Fun Forest teambuilding. Of kies je voor Archery Tag in Almere en kijk je of je de baas van een afstand kunt raken tijdens een Arrow Battle.

Onze locaties bieden allemaal vergader- en horecafaciliteiten zodat je de hele dag op één plek kunt blijven. Er is voldoende ruimte voor pauzes om even wat tijd voor jezelf te hebben, of samen een boswandeling te maken tussen activiteiten of na een presentatie.

Vraag info aan

Vul het formulier in

Expeditie Fun Forest

Forest Adventures Expeditie Fun Forest Almere teambuilding
vrouw, bedrijfsuitje almere, fun forest
bedrijfsuitje, fun forest amsterdam
katapult, eindspel, bedrijfsuitje almere, fun forest

Spanning, avontuur en teambuilding. Zijn dit de drie woorden die jouw bedrijfsuitje omschrijven? Kies dan voor Expeditie Fun Forest. De activiteiten volgen elkaar in snel tempo op. Na het oplossen van de Toren van Hanoi ren je meteen door naar de katapult, om zo het andere team achter je te laten! Maar weet je die voorsprong ook te behouden, of halen ze je in? De activiteiten bestaan uit zowel denk- als doe opdrachten, dus of je nou mentaal of fysiek sterk bent, iedereen draagt iets bij aan de kracht van het team. Expeditie Fun Forest duurt twee uur.

Field Games

De Field Games bestaan uit meerdere korte spelelementen, hier ga je op een rustig tempo twee uur lang bezig met teambuilding. Er is geen wedstrijdelement aan gekoppeld. Deze vorm van spellen is voornamelijk geschikt voor groepen die de tijd willen nemen voor activiteiten en mensen die slechter ter been zijn.

Forest Adventures Almere teambuilding spellen
Forest Adventures Almere Field Games teambuilding
Forest Adventures Almere teambuilding spellen

Buy social, make impact!

begeleiders, bomen, personeel, fun forest

Wist je dat een uitje bij Fun Forest niet alleen om plezier gaat? Wij zijn een sociale onderneming, dit betekent dat wij jonge mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een leuke en veilige leer- en werkplek bieden. Wanneer je jouw uitje in ons bos organiseert, help je mee aan de ontwikkeling van onze medewerkers. Je werkt mee aan onze impact, want zonder groepsuitjes kunnen onze medewerkers nooit al hun leerdoelen behalen.

Openingstijden

Openingstijden

FAQ

Voor groepen vanaf 20 personen openen wij ons bos op aanvraag.

Wil je graag met een kleinere groep komen? Bekijk dan hier op welke dagen wij al open zijn.

Bekijk hier onze meest gestelde vragen.

Of neem contact met ons op!