Teambuilding Venlo

Wil je wel een avontuur beleven in ons bos maar blijf je liever met beide benen op de grond? Kies dan voor onze Teambuilding. Aan de rand van ons klimbos in Venlo gaat jouw groep in teams de strijd met elkaar aan. Wie komt er als winnaar uit de race?

Forest Adventures Almere teambuilding spellen
Forest Adventures Almere teambuilding spellen
Forest Adventures Almere teambuilding spellen

Praktisch

Vandaag gesloten

Openingstijden deze week
MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
DonderdagGesloten
VrijdagGesloten
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten
TarievenContact & parkerenReserveren

Teambuilding 2.0

Tijdens onze teambuilding test je samen met je team jouw creatief denkvermogen, (mentale) kracht en zelfredzaamheid. Maar bovenal beleef je natuurlijk vooral een hoop plezier! Er zijn twee verschillende programma's.

Teambuilding 2.0

Tijdens onze Teambuilding activiteiten draait het twee uur lang om samen denken en doen. Zo test je samen met jouw team je creatief denkvermogen, (mentale) kracht en zelfredzaamheid. Maar bovenal beleef je natuurlijk vooral een hoop plezier! Er zijn twee verschillende programma's, lees verder om te kijken welke het beste bij jou past.

Vanaf 8 personen

2 uur actief

Voor jong & oud

Zij gingen je voor

teambuilding, fun forest
vuur maken, forest adventures almere, fun forest
overleg, teambuilding, fun forest

Expeditie Fun Forest

Teambuilding met een wedstrijdelement

Vanaf 16 personen. Tijdens onze Expeditie volgen de activiteiten elkaar in snel tempo op. De activiteiten bestaan uit zowel denk- als doe opdrachten, dus of je nou mentaal of fysiek sterk bent, iedereen draagt iets bij aan de kracht van het team. Bundel deze krachten en ga het avontuur aan om de Expeditie te winnen!

Expeditie Fun Forest

Teambuilding met een wedstrijdelement

Vanaf 16 personen

Tijdens onze Expeditie volgen de activiteiten elkaar in snel tempo op. Na het oplossen van de Toren van Hanoi ren je meteen door naar de katapult, om zo de andere teams achter je te laten! Maar weet je die voorsprong ook te behouden, of halen ze je in? De activiteiten bestaan uit zowel denk- als doe opdrachten, dus of je nou mentaal of fysiek sterk bent, iedereen draagt iets bij aan de kracht van het team. Bundel deze krachten en ga het avontuur aan om de Expeditie te winnen!

Field Games

Teambuilding in spelvorm

Vanaf 8 personen.ย Samen met jouw groep ga je op een rustig tempo twee uur bezig met teambuilding door middel van verschillende spelelementen. Doordat er aan de Field Games geen wedstrijdelement gekoppeld is en het tempo lager ligt, is deze versie ook goed geschikt voor mensen die slechter ter been zijn.

Field Games

Teambuilding in spelvorm

Vanaf 8 personen

Samen met jouw groep ga je op een rustig tempo twee uur bezig met teambuilding door middel van verschillende spelelementen. Wil jij met je groep de tijd nemen voor activiteiten of wil je elkaar tijdens de activiteiten beter leren kennen? Dan is deze manier van Teambuilding heel erg geschikt voor jou! Doordat er aan de Field Games geen wedstrijdelement gekoppeld is en het tempo lager ligt, is deze versie ook goed geschikt voor mensen die slechter ter been zijn.

Forest Adventures Almere teambuilding spellen
Forest Adventures Almere Field Games teambuilding
Forest Adventures Almere Field Games teambuilding
bedrijfsuitje, fun forest almere
appeltaart, smoothie, fun forest

Arrangementen

Klimmen, koffiepauze en teambuilding!

Combineer jouw teambuilding activiteit met een van onze andere avonturen in de natuur! Al onze activiteiten zijn te combineren in een uniek arrangement, wat we voor jou samenstellen. Ben je benieuwd wat we allemaal organiseren?

Arrangementen

Klimmen, koffiepauze en teambuilding!

Combineer jouw teambuilding activiteit met een van onze andere avonturen in de natuur! Begin de dag bijvoorbeeld met een warme kop koffie, om vervolgens van start te gaan met onze Expeditie. Of ga eerst klimmen in ons klimbos en geniet na je Field Games van een puntje appeltaart. Al onze activiteiten zijn te combineren in een uniek arrangement, wat we voor jou samenstellen. Ben je benieuwd wat we allemaal organiseren?

Neem eens contact met ons op!

Beleef ook een ander avontuur!

Deze browser wordt niet meer ondersteund, gelieve een moderne browser gebruiken.

(Chrome, Firefox, Edge)

Let op, je keuzes gaan verloren bij het verlaten van de widget.

Kies jouw locatie

Kies de tickets

Grote groep of kinderfeestje?

Groepsarrangement

Selecteer een datum

Selecteer een starttijd

Tip: ons klimbos is vaak het rustigst in de ochtend ๐Ÿ‘
Oh jee, ons klimbos zit vandaag vol! ๐Ÿ˜ฎ
Wil je toch graag op avontuur? Kies dan een andere datum of locatie.

Maak het avontuur compleet

Jouw gegevens

Overzicht bestelling

Locatie
Datum & tijd
Tickets
Totaal incl.10% korting
Uw vouchercode wordt verwerkt bij de betaling
Deze stap is vereist!
Tickets Bestel ze hier direct!