Plan het leukste actieve bedrijfsuitje in Amsterdam

Een origineel bedrijfsuitje in Amsterdam, niet te ver van kantoor, wel uniek en inspirerend: welkom bij Fun Forest! Ons klimbos in het Amsterdamse Bos garandeert een onvergetelijke dag voor je team en klanten. Ga op avontuur in de natuur en ontdek de sportieve kant van je collega’s. Ook voor grotere groepen!
Hidden
Hidden
Bedrijfsuitje 1

Op avontuur met je collega's

Of je nu hoog de bomen in gaat of met beide benen op de grond blijft: plezier gegarandeerd tijdens jouw bedrijfsuitje in onze hoofdstad! Ontsnap van de werkvloer en versterk de band met je team tijdens een unieke dag in het bos.

De natuur in

Creativiteit, samenwerken en plezier krijgen een boost in onze groene omgeving

Sociaal ondernemen

Door je bedrijfsuitje te organiseren in ons sociale bos, bouw jij aan je SROI

Alles kan hier

Activiteiten en horeca op één plek, voor groepen van alle soorten en maten

Zij gingen je voor

Voor welke teambuilding activiteit ga jij?

Klaar voor een dag actief en effectief samenwerken? Dat doe je bij Fun Forest op jouw manier. Je stelt bij ons je eigen bedrijfsuitje samen, precies zoals jij dat het wil. En er zijn talloze mogelijkheden en combinaties van activiteiten in ons bos!

Stel zelf jouw bedrijfsuitje samen

Bij Fun Forest kies je helemaal zelf hoe jouw dag eruitziet. Zo weet je zeker dat je dag een doorslaand succes wordt voor jouw organisatie.

  • Wil je je collega’s beter leren kennen? Dan is teambuilding altijd een goede keuze!
  • Vertrouw je al wat meer op elkaar? Ga dan samen klimmen in het klimbos.

Ook kijken we samen naar passende horeca-arrangementen. Wil je beginnen met koffie en een koek? Ga je voor een gezonde lunch tussen de activiteiten door? Of sluit je je dag liever spetterend af met een gezellige borrel en een uitgebreide barbecue? Het kan allemaal.

Plan het leukste actieve bedrijfsuitje in Amsterdam
Plan het leukste actieve bedrijfsuitje in Amsterdam
Gezellig

Zo boek je je bedrijfsavontuur

Leuk dat je kiest voor een bedrijfsuitje bij Fun Forest! Als je met een groep van 10 personen of meer komt, hoef je alleen maar het groepsformulier in te vullen.

  • Klik op de button en vul je gegevens in.
  • Onze klantenservice neemt contact met je op.
  • Alles geregeld? Dan kan het aftellen beginnen!

 

Vul hier je groepsformulier in

Kom naar ons bos

Vraag direct onze nieuwe brochure aan!

Hidden
Hidden
Plan het leukste actieve bedrijfsuitje in Amsterdam
Jongen met balkjew
Klimparcours Rotterdam 5 kopie
Quickjump Amsterdam

Klimmen

Van een easy parcours voor de meer ontspannen collega tot extreme routes voor de durfal van het bedrijf: bij Fun Forest vind je routes voor iedereen. Misschien zijn er zelfs waaghalzen die de zipline en de vrije val aandurven… Je bent altijd veilig dankzij ons continu zekersysteem. En kom je toch in een lastige situatie terecht? Onze redders staan klaar om je te helpen.

Teambuilding

Welk team voert de opdrachten het snelst uit in de race naar de finish? Onze teambuilding-programma's zijn gemaakt om teamwork te stimuleren, met beide benen op de grond. Ideaal voor de denkers én de doeners in je bedrijf. Wie kraakt het snelst de code? Wie maakt als eerste vuur? En wie is stiekem het meest fanatiek?!

Teambuilding 4
Bedrijfsuitje 1
Bedrijfsuitje 2
BBQ 5
appeltaart, smoothie, fun forest
Pizza

Alles voor de lekkere trek

Van een uitje vol sportieve activiteiten krijg je trek! Je bent van harte welkom bij de gezellige horecagelegenheid bij onze receptie. Ook bij onze partnerrestaurants is van alles mogelijk.  Een knusse koffiepauze, een gezonde lunch, een lekkere snack - of sluit je de dag liever samen af met een gezellige borrel en een uitgebreide barbecue? De keuze is reuze.

Zij gingen je voor

Plan het leukste actieve bedrijfsuitje in Amsterdam Plan het leukste actieve bedrijfsuitje in Amsterdam Plan het leukste actieve bedrijfsuitje in Amsterdam Plan het leukste actieve bedrijfsuitje in Amsterdam Plan het leukste actieve bedrijfsuitje in Amsterdam Plan het leukste actieve bedrijfsuitje in Amsterdam Plan het leukste actieve bedrijfsuitje in Amsterdam Plan het leukste actieve bedrijfsuitje in Amsterdam Plan het leukste actieve bedrijfsuitje in Amsterdam Plan het leukste actieve bedrijfsuitje in Amsterdam Plan het leukste actieve bedrijfsuitje in Amsterdam Plan het leukste actieve bedrijfsuitje in Amsterdam Plan het leukste actieve bedrijfsuitje in Amsterdam

Ontvang een vrijblijvende offerte

Altijd 100% zeker van je plekWijzig eenvoudig je boeking als er iets verandert
Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Tip: Impact Klimkaartje

Wil je naast je collega’s ook iemand anders blij maken? Boek dan Impact Klimkaarten bij!

Dankzij een Impact klimkaartje kan elk kind op avontuur. Help jij ons mee?

Voor veel kinderen is een dagje uit niet vanzelfsprekend. Daarom werken we nauw samen met partners die zich inzetten voor minder kansrijke kinderen. Wij zorgen dat onze speciale Impact Klimkaarten terechtkomen bij kinderen die ze echt nodig hebben. Zo krijgt iedereen de kans om zich te ontwikkelen tijdens een avontuur in de natuur.

Plan het leukste actieve bedrijfsuitje in Amsterdam
Plan het leukste actieve bedrijfsuitje in Amsterdam
Plan het leukste actieve bedrijfsuitje in Amsterdam

Komen jullie ook naar ons bos?

Meer weten of gelijk boeken? Leuk! Je hoeft alleen maar onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Als je nog niet alles weet (zoals het deelnemersaantal of de datum), is dat natuurlijk geen probleem. Vul dan gewoon een schatting in, dan maken we ‘m later definitief. Tot snel!

Hidden
Amsterdam

Let op, je keuzes gaan verloren bij het verlaten van de widget.

Kies jouw locatie

Kies de tickets

9.2
0 klimmers beoordelen dit klimbos met een 9.2!

Grote groep
of kinderfeestje
?

Selecteer een datum

Hé, wat leuk dat je bij ons op avontuur wilt! Het lijkt erop dat het product dat jij wilt boeken nu niet beschikbaar is. Dit kan zijn omdat er op de gekozen datum geen plekken meer beschikbaar zijn. Kies dan een andere datum. Gaat het om een groepsuitje? Ga dan naar funforest.nl/groepsuitjes om jouw groepsuitje te boeken. Kom je er dan nog niet uit? Geen probleem! Onze klantenservice is van 09:00 tot 17:00 bereikbaar.

Selecteer een starttijd

Tip: ons klimbos is vaak het rustigst in de ochtend 👍

Nog enkele tickets beschikbaar!

Toch een andere dag?

Omboeken kan tot 24 uur van te voren Het wijzigen en/of annuleren van uw reservering kan kosteloos tot 2 weken voor aanvang.

Maak het avontuur compleet

Jouw gegevens

Uw vouchercode wordt verwerkt bij de betaling

Overzicht bestelling

Locatie
Datum & tijd
Tickets
Totaal € 49.90
Tickets Bestel ze hier direct!