Schoolreisje in Almere

Ga met je neus de boeken uit en de natuur in. We weten allemaal dat frisse lucht en natuur goed is voor de fysieke en mentale gezondheid van jongeren. In ons bos krijg je zowel de jongere als de oudere kinderen zonder problemen mee naar buiten. Tijdens jouw schoolreisje in Almere verleg je je grenzen en leer je op jezelf en elkaar te vertrouwen.
Fun Forest klimmen groep Schoolreisje klimbos

Op avontuur met je klas!

Beleef samen met je klas een avontuur in de natuur. Of je nu hoog de bomen in gaat of met beide benen op de grond blijft, plezier is gegarandeerd tijdens jouw schoolreisje in Almere! Ga de uitdaging aan en versterk de band met je klasgenoten door samen te ontsnappen uit het klaslokaal en een unieke dag te beleven in het bos.

De natuur in

Een unieke omgeving verhoogt creativiteit, samenwerken en plezier!

Sociaal ondernemen

Door een uitje te organiseren in ons sociale bos, bouw jij aan je SROI.

Sportief & gezond

Al onze activiteiten zijn gemaakt om het beste uit jezelf te halen.

Welke activiteit ga jij beleven?

Is jouw klas toe aan een te gek schoolreisje in Almere? Kom naar Fun Forest op Stadslandgoed de Kemphaan, want hier beleef je het leukste avontuur! Bij ons in het bos beleef je van alles en nog wat. Of je nu met beide benen op de grond wil blijven, de hoogte in wil of alleen op zoek bent naar een plek om lekker te eten en drinken. Wij hebben het allemaal!

Stel je uitje samen en ontvang een gratis offerte

Je zit nergens aan vastAlles is achteraf nog te wijzigen
Vraag GRATIS offerte aan

Klimmen met je klas

Van een easy parcours voor mensen met hoogtevrees tot de extreme parcours voor de durfals van jullie bedrijf die de zipline en vrije sprong aan durven, wij hebben routes voor iedereen! Kom je in een lastige situatie terecht? Dan staan onze redders klaar om je te helpen.

Archery Tag

Bij Archery Tag schiet je op elkaar met pijl en boog! Gewapend met een handboog en de speciale pijlen met zachte voorkant, is het een unieke combinatie tussen boogschieten, paintballen en trefbal. Er zijn diverse spelvarianten, dus is het spel aan te passen aan de samenstelling en de wensen van de groep. Het doel van de Arrow battle is om zo veel mogelijk tegenstanders uit te schakelen, hiervoor is samenwerken met je team heel belangrijk.

Zij gingen je voor

Kom naar ons bos

Download direct onze nieuwe brochure!

Voor groepen groter dan 10 man

Teambuilding

Onze Forest Adventures zijn niet alleen leuk, ze zijn speciaal gemaakt om teamwork te stimuleren tijdens jouw schoolreisje in Almere. Jullie gaan een avontuur beleven, met beide benen op de grond. De activiteiten bestaan uit zowel denk- als doe opdrachten, dus of je nou mentaal of fysiek sterk bent, iedereen draagt iets bij aan de kracht van het team.  Bundel deze krachten en wie weet wint jouw team!

Lekkere trek

Van een schoolreisje vol sportieve activiteiten in Almere krijg je zeker trek! Gelukkig vind je bij onze receptie ook een gezellige horecagelegenheid. Bij onze partnerrestaurants is van alles mogelijk.  Wil jij samen met je klas lunchen in het bos? Dan maken wij een lunchpakketje voor je klaar. Heb je een speciaal uitje met je klas? Maak er dan een pannenkoeken party van!

bbq, eten, fun forest
Deze browser wordt niet meer ondersteund, gelieve een moderne browser gebruiken.

(Chrome, Firefox, Edge)

Let op, je keuzes gaan verloren bij het verlaten van de widget.

Kies jouw locatie

Kies de tickets

Grote groep of kinderfeestje?

Groepsarrangement

Selecteer een datum

Selecteer een starttijd

Maak het avontuur compleet

Jouw gegevens

Overzicht bestelling

Locatie
Datum & tijd
Tickets
Totaal incl.10% korting
Uw vouchercode wordt verwerkt bij de betaling
Deze stap is vereist!
Tickets Bestel ze hier direct!