Over Ons

Welkom in het leukste klimbos van Nederland. Bij Fun Forest beleef jij een geweldig avontuur in de natuur.Je mag bij ons de boom in waar je op jezelf leert vertrouwen en als een echte Tarzan of Jane van boom naar boom slingert. Hoe hoog durf jij te gaan?

Personeelsfeest

Over Fun Forest

Onze visie en missie

Bij Fun Forest overwin jij je angsten, leer je je krachten kennen en bouw je aan je team. Bomen zijn dus niet de enige die groeien in ons bos! 🌳 In ons bos is iedereen welkom; familie, vrienden, scholen, bedrijven. Iedereen is gelijk en helpt elkaar. Bij Fun Forest is plezier maken niet genoeg - we zijn ook een Social Enterprise met een visie voor een inclusievere maatschappij.

Klimmen in de herfstKlimmen in de herfst

Bij Fun Forest overwin jij je angsten, leer je je krachten kennen en bouw je aan je team. Bomen zijn dus niet de enige die groeien in ons bos! 🌳 Klimmen en klauteren over obstakels in de natuur is een geweldige manier om angsten te overwinnen, je eigen krachten leren kennen en aan je team te bouwen. In ons bos is iedereen welkom; familie, vrienden, scholen, bedrijven. Iedereen is gelijk en helpt elkaar. Bij Fun Forest is plezier maken niet genoeg - we zijn ook een Social Enterprise met een visie voor een inclusievere maatschappij.

Klimmen in de herfstKlimmen in de herfst

Bezoek jij Fun Forest, dan maak jij impact! Dankzij jouw bezoek kunnen wij jonge mensen, die het moeilijk  vinden om werk te vinden, een plek bieden binnen ons team. Hier kunnen zij groeien, ontwikkelen zij hun zelfvertrouwen en krijgen zij een positieve blik op de toekomst.

 

Vorig jaar mochten wij meer dan 100.000 mensen verwelkomen in onze parken door heel Nederland. Bezoek jij Fun Forest, dan maak jij impact! Dankzij jouw bezoek kunnen wij jonge mensen, die het moeilijk  vinden om werk te vinden, een plek bieden binnen ons team. Hier kunnen zij groeien, ontwikkelen zij hun zelfvertrouwen en krijgen zij een positieve blik op de toekomst om bijvoorbeeld een studie te gaan volgen of te re-integreren in de arbeidsmarkt.

Thumbnail FF

De voordelen van de natuur

Back to nature

Natuurlijk houden wij van buiten zijn, het brengt nou eenmaal veel voordelen met zich mee! Dagelijks 20 minuten een frisse neus halen kan je gezondheid verbeteren, stress verminderen en je productiviteit verhogen. 🌳 Kom eens achter je scherm vandaan en neem je familie, vrienden of collega's mee naar ons bos en ook jij zal de voordelen ervaren.

De voordelen van de natuur

Back to nature

Natuurlijk houden wij van buiten zijn, kijk maar eens goed om je heen. De bomen, het groene gras, je ziet een hoop mooie dingen in de natuur. Maar wist je dat de natuur niet alleen leuk, maar ook nog eens erg gezond is? Dagelijks 20 minuten een frisse neus halen kan je gezondheid verbeteren, stress verminderen en je productiviteit verhogen. Juist nu het aantal burn-outs en de dagelijkse schermtijd alsmaar toeneemt, is buiten plezier beleven belangrijker dan ooit. Kom eens achter je scherm vandaan en neem je familie, vrienden of collega's mee naar ons bos en ook jij zal de voordelen ervaren.

 

Impact

Wij willen iedereen een
kans bieden

We zijn trots om een Social Enterprise te zijn met een duidelijke missie: jonge mensen, die moeilijk aan een baan komen, een leer- en werkplek te bieden in ons team.

Wij zijn in maart 2020 aangesloten bij de Code Sociale Ondernemingen, we bestaan namelijk om impact te maken en niet om geld te verdienen. Meer weten? Lees dan ons Social Impact Report.

Impact

Wij willen iedereen een
kans bieden

We zijn trots om een Social Enterprise te zijn met een duidelijke missie: jonge mensen, die moeilijk aan een baan komen, een leer- en werkplek te bieden in ons team.

Wij zijn in maart 2020 aangesloten bij de Code Sociale Ondernemingen. Dit betekent dat wij niet bestaan om geld te verdienen, maar om impact te maken. Wil je meer weten over wat wij in de afgelopen drie jaar allemaal hebben gedaan om onze sociale impact te vergroten? Je leest het hier in ons Social Impact Report.

Klimmen in de herfst

Fun voor iedereen

De mensen achter
Fun Forest

Wij zijn trots op ons team en stellen hen dan ook graag aan je voor. Lees hier hun verhaal.

jelle@3x

Jelle
Hoofdinstructeur

Jelle voelde zich zo thuis in ons bos, dat hij in één jaar doorgroeide tot Forest Leader. Ondertussen werkt hij al drie jaar in ons Amsterdamse bos.

werkneemster, mieke, fun forest

Mieke
Assistent Locatiemanager

Mieke is een aantal jaar geleden begonnen als stagiair en is naast Hoofdinstructeur nu ook Assistent locatiemanager!

Remco quote
Susanne quote
Tijmen quote

Er zijn 4 manieren waarop wij impact maken

1. Het belang van een inclusieve maatschappij demonstreren
2. Leer- en werkplekken bieden aan jonge mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt
3. Trainingen bieden aan jonge mensen
4. Mensen in contact brengen met de natuur

We zijn trots om te zeggen dat 1/3 van ons team bestaat uit jonge mensen die moeite hebben om een baan te vinden en bij ons een leer-/werkplek hebben gevonden in het team.

Er zijn 4 manieren waarop wij impact maken

💚 Het belang van een inclusieve maatschappij demonstreren
💪🏼 Trainingen bieden aan jonge mensen
🌳 Mensen in contact brengen met de natuur
👩🏼‍🏫 Leer- en werkplekken voor jonge mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt

We zijn trots om te zeggen dat 1/3 van ons team bestaat uit jonge mensen die moeite hebben om een baan te vinden en bij ons een leer-/werkplek hebben gevonden in ons team. We stellen je graag voor aan onze collega's!

Ons verhaal

Het eerste klimpark in Venlo

In 2007 opende Ernst-Jan het eerste klimpark in Nederland: Fun Forest Venlo. Al snel werden er nog drie parken geopend, in Amsterdam, Rotterdam en Almere. Fieke, de vrouw van Ernst-Jan, wilde meer in het bos dan alleen klimmen. Zij zag de mogelijkheid om de klimparken te gebruiken om mensen te laten groeien. In 2016 startte zij de Fun Forest Foundation om de sociale missie van Fun Forest te ontwikkelen.

Persaanvragen
Ben je geïnteresseerd in een perskit of wil je meer weten over Fun Forest en onze missie? Neem contact op met ons marketing team via marketing@funforest.nl

Ons verhaal

Het eerste klimpark in Venlo

In 2007 opende Ernst-Jan het eerste klimpark van Nederland: Fun Forest Venlo. Hij was enthousiast over buiten werken, in de natuur, met andere mensen. Al snel werden er nog drie parken geopend, in Amsterdam, Rotterdam en Almere. Fieke, de vrouw van Ernst-Jan, wilde meer in het bos dan alleen klimmen. Zij zag de mogelijkheid om de klimparken te gebruiken om mensen te laten groeien. Om een plek te creëren waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt geholpen kunnen worden. In 2016 startte zij de Fun Forest Foundation om de sociale missie van Fun Forest te ontwikkelen.

Persaanvragen
Ben je geïnteresseerd in een perskit of wil je meer weten over Fun Forest en onze missie? Neem contact op met ons marketing team via marketing@funforest.nl

btc Fun Forest 00 790x450

Kom lekker klimmen!

Almere
  • Het enige klimbos in Flevoland
Tickets
Amsterdam
  • In het Amsterdamse Bos
Tickets
Rotterdam
  • In het Kralingse Bos
Tickets
Venlo
  • Unieke Mini Monkey trail
Tickets
Amsterdam

Let op, je keuzes gaan verloren bij het verlaten van de widget.

Kies jouw locatie

Kies de tickets

9.2
0 klimmers beoordelen dit klimbos met een 9.2!

Grote groep
of kinderfeestje
?

Selecteer een datum

Hé, wat leuk dat je bij ons op avontuur wilt! Het lijkt erop dat het product dat jij wilt boeken nu niet beschikbaar is. Dit kan zijn omdat er op de gekozen datum geen plekken meer beschikbaar zijn. Kies dan een andere datum. Gaat het om een groepsuitje? Ga dan naar funforest.nl/groepsuitjes om jouw groepsuitje te boeken. Kom je er dan nog niet uit? Geen probleem! Onze klantenservice is van 09:00 tot 17:00 bereikbaar.

Selecteer een starttijd

Tip: ons klimbos is vaak het rustigst in de ochtend 👍

Nog enkele tickets beschikbaar!

Toch een andere dag?

Omboeken kan tot 24 uur van te voren Het wijzigen en/of annuleren van uw reservering kan kosteloos tot 2 weken voor aanvang.

Maak het avontuur compleet

Jouw gegevens

Uw vouchercode wordt verwerkt bij de betaling

Overzicht bestelling

Locatie
Datum & tijd
Tickets
Totaal € 49.90