Fun Forest Amsterdam

Wil je even de drukke stad uit en de natuur in? Neem je vrienden of je gezin mee voor een dagje uit en beleef een geweldig avontuur bij Fun Forest Amsterdam!

Klimmen Amsterdam
Quickjump Amsterdam
Boss Kiosk Amsterdam
Meisje bananen
 • Het leukste en beste klimbos in de buurt
 • Lekker klimmen en klauteren in het bos
 • Een avontuur om nooit te vergeten
Bestel direct Met een groep klimmen?

Wat wil je doen in Amsterdam?

Praktisch

Vandaag gesloten

Openingstijden deze week
MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
DonderdagGesloten
VrijdagGesloten
Zaterdag11:00 - 17:00
Zondag11:00 - 17:00
TarievenContact & parkeren

Bij ons in Amsterdam

Genoeg te doen

Fun Forest Amsterdam

Op avontuur in de natuur!

Zoek je een actief uitje in de natuur net buiten de drukke hoofdstad? Met 10 klimroutes kan je je in ons bos helemaal uitleven!

Fun Forest Amsterdam

Op avontuur in de natuur!

Zoek je een actief uitje in de natuur net buiten de drukke hoofdstad? Met 10 klimroutes kan je je in ons bos helemaal uitleven! Krijg je maar niet genoeg van klimmen in ons klimbos? Plan dan ook je kinderfeestje, bedrijfsuitje of familiedag in ons bos.

 • Klimmen is cool! Met routes van 2,5 tot 15 meter hoogte, is er voor iedere leeftijd een mooie uitdaging te vinden in ons bos.
 • Er is er een jarig, hoera! Vier jij je feestje in ons bos? Dan ga je, samen met je vrienden, tijdens het klimmen op zoek naar bananen. Die heb je aan het einde nodig om de schatkist te openen!
 • Go team! Tijdens onze Expeditie Fun Forest leer je je team beter kennen. Samen maak je vuur, los je puzzels op en zorg je dat je als snelste uit de race komt.
 • Honger gekregen na alle avonturen? Bij onze kleine Boss Kitchen kiosk kan je genieten van een kop koffie of een koele frisdrank, een gebakje of een knapperige tosti.
 • Klimmen is cool! Met routes van 2,5 tot 15 meter hoogte, is er voor iedere leeftijd een mooie uitdaging te vinden in ons bos. Kinderen vanaf 6 jaar kunnen het klimmen onder de knie krijgen in onze easy parcours, terwijl jongeren en volwassenen vanaf 14 jaar hun energie kwijt kunnen in onze extreme parcours met bungee jump en vrije sprong!
 • Er is er een jarig, hoera! Vier jij je feestje in ons bos? Dan ga je, samen met je vrienden, tijdens het klimmen op zoek naar bananen. Die heb je aan het einde nodig om de schatkist te openen! Kinderen vanaf 8 jaar kunnen kiezen voor een feestje in onze medium parcoursen, hier is het klimmen iets uitdagender en krijgen zij een uur langer de tijd om te klimmen.
Welkom in ons bos Fun Forest Netherlands
 • Go team! Tijdens onze Expeditie Fun Forest leer je je team beter kennen. Samen maak je vuur, los je puzzels op en zorg je dat je als snelste uit de race komt. Heb jij een speciaal doel voor de teambuilding? We denken  graag met je mee om de dag nog meer toe te spitsen op wat jouw team nodig heeft.
 • Honger gekregen na alle avonturen? Bij onze kleine Boss Kitchen kiosk kan je genieten van een kop koffie of een koele frisdrank, een gebakje of een knapperige tosti. Voor feestjes en groepsuitjes verzorgen wij ook verschillende arrangementen, zoals taarten, barbecues en borrels.
Klimmen in de herfst
Klimmen in de herfst

Kan jij geen genoeg krijgen van ons klimbos?

Klim met korting!

Onze strippenkaart is voor de echte klimfans. Hiermee klim je met korting, klimmen was nog nooit zo voordelig! Want met de strippenkaart mag je vijf keer klimmen, waarbij de vijfde keer helemaal gratis is. Je bent welkom op alle locaties van Fun Forest en kan ze dus allemaal een keertje komen testen. Dit maakt het klimmen nog leuker!

Ik wil klimmen met korting

Share the fun!

Samen op avontuur

Dit moet je proberen!

Expeditie Fun Forest

Tijdens onze Expeditie volgen de activiteiten elkaar in snel tempo op. 🏃‍♂️ Na het oplossen van de Toren van Hanoi ren je meteen door naar de katapult, om zo de andere teams achter je te laten! 💭 Bundel jullie krachten en ga het avontuur aan om de Expeditie te winnen.

Dit moet je proberen!

Expeditie Fun Forest

Tijdens onze Expeditie volgen de activiteiten elkaar in snel tempo op. Na het oplossen van de Toren van Hanoi ren je meteen door naar de katapult, om zo de andere teams achter je te laten! 🏃‍♂️ Maar weet je die voorsprong ook te behouden, of halen ze je in? De activiteiten bestaan uit zowel denk- als doe opdrachten, dus of je nou mentaal of fysiek sterk bent, iedereen draagt iets bij aan de kracht van het team. 💭 Bundel deze krachten en ga het avontuur aan om de Expeditie te winnen!

Beleef de Expeditie
Expeditie
Teambuilding 5
Forest Adventure vuur zoom slider
Personeelsfeest

Onze sociale missie

Iedereen is welkom!

Wist je dat een uitje bij Fun Forest niet alleen om plezier gaat? Wij zijn een sociale onderneming, dit betekent dat wij jonge mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een leuke en veilige leer- en werkplek bieden. 🧡

Onze sociale missie

Iedereen is welkom!

Wist je dat een uitje bij Fun Forest niet alleen om plezier gaat? Wij zijn een sociale onderneming, dit betekent dat wij jonge mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een leuke en veilige leer- en werkplek bieden. 🧡 Wanneer je jouw uitje in ons bos organiseert, help je mee aan de ontwikkeling van onze medewerkers. Je werkt mee aan onze impact, want zonder groepsuitjes kunnen onze medewerkers nooit al hun leerdoelen behalen.

Over onze missie

4.6
Gebaseerd op 831 beoordelingen
powered by Google
SevenSeven
07:46 21 Nov 23
Mijn vriend nam me voor mn 26e verjaardag hiermee naartoe, mede om mijn valangst te overwinnen. Het was spannend, eng, maar ook super tof! Zeker niet alleen voor kinderen, maar wel goed om moeilijkheidsniveaus goed in te schatten en niet zomaar ergens aan te beginnen zonder ervaring hahahaOok als volwassene zeer vermakelijk, uitdagend (natuurlijk afhankelijk van moeilijkheidsniveau) en een zeer aan te raden ervaring!
Marianne BiesheuvelMarianne Biesheuvel
19:17 03 Oct 23
Een heel leuke activiteit voor jongeren en ook volwassenen. Veiligheid staat voorop en het systeem is zodanig gemaakt dat je altijd gezekerd bent aan een kabel tijdens ieder parcour. Eerst krijg je informatie en daarna laat je zien in een oefening bij de grond dat je begrijpt hoe je de klim/beveiligings middelen gebruikt. Daarna kun je zelf bepalen welk parcour je doet. Er zijn gradaties makkelijk, medium en moeilijk. Je kunt zelf bepalen hoelang en hoeveel parcours je doet. De experts lopen rond en helpen indien nodig. Zij zijn hulpvaardig en ik zag dat zij goed omgaan met een kind dat angstig of verdrietig is. Een ontzettend leuke activiteit die ook wel voor gedaan wordt bij kinderfeestjes.
ohod ahmedohod ahmed
19:26 31 Aug 23
We hebben een mooie tijd doorgebracht, de plek is interessant voor wie van avontuur houdt, het is geschikt voor alle leeftijden, maar kinderen zijn vanaf 6 jaar, in het begin helpt het team en geeft je alle instructies, en begint niet totdat ze weten dat je volledig voorbereid bent, werken ze echt altijd mee, er zijn 10 paden van de gemakkelijkste tot zelfs de moeilijkste, het lijkt gemakkelijk, maar in werkelijkheid is het bij ons moeilijk en plezierig. café en toiletten. Ik raad het ten zeerste aan en we zullen nog eens terugkomen.
Ron SchulzRon Schulz
12:34 21 May 23
Mooi klimbos voor jong en oud (,6+-60+). Mooi gelegen in het Amsterdamse Bos. Ruime parkeergelegenheid
Lindsey HouwaardLindsey Houwaard
19:29 10 Apr 22
Vriendelijk personeel, goede uitleg en uitdagende parcouren. Op p10 is er een vrije val en een soort bungejump ervaring, voor iemand met hoogtevrees toch vrij heftig. Het parcour is voorderest niet heel erg bijzonder op p10. P8 daarin tegen heeft allemaal tokkelbaantjes over het water. Deze was persoonlijk wel het leukst.
js_loader

Fun Forest Amsterdam

Wat wil jij doen?

Amsterdam

Let op, je keuzes gaan verloren bij het verlaten van de widget.

Kies jouw locatie

Kies de tickets

9.2
0 klimmers beoordelen dit klimbos met een 9.2!

Grote groep
of kinderfeestje
?

Selecteer een datum

Hé, wat leuk dat je bij ons op avontuur wilt! Het lijkt erop dat het product dat jij wilt boeken nu niet beschikbaar is. Dit kan zijn omdat er op de gekozen datum geen plekken meer beschikbaar zijn. Kies dan een andere datum. Gaat het om een groepsuitje? Ga dan naar funforest.nl/groepsuitjes om jouw groepsuitje te boeken. Kom je er dan nog niet uit? Geen probleem! Onze klantenservice is van 09:00 tot 17:00 bereikbaar.

Selecteer een starttijd

Tip: ons klimbos is vaak het rustigst in de ochtend 👍

Nog enkele tickets beschikbaar!

Toch een andere dag?

Omboeken kan tot 24 uur van te voren Het wijzigen en/of annuleren van uw reservering kan kosteloos tot 2 weken voor aanvang.

Maak het avontuur compleet

Jouw gegevens

Uw vouchercode wordt verwerkt bij de betaling

Overzicht bestelling

Locatie
Datum & tijd
Tickets
Totaal € 49.90