Klimbos Amsterdam

In ons Amsterdamse klimpark klim jij als een echte natuurninja van boom naar boom. Er zijn 10 verschillende parcoursen, dus je kan zelf kiezen hoog hoog je gaat. Durf jij het aan?

Fun Forest klimmen klimbos
Klimbos Rotterdam
jongen, klimbos zuid holland, fun forest

Wil je met een groep komen klimmen?

Praktisch

Vandaag gesloten

Openingstijden deze week
Maandag11:00 - 18:00
DinsdagGesloten
Woensdag13:00 - 19:00
DonderdagGesloten
Vrijdag11:00 - 19:00
Zaterdag11:00 - 18:00
Zondag11:00 - 18:00
TicketTarievenContact & parkeren

Praktische info

Op avontuur in ons bos

Wanneer je een avontuur beleeft in ons Amsterdamse klimbos duurt dit 2 tot 3 uur, afhankelijk van je ticket. Check de afbeelding hiernaast om te zien welke routes je allemaal mag klimmen vanaf jouw lengte & leeftijd. ๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ‘ฆ De routes lopen op in moeilijkheidsgraad. Zo begint het easy parcours dicht bij de grond en eindig je in het extreme parcours met een bungee jump en vrije sprong. ๐Ÿ˜ฎ

Wanneer je een avontuur beleeft in ons Amsterdamse klimbos duurt dit 2 tot 3 uur, afhankelijk van je ticket. Check de afbeelding hiernaast om te zien welke routes je allemaal mag klimmen vanaf jouw lengte & leeftijd. ๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ‘ฆ De routes lopen op in moeilijkheidsgraad. Begin je in de easyย parcoursen, dan klim je op 2,5 meter hoogte en kom je vooral bruggetjes en netten tegen. Durf jij het aan om onsย extreme parcours te klimmen? Dan mag je je klaarmaken voor een route op bijna 15 meter hoogte met een bungee jump en een vrije sprong! ๐Ÿ˜ฎ

Klimbos mini

Klimmen voor de kleintjes

De eerste routes die je in ons bos tegenkomt, zijn onze Easy parcoursen. Ben jij langer dan 110 cm en durf jij al de boom in? ๐ŸŒณ Dan zijn deze routes speciaal voor jou! Je krijgt twee uur lang de tijd om op avontuur te gaan in ons bos, net als een aap. ๐Ÿ’

 

Klimbos mini

Klimmen voor de kleintjes

De eerste routes die je in ons bos tegenkomt, zijn onze Easy parcoursen. Ben jij langer dan 110 cm en durf jij al de boom in? ๐ŸŒณ Dan zijn deze routes speciaal voor jou! Je krijgt twee uur lang de tijd om op avontuur te gaan in ons bos. In onze Easy parcoursen klim jij op een hoogte van 2,5 tot 4 meter boven de grond als een aap door de boom. ๐Ÿ’ Ouders kunnen makkelijk met de kinderen meelopen onder de routes door. Maar deze routes zijn niet alleen leuk voor de kleinste apen. Ook klimmers die nog last hebben van een beetje hoogtevrees kunnen op dit parcours goed oefenen!

 

kinderen, klimmen, fun forest
kinderen, klimmen, fun forest
meisje, kabel baan, fun forest
jongen, klimmen, zuid holland, fun forest
kind, klimmen, fun forest
kind, klimmen, fun forest

Klimbos kids

Nog meer avonturen!

Ben jij langer dan 130 cm? Dan mag jij wel 8 parcoursen beklimmen in ons bos. ๐Ÿ’ช๐Ÿผ . Belangrijk is wel dat klimmers tot 12 jaar bij deze parcours begeleid moeten worden door een mee klimmende volwassenen. Hoe hoog durf jij te gaan?

Klimbos kids

Nog meer avonturen!

Er vallen nog veel meer avonturen te beleven in ons Amsterdamse klimbos. Ben jij langer dan 130 cm? Dan mag jij wel 8 parcoursen beklimmen in ons bos. ๐Ÿ’ช๐Ÿผ Warm bijvoorbeeld op met parcours 3 en 4, om vervolgens in parcours 5 een slackline tegen te komen. Parcours 7 en 8 zijn voor de echte durfallen. Belangrijk is wel dat klimmers tot 12 jaar bij deze parcours begeleid moeten worden door een mee klimmende volwassenen. Hoe hoog durf jij te gaan?

Klimbos jongeren & volwassenen

Uitdagend en sportief

Ben jij langer dan 1.50 meter? Dan mag je drie uur lang alle parcoursen in ons klimbos proberen. Ben jij ouder dan 14 jaar en niet snel bang? Kom dan Parcours 10 eens testen. In dit parcours maak je een bungee jump en een vrije sprong! Ben jij iets minder stoer aangelegd? Dat is geen probleem, ook jij kan beginnen met de Easy routes.

Klimbos jongeren & volwassenen

Uitdagend en sportief

Ben jij langer dan 1.50 meter? Dan mag je drie uur lang alle parcoursen in ons klimbos proberen. Hoe cool is dat? Parcours 9 is een echte uitdaging waar je onder andere een snowboard in de bomen tegenkomt. ๐Ÿ‚ Ben jij ouder dan 14 jaar en niet snel bang? Kom dan Parcours 10 eens testen. In dit parcours maak je een bungee jump en een vrije sprong! Ben jij iets minder stoer aangelegd? Dat is geen probleem, met een volwassen ticket mag je ook gewoon klimmen in de Easy routes.

Klimbos Rotterdam
man, klimmen, fun forest
klimparcours, jongen, fun forest

Kan jij geen genoeg krijgen van ons klimbos?

Klim met korting!

Onze strippenkaart is voor de echte klimfans. Hiermee klim je met korting, klimmen was nog nooit zo voordelig! Want met de strippenkaart mag je vijf keer klimmen, waarbij de vijfde keer helemaal gratis is. Je bent welkom op alle locaties van Fun Forest en kan ze dus allemaal een keertje komen testen. Dit maakt het klimmen nog leuker!

Ik wil klimmen met korting

Klimmen met een groep

Samen sportief

kind, klimmen, fun forest

Meer activiteiten

Beleef een ander avontuur

Amsterdam

Let op, je keuzes gaan verloren bij het verlaten van de widget.

Kies jouw locatie

Kies de tickets

9.2
0 klimmers beoordelen dit klimbos met een 9.2!

Grote groep
of kinderfeestje
?

Selecteer een datum

Hรฉ, wat leuk dat je bij ons op avontuur wilt! Het lijkt erop dat het product dat jij wilt boeken nu niet beschikbaar is. Dit kan zijn omdat er op de gekozen datum geen plekken meer beschikbaar zijn. Kies dan een andere datum. Gaat het om een groepsuitje? Ga dan naar funforest.nl/groepsuitjes om jouw groepsuitje te boeken. Kom je er dan nog niet uit? Geen probleem! Onze klantenservice is van 09:00 tot 17:00 bereikbaar.

Selecteer een starttijd

Tip: ons klimbos is vaak het rustigst in de ochtend ๐Ÿ‘

Nog enkele tickets beschikbaar!

Toch een andere dag?

Omboeken kan tot 24 uur van te voren Het wijzigen en/of annuleren van uw reservering kan kosteloos tot 2 weken voor aanvang.

Maak het avontuur compleet

Jouw gegevens

Overzicht bestelling

Locatie
Datum & tijd
Tickets
Totaal โ‚ฌ 49.90
Uw vouchercode wordt verwerkt bij de betaling