Horeca Almere

Wil je wat drinken na het klimmen? En frietje eten bij je kinderfeestje? Of je bedrijfsuitje afsluiten met een gezellige borrel of barbecue? Het kan allemaal bij de horeca in Almere op Stadslandgoed de Kemphaan.

restaurant, fun forest

Welke activiteit ga jij combineren met een drankje?

Praktisch

Vandaag gesloten

Openingstijden deze week
MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
DonderdagGesloten
VrijdagGesloten
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten
Contact & parkeren

Buitengewoon lekker

Voor een hapje en een drankje in ons klimbos, kan je het beste aankloppen bij onze buren, Restaurant Buitengewoon Lekker. Hier kan je terecht voor een kopje koffie of een ijsje op een warme dag. De verse broodjes zijn heerlijk en veranderen regelmatig, dus voor het menu kan je het beste even binnen lopen.

Voor groepsuitjes bieden wij verschillende arrangementen aan in samenwerking met dit gezellige restaurant. Het restaurant is van dinsdag tot en met zondag geopend van 11:00 tot 16:00. Op maandag is Buitengewoon Lekker gesloten.

Bekijk hier alle horeca arrangementen

 

lunch, drinken, eten, fun forest
lunch, drinken, eten, fun forest

Pannenkoekenrestaurant

Wil je na 16:00 nog lekker genieten van een ijsje, borrel of een avondmaaltijd? Lekker borrelen aan het water, samen lunchen na een wandeling in het bos of gezellig pannenkoeken eten met het hele gezin? Hier ben je op de goede plek! De kinderen kunnen zich hier ook helemaal uitleven in de uitgebreide speelhoek. Wil je even lekker uit eten op een plek met veel ruimte en gezelligheid? Kom dan vooral langs bij Familie- en pannenkoekenrestaurant de Kemphaan!

Bekijk hier de menukaart van het Pannenkoekenrestaurant

Amsterdam

Let op, je keuzes gaan verloren bij het verlaten van de widget.

Kies jouw locatie

Kies de tickets

9.2
0 klimmers beoordelen dit klimbos met een 9.2!

Grote groep
of kinderfeestje
?

Selecteer een datum

Hé, wat leuk dat je bij ons op avontuur wilt! Het lijkt erop dat het product dat jij wilt boeken nu niet beschikbaar is. Dit kan zijn omdat er op de gekozen datum geen plekken meer beschikbaar zijn. Kies dan een andere datum. Gaat het om een groepsuitje? Ga dan naar funforest.nl/groepsuitjes om jouw groepsuitje te boeken. Kom je er dan nog niet uit? Geen probleem! Onze klantenservice is van 09:00 tot 17:00 bereikbaar.

Selecteer een starttijd

Tip: ons klimbos is vaak het rustigst in de ochtend 👍

Nog enkele tickets beschikbaar!

Toch een andere dag?

Omboeken kan tot 24 uur van te voren Het wijzigen en/of annuleren van uw reservering kan kosteloos tot 2 weken voor aanvang.

Maak het avontuur compleet

Jouw gegevens

Uw vouchercode wordt verwerkt bij de betaling

Overzicht bestelling

Locatie
Datum & tijd
Tickets
Totaal € 49.90