Klimmen

Klimpark Noord Holland, Klimbos Noord Holland
Klimpark Noord Holland, klimbos Noord Holland
klimmen, fun forest
  • Een echt avontuur
  • Unieke vorm van teamwork
  • Veiligheid staat voorop
  • Van 2,5 tot 15 meter hoogte

Herontdek je team en bouw een band in de veiligheid van het bos. Tussen de bomen is er genoeg ruimte. Genieten van de prachtige natuur en de rustgevende geluiden is een ideale manier om dichter tot elkaar te komen. Neem een pauze van je werk, of je nu thuis of op kantoor zit, en beleef een nieuw avontuur. Test de limieten van jou en je collega's. Klimmen is een geweldige manier om aan je zelfvertrouwen en je team spirit te werken.

Klimmen met je team

jongen, klimmen, fun forest
vrouw, zipline, fun forest
klimmen, vrouw, fun forest

 

Klimmen in ons bos is een onvergetelijke ervaring. En echt avontuur. Klim hoog in de bomen, reik naar de lucht, je kunt het!

In ons bos staat veiligheid altijd op de eerste plaats. Onze routes worden in de gaten gehouden door het Fun Forest Team. Zo is er altijd een redder in de buurt om je te helpen als je het moeilijk krijgt tussen de bomen. Het aantal klimmers wat in één parcours klimt wordt gecontroleerd, zo kun je veilig klimmen met genoeg ruimte en beweeg je rustig op je eigen tempo.

 

Ieder van onze parken heeft een aantal verschillende routes, zo zit er altijd iets bij voor jouw level en vermogen. Voor de echte waaghalzen hebben we de extreme klimroutes met hoogtes van wel 15 meter en uitdagingen als bungee jumps en een vrije val. Blijf jij liever dichter bij de grond? Dan hebben we ook een lager parcours met een constante hoogte van 2,5 meter.

Kom bij ons klimmen met je team en wij zorgen ervoor dat je een geweldige dag hebt!

klimmen, vaderdag, fun forest
Fun Forest klimbos Amsterdam volwassene klimmen
Fun Forest klimbos Amsterdam volwassene klimmen

Deze teams gingen je voor:

groep, evenement, fun forest
action, rabobank, bol.com, schiphol, fun forest
philips, adidas, anwb, fun forest
abn ambro, ziggo, kpn, vu, fun forest

Buy social, make impact!

begeleiders, bomen, personeel, fun forest
sociale logo's, fun forest

Wist je dat een uitje bij Fun Forest niet alleen om plezier gaat? Wij zijn een sociale onderneming, dit betekent dat wij jonge mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een leuke en veilige leer- en werkplek bieden. Wanneer je jouw uitje in ons bos organiseert, help je mee aan de ontwikkeling van onze medewerkers en bouw je zelf aan je SROI. Je werkt mee aan onze impact, want zonder groepsuitjes kunnen onze medewerkers nooit al hun leerdoelen behalen.

Openingstijden

Arrangementen

FAQ

Voor groepen vanaf 20 personen openen wij het klimbos op aanvraag. Het is ook mogelijk om ons bos exclusief af te huren. Neem contact op met onze klantenservice om de mogelijkheden door te spreken.

Bestaat jullie groep uit minder dan 20 personen en wil je alleen komen klimmen? Dan ben je ook altijd welkom tijdens onze normale openingstijden!

Bekijk hier onze openingstijden

Wil je niet alleen klimmen met je uitje, maar ben je op zoek naar een combinatie van verschillende activiteiten? Bij Fun Forest maken we arrangementen op maat!

We hebben een heleboel verschillende activiteiten om uit te kiezen, zoals: Archery Tag, Suppen, Barbecueën en onze eigen  Expeditie Fun Forest!

Ben je benieuwd naar meer informatie of wil je graag je eigen arrangement samen stellen? Kijk dan op deze pagina

 

Heb je vragen over het klimmen? Door op de link hieronder te klikken wordt je naar onze pagina met veelgestelde vragen geleid. Alles wat jij nog moet doen is kiezen welke pagina je wilt zien:

Algemene FAQ

Covid-19 FAQ

Nieuws & info over bedrijven en bedrijfsevenementen:

Deze browser wordt niet meer ondersteund, gelieve een moderne browser gebruiken.

(Chrome, Firefox, Edge)

Let op, je keuzes gaan verloren bij het verlaten van de widget.

Kies jouw locatie

Kies de tickets

Grote groep of kinderfeestje?

Groepsarrangement

Selecteer een datum

Selecteer een starttijd

Maak het avontuur compleet

Jouw gegevens

Overzicht bestelling

Locatie
Datum & tijd
Tickets
Totaal incl.
Uw vouchercode wordt verwerkt bij de betaling
Deze stap is vereist!
TrustScore 8.7
Tickets Bestel ze hier direct!
Kunnen we je helpen? Onze klantenservice staat voor je klaar!