Over Ons

personeelsfeest, fun forest

 

Onze visie en missie

 

Fun Forest biedt een actieve en bovenal leuke belevenis in het bos. Klimmen en klauteren over obstakels in de natuur is een geweldige manier om angsten te overwinnen, je eigen krachten leren kennen en aan je team te bouwen. In ons bos is iedereen welkom; familie, vrienden, scholen, bedrijven. Iedereen is gelijk en helpt elkaar. Bij Fun Forest is plezier maken niet genoeg - we zijn ook een Social Enterprise met een visie voor een inclusievere maatschappij.

Afgelopen jaar mochten wij meer dan 100.000 mensen verwelkomen in onze parken door heel Nederland. Door ons bos te bezoeken heb je niet alleen een hoop plezier maar draag je ook bij aan onze sociale missie om jonge mensen, die het moeilijk vinden om werk te vinden een plek te bieden in ons team. Door bij ons te werken, ontwikkelen zij hun zelfvertrouwen en een positieve blik op de toekomst om bijvoorbeeld een studie te gaan volgen of te re-integreren in de arbeidsmarkt.

Back to nature

Natuurlijk houden wij van bomen, we houden van alles wat je ziet en doet als je buiten in de natuur bent. De voordelen van in de natuur zijn, zijn algemeen bekend. Slechts 20 minuten per dag kunnen je gezondheid verbeteren, stress verminderen en productiviteit verhogen. De schermtijd en het aantal burn-outs neemt toe, waardoor het simpelweg naar buiten gaan en plezier hebben nu nog belangrijker is. Kom eens langs in ons bos, met je familie, vrienden of collega's en ook jij zal de voordelen ervaren.

 

Over onze missie

opa en oma, kleinkinderen, fun forest

Impact

We zijn trots om een Social Enterprise te zijn met een duidelijke missie: jonge mensen, die moeilijk aan een baan komen, een leer- en werkplek te bieden in ons team.

Wij zijn in maart 2020 aangesloten bij de Code Sociale Ondernemingen. Dit betekent dat wij niet bestaan om geld te verdienen, maar om impact te maken. Wil je meer weten over wat wij in de afgelopen drie jaar allemaal hebben gedaan om onze sociale impact te vergroten? Je leest het hier in ons Social Impact Report.

Er zijn 4 manieren waarop wij impact maken:

  1. Het belang van een inclusieve maatschappij demonstreren
  2. Leer- en werkplekken bieden aan jonge mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt
  3. Trainingen bieden aan jonge mensen
  4. Mensen in contact brengen met de natuur

We zijn trots om te zeggen dat 1/3 van ons team bestaat uit jonge mensen die moeite hebben om een baan te vinden en bij ons een leer-/werkplek hebben gevonden in het team. We willen je graag voorstellen aan een aantal van deze mensen:

remco, medewerker, quote, fun forest
werknemer, quote, fun forest
werkneemster, susanne, quote, fun forest

Verhaal

In 2007 opende Ernst-Jan het eerste klimpark in Venlo. Hij was helemaal enthousiast over buiten werken, in de natuur, met andere mensen. Al snel werden er nog drie parken geopend, in Amsterdam, Rotterdam en Almere. Fieke, de vrouw van Ernst-Jan wilde meer in het bos dan alleen klimmen. Zij zag de mogelijkheid om de klimparken te gebruiken om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te helpen. In 2016 startte zij de Fun Forest Foundation om de sociale missie van Fun Forest te ontwikkelen.

Persaanvragen

Ben je geïnteresseerd in een perskit of wil je meer weten over Fun Forest en onze missie? Neem contact op met ons marketing team via marketing@funforest.nl

Over de stichting

werknemer, team fun forest

Ons verhaal in de pers

Deze browser wordt niet meer ondersteund, gelieve een moderne browser gebruiken.

(Chrome, Firefox, Edge)

Let op, je keuzes gaan verloren bij het verlaten van de widget.

Kies jouw locatie

Kies de tickets

Grote groep of kinderfeestje?

Groepsarrangement

Selecteer een datum

Selecteer een starttijd

Maak het avontuur compleet

Jouw gegevens

Overzicht bestelling

Locatie
Datum & tijd
Tickets
Totaal incl.
Uw vouchercode wordt verwerkt bij de betaling
Deze stap is vereist!
TrustScore 8.7
Tickets Bestel ze hier direct!