Schoolreisje in Almere

Ga met je neus de boeken uit en de natuur in. We weten allemaal dat frisse lucht en natuur goed is voor de fysieke en mentale gezondheid van jongeren. In ons bos krijg je zowel de jongere als de oudere kinderen zonder problemen mee naar buiten. Tijdens jouw schoolreisje in Almere verleg je je grenzen en leer je op jezelf en elkaar te vertrouwen.
Hidden
Hidden
Groep klimmen

Op avontuur met je klas!

Beleef samen met je klas een avontuur in de natuur. Of je nu hoog de bomen in gaat of met beide benen op de grond blijft, plezier is gegarandeerd tijdens jouw schoolreisje in Almere! Ga de uitdaging aan en versterk de band met je klasgenoten door samen te ontsnappen uit het klaslokaal en een unieke dag te beleven in het bos.

De natuur in

Een unieke omgeving verhoogt creativiteit, samenwerken en plezier!

Sociaal ondernemen

Door een uitje te organiseren in ons sociale bos, bouw jij aan je SROI.

Sportief & gezond

Al onze activiteiten zijn gemaakt om het beste uit jezelf te halen.

Welke activiteit ga jij beleven?

Is jouw klas toe aan een te gek schoolreisje in Almere? Kom naar Fun Forest op Stadslandgoed de Kemphaan, want hier beleef je het leukste avontuur! Bij ons in het bos beleef je van alles en nog wat. Of je nu met beide benen op de grond wil blijven, de hoogte in wil of alleen op zoek bent naar een plek om lekker te eten en drinken. Wij hebben het allemaal!

Zo ziet jouw schoolreisje in Almere eruit!

Bij ons in het bos stel je zelf je uitje samen. Je kiest jouw favoriete activiteit en hierna kijken we wat hier nog meer bij past. Wil je je klas beter leren kennen? Dan is teambuilding altijd een goede keuze! Vertrouw je al wat meer op elkaar? Kies dan eens voor een spelletje Archery Tag. Daarna lopen we samen alle horeca arrangementen na. Wil je beginnen met koffie en een koek, of een gezonde lunch tussen de activiteiten door? Natuurlijk kan je je dag ook spetterend afsluiten met een gezellige borrel en een uitgebreide barbecue.

Schoolreisje in Almere
Klimparcours Rotterdam 4
Klimuitje in de regen
Gezin klimmen

Zo boek jij jullie avontuur!

Kom je met een grote groep (10 of meer) klimmen? Dan is het handig om een groepsformulier in te vullen! Dit is hoe je dit doet: 👇🏼

  • Klik op de button.
  • Vul je gegevens in.
  • Onze klantenservice neemt contact met je op.
  • Het aftellen kan beginnen!

Vul hier je groepsformulier in

Kom naar ons bos

Vraag direct onze nieuwe brochure aan!

Hidden
Hidden
Schoolreisje in Almere

Klimmen met je klas

Van een easy parcours voor mensen met hoogtevrees tot de extreme parcours voor de durfals van jullie bedrijf die de zipline en vrije sprong aan durven, wij hebben routes voor iedereen! Kom je in een lastige situatie terecht? Dan staan onze redders klaar om je te helpen.

Klimuitje in de regen
Klimmen Amsterdamse Bos Klimparcours Amsterdam 7
Groep klimmen
Vliegende Pijl
Avondzon breed
Pijlen

Archery Tag

Bij Archery Tag schiet je op elkaar met pijl en boog! Gewapend met een handboog en de speciale pijlen met zachte voorkant, is het een unieke combinatie tussen boogschieten, paintballen en trefbal. Er zijn diverse spelvarianten, dus is het spel aan te passen aan de samenstelling en de wensen van de groep. Het doel van de Arrow battle is om zo veel mogelijk tegenstanders uit te schakelen, hiervoor is samenwerken met je team heel belangrijk.

Teambuilding

Onze Expeditie Fun Forest is niet alleen leuk, maar ook speciaal gemaakt om teamwork te stimuleren tijdens jouw schoolreisje in Almere. Jullie gaan een avontuur beleven, met beide benen op de grond. De activiteiten bestaan uit zowel denk- als doe opdrachten, dus of je nou mentaal of fysiek sterk bent, iedereen draagt iets bij aan de kracht van het team.  Bundel deze krachten en wie weet wint jouw team!

Teambuilding 4
Bedrijfsuitje 1
Bedrijfsuitje 2
BBQ 6
appeltaart, smoothie, fun forest
BBQ 2

Lekkere trek

Van een schoolreisje vol sportieve activiteiten in Almere krijg je zeker trek! Gelukkig vind je bij onze receptie ook een gezellige horecagelegenheid. Bij onze partnerrestaurants is van alles mogelijk.  Wil jij samen met je klas lunchen in het bos? Dan maken wij een lunchpakketje voor je klaar. Heb je een speciaal uitje met je klas? Maak er dan een pannenkoeken party van!

Zij gingen je voor

Schoolreisje in Almere Schoolreisje in Almere Schoolreisje in Almere Schoolreisje in Almere Schoolreisje in Almere Schoolreisje in Almere Schoolreisje in Almere Schoolreisje in Almere Schoolreisje in Almere Schoolreisje in Almere Schoolreisje in Almere Schoolreisje in Almere Schoolreisje in Almere

Stel je uitje samen en ontvang een gratis offerte

100% zeker van jouw plekAlles is achteraf nog te wijzigen
Vraag GRATIS een offerte aan

Schoolreisje

Kom jij naar ons bos?

Hé, wat leuk dat je benieuwd bent naar een groepsuitje in ons bos! Vul je het onderstaande formulier voor ons in? Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Zijn er nog dingen die niet zeker zijn, zoals het deelnemersaantal of de datum? Vul dan een schatting in, dan maken we het later definitief.

Hidden
Amsterdam

Let op, je keuzes gaan verloren bij het verlaten van de widget.

Kies jouw locatie

Kies de tickets

9.2
0 klimmers beoordelen dit klimbos met een 9.2!

Grote groep
of kinderfeestje
?

Selecteer een datum

Hé, wat leuk dat je bij ons op avontuur wilt! Het lijkt erop dat het product dat jij wilt boeken nu niet beschikbaar is. Dit kan zijn omdat er op de gekozen datum geen plekken meer beschikbaar zijn. Kies dan een andere datum. Gaat het om een groepsuitje? Ga dan naar funforest.nl/groepsuitjes om jouw groepsuitje te boeken. Kom je er dan nog niet uit? Geen probleem! Onze klantenservice is van 09:00 tot 17:00 bereikbaar.

Selecteer een starttijd

Tip: ons klimbos is vaak het rustigst in de ochtend 👍

Nog enkele tickets beschikbaar!

Toch een andere dag?

Omboeken kan tot 24 uur van te voren Het wijzigen en/of annuleren van uw reservering kan kosteloos tot 2 weken voor aanvang.

Maak het avontuur compleet

Jouw gegevens

Uw vouchercode wordt verwerkt bij de betaling

Overzicht bestelling

Locatie
Datum & tijd
Tickets
Totaal € 49.90
Tickets Bestel ze hier direct!