Teambuilding Amsterdam

Zeg je 'op Expeditie in Amsterdam', dan zeg je Fun Forest! Er staat jullie namelijk een onvergetelijk avontuur te wachten. Gaan jullie hoog de boom in of blijven jullie liever met beide benen op de grond? Een ding is zeker: na een dag bij Fun Forest Amsterdam is jullie team sterker dan ooit! 💪

Forest Adventures Almere teambuilding spellen
Forest Adventures Almere teambuilding spellen
Forest Adventures Almere teambuilding spellen

Praktisch

Vandaag gesloten

Openingstijden deze week
Maandag11:00 - 18:00
DinsdagGesloten
Woensdag13:00 - 19:00
DonderdagGesloten
Vrijdag11:00 - 19:00
Zaterdag11:00 - 18:00
Zondag11:00 - 18:00
TarievenContact & parkerenReserveren

Expeditie Fun Forest

Ga de strijd met elkaar aan!

Vanaf 10 personen

Tijdens onze Expeditie volgen de activiteiten elkaar in snel tempo op. Na het oplossen van de Toren van Hanoi ren je meteen door naar de katapult, om zo de andere teams achter je te laten! Maar weet je die voorsprong ook te behouden, of halen ze je in? De activiteiten bestaan uit zowel denk- als doe opdrachten, dus of je nou mentaal of fysiek sterk bent, iedereen draagt iets bij aan de kracht van het team. Bundel deze krachten en ga het avontuur aan om de Expeditie te winnen!

Zij kozen voor teambuilding in Fun Forest Amsterdam

bord, eten, fun forest
vergaderruimte, fun forest
bedrijfsuitje, fun forest almere

Arrangementen in Amsterdam

Horeca, klimmen en vergaderen!

Combineer jouw teambuilding activiteit met een van onze andere avonturen in de natuur! Al onze activiteiten zijn te combineren in een uniek arrangement, wat we voor jou samenstellen. Ben je benieuwd wat we allemaal organiseren?

Arrangementen in Amsterdam

Horeca, klimmen en vergaderen!

Combineer jouw teambuilding activiteit met een van onze andere avonturen in de natuur! Begin de dag bijvoorbeeld met een effectieve vergadering of presentatie en boek er een lekkere lunch bij, om vervolgens actief af te sluiten met onze Expeditie. Of ga eerst klimmen in ons klimbos en geniet na je Field Games van een heerlijke barbecue. Al onze activiteiten zijn te combineren in een uniek arrangement, wat we voor jou samenstellen. Ben je benieuwd wat we allemaal organiseren?

Neem eens contact met ons op!

Beleef ook een ander avontuur!

Amsterdam

Let op, je keuzes gaan verloren bij het verlaten van de widget.

Kies jouw locatie

Kies de tickets

9.2
0 klimmers beoordelen dit klimbos met een 9.2!

Grote groep
of kinderfeestje
?

Selecteer een datum

Hé, wat leuk dat je bij ons op avontuur wilt! Het lijkt erop dat het product dat jij wilt boeken nu niet beschikbaar is. Dit kan zijn omdat er op de gekozen datum geen plekken meer beschikbaar zijn. Kies dan een andere datum. Gaat het om een groepsuitje? Ga dan naar funforest.nl/groepsuitjes om jouw groepsuitje te boeken. Kom je er dan nog niet uit? Geen probleem! Onze klantenservice is van 09:00 tot 17:00 bereikbaar.

Selecteer een starttijd

Tip: ons klimbos is vaak het rustigst in de ochtend 👍

Nog enkele tickets beschikbaar!

Toch een andere dag?

Omboeken kan tot 24 uur van te voren Het wijzigen en/of annuleren van uw reservering kan kosteloos tot 2 weken voor aanvang.

Maak het avontuur compleet

Jouw gegevens

Overzicht bestelling

Locatie
Datum & tijd
Tickets
Totaal € 49.90
Uw vouchercode wordt verwerkt bij de betaling