Klimbos Almere

In Almere klim je door het langste zipline park van Nederland. Iedere route begint en eindigt met een tokkelbaan, waarbij je door de bossen en over het water zweeft. Er zijn 7 verschillende routes waar je uit kan kiezen, zo bepaal je zelf hoe hoog je gaat!

Klimmen Fun Forest Almere klimpark klimbos
Klimmen Fun Forest Almere kind klimpark klimbos zipline
Quickjump Almere klimbos Fun Forest klimpark vrije sprong

Wil je met een groep komen klimmen?

Praktisch

Vandaag geopend tot 19:00

Morgen gesloten

Overmorgen gesloten

Openingstijden deze week
Maandag10:00 - 19:00
Dinsdag10:00 - 19:00
Woensdag10:00 - 19:00
Donderdag10:00 - 19:00
Vrijdag10:00 - 19:00
Zaterdag10:00 - 19:00
Zondag10:00 - 19:00
Reserveren is verplicht! Tarieven Contact & parkeren

Praktische info

Op avontuur in ons bos

Wanneer je een avontuur beleeft in ons bos duurt dit 2 tot 3 uur, afhankelijk van je ticket. Hiernaast zie je welke routes je allemaal mag klimmen vanaf jouw lengte & leeftijd. 👩‍👦 De routes lopen op in moeilijkheidsgraad. Zo begint het easy parcours met een hoogte van 2,5 meter en eindig je in het extreme parcours met een bungee jump & vrije sprong van 13 meter hoogte. 😮

Wanneer je een avontuur beleeft in ons bos duurt dit meestal 3 uur. Heb je een klimbos mini ticket, dan mag je 2 uur klimmen. Hiernaast zie je welke routes je allemaal mag klimmen vanaf jouw lengte & leeftijd. 👩‍👦 De routes lopen op in moeilijkheidsgraad. Begin je in de easy parcoursen, dan klim je op 2,5 meter hoogte en kom je vooral bruggetjes en netten tegen. Durf jij het aan om ons extreme parcours te klimmen? Dan mag je je klaarmaken voor een route op bijna 15 meter hoogte met een bungee jump en een vrije sprong! 😮

kinderen, klimmen, fun forest
kinderen, klimmen, fun forest
Fun Forest - Wij zijn weer open!

Klimbos mini

Klimmen voor de kleintjes

Naast de receptie liggen onze easy parcoursen, twee routes die speciaal zijn gemaakt voor onze kleinste apen. Vanaf 110 cm mag je deze route in, waar je twee uur in mag klimmen. De eerste route begint op 2,5 meter hoogte. In het tweede parcours ga je tot wel 5 meter hoog!

 

Klimbos mini

Klimmen voor de kleintjes

Naast de receptie liggen onze easy parcoursen, twee routes die speciaal zijn gemaakt voor onze kleinste apen. Vanaf 110 cm mag je deze route in, waar je twee uur in mag klimmen. De eerste route begint op 2,5 meter hoogte. In het tweede parcours ga je tot wel 5 meter hoog! Ouders lopen makkelijk met de kinderen mee onder de routes door. Het is ook een goed beginpunt voor klimmers die nog een beetje last hebben van hoogtevrees.

 

Klimmen Fun Forest Almere Monkey Trail Kinderen klimbos klimpark
Klimmen Fun Forest Almere Monkey Trail Kinderen klimbos
Klimbos Klimpark Fun Forest Almere Langste Zipline van Nederland Parcours 5

Klimbos kids

Nog meer avonturen!

Vanaf 130 cm mag je ook in alle medium parcoursen klimmen. Bovenin de boom lijkt het dan net apenkooien, maar dan buiten! Als een echte Natuurninja klim je wel 3 uur lang over netten, bruggen, balken en ziplines naar de overkant.

Klimbos kids

Nog meer avonturen!

Vanaf 130 cm mag je ook in alle medium parcoursen klimmen. Bovenin de boom lijkt het dan net apenkooien, maar dan buiten! Als een echte Natuurninja klim je wel 3 uur lang over netten, bruggen, balken en ziplines naar de overkant. Wanneer er een volwassene mee klimt, mogen kinderen tot 12 jaar ook de hard parcoursen ontdekken.

Klimbos jongeren & volwassenen

Uitdagend en sportief

Ook voor volwassenen en jongeren vanaf 150 cm is er een boel te beleven in ons klimbos. In de hard parcoursen kom je in 3 uur een hoop uitdagende elementen tegen, zoals een zipline van wel 160 meter. Aan het einde wacht er zelfs een vrije sprong!

Klimbos jongeren & volwassenen

Uitdagend en sportief

Ook voor volwassenen en jongeren is er een boel te beleven in ons klimbos. In de hard parcoursen kom je een hoop uitdagende elementen tegen, zoals een zipline van wel 160 meter. Aan het einde wacht er zelfs een vrije sprong! Sinds 2021 hebben wij er een extreme parcours bij, in dit unieke parcours kom je allemaal bijzondere elementen tegen, zoals een wenteltrap om een boom heen en maak je aan het einde een zweefsprong naar beneden! Wil je weten wat dat is? Kom het eens beleven.

Quickjump Almere klimbos Fun Forest klimpark vrije sprong
Klimpark Noord Holland, Klimbos Noord Holland
Klimmen Fun Forest Almere klimpark klimbos

Klimmen met een groep

Samen sportief

Kan jij geen genoeg krijgen van ons klimbos?

Klim met korting!

Onze strippenkaart is voor de echte klimfans. Hiermee klim je met korting, klimmen was nog nooit zo voordelig! Want met de strippenkaart mag je vijf keer klimmen, waarbij de vijfde keer helemaal gratis is. Je bent welkom op alle locaties van Fun Forest en kan ze dus allemaal een keertje komen testen. Dit maakt het klimmen nog leuker!

Ik wil klimmen met korting

Meer activiteiten

Beleef een ander avontuur

Deze browser wordt niet meer ondersteund, gelieve een moderne browser gebruiken.

(Chrome, Firefox, Edge)

Let op, je keuzes gaan verloren bij het verlaten van de widget.

Kies jouw locatie

Kies de tickets

Grote groep of kinderfeestje?

Groepsarrangement

Selecteer een datum

Selecteer een starttijd

Tip: ons klimbos is vaak het rustigst in de ochtend 👍
Helaas zijn er voor deze dag geen tickets meer beschikbaar, kijk gauw op een andere datum of locatie.

Maak het avontuur compleet

Jouw gegevens

Overzicht bestelling

Locatie
Datum & tijd
Tickets
Totaal incl.10% korting
Uw vouchercode wordt verwerkt bij de betaling
Deze stap is vereist!
Tickets Bestel ze hier direct!