Klimbos Almere

Ons klimbos is het grootste zipline klimpark van Nederland. Zo'n actief uitje in Almere mag je niet missen! Iedere route begint en eindigt met een tokkelbaan, waarbij je door de bossen en over het water zweeft. Er zijn 8 verschillende routes die je kan klimmen in Almere! Dit is zeker een van de leukste uitjes in Almere.

Almere Uitzicht
Meisje eind4
Quickjump Almere

Wil je met een groep komen klimmen?

Praktisch

Vandaag geopend tot 19:00

Openingstijden deze week
MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag13:00 - 19:00
DonderdagGesloten
Vrijdag15:00 - 19:00
Zaterdag10:00 - 18:00
Zondag10:00 - 18:00
Reserveren is verplicht!TarievenContact & parkeren

In Almere klimmen

Op avontuur in ons bos

Wanneer je een actief uitje in Almere beleeft, duurt dit 2 tot 3 uur, afhankelijk van je ticket. Hiernaast zie je welke routes je in Almere allemaal mag klimmen vanaf jouw lengte & leeftijd. 👩‍👦 Fun Forest Almere is hèt zipline park van Nederland en een van de leukste uitjes in Almere. De routes in dit grootste klimpark van Nederland lopen op in moeilijkheidsgraad. Zo begint het easy parcours met een hoogte van 2,5 meter en eindig je in het extreme parcours met een bungee jump & vrije sprong van 13 meter hoogte. 😮

Wanneer je een actief uitje in Almere beleeft, duurt dit meestal 3 uur. Heb je een klimbos mini ticket, dan mag je 2 uur klimmen. Hiernaast zie je welke routes je in Almere allemaal mag klimmen vanaf jouw lengte & leeftijd. 👩‍👦 Fun Forest Almere is hèt zipline park van Nederland en een van de leukste uitjes in Almere. De routes in dit grootste klimpark van Nederland lopen op in moeilijkheidsgraad. Begin je in de easy parcoursen, dan klim je op 2,5 meter hoogte en kom je vooral bruggetjes en netten tegen. Durf jij het aan om ons extreme parcours te klimmen? Dan mag je je klaarmaken voor een route op bijna 15 meter hoogte met een bungee jump en een vrije sprong! 😮

Parcours FFAL-website-NL
Klimbos mini minis Fun Forest
Klimbos mini kinderen Fun Forest
Fun Forest Wij zijn weer open

Klimbos mini

Klimmen voor de kleintjes

Naast de receptie liggen onze easy parcoursen, twee routes die speciaal zijn gemaakt voor onze kleinste apen. Vanaf 110 cm mag je deze route in, waar je twee uur in mag klimmen in Almere. De eerste route begint op 2,5 meter hoogte. In het tweede parcours ga je tot wel 5 meter hoog! Ouders met een ticket kunnen mee klimmen. Wil je als ouder liever niet mee klimmen? Dan hoef je geen ticket te kopen.

 

Klimbos mini

Klimmen voor de kleintjes

Naast de receptie liggen onze easy parcoursen, twee routes die speciaal zijn gemaakt voor onze kleinste apen. Vanaf 110 cm mag je deze route in, waar je twee uur in mag klimmen. De eerste route begint op 2,5 meter hoogte. In het tweede parcours ga je tot wel 5 meter hoog! Ouders lopen makkelijk met de kinderen mee onder de routes door. Het is ook een goed beginpunt voor klimmers die nog een beetje last hebben van hoogtevrees.

 

Klimbos kids

Nog meer avonturen!

Vanaf 130 cm mag je ook in alle medium parcoursen klimmen. Bovenin de boom lijkt het dan net apenkooien, maar dan buiten! Als een echte Natuurninja klim je wel 3 uur lang over netten, bruggen, balken en ziplines naar de overkant. Wanneer er een volwassene mee klimt, mogen kinderen tot 12 jaar ook de hard parcoursen ontdekken. Blijf je als ouder liever met beide benen op de grond? Dan hoef je geen ticket te kopen en kan je van beneden de rest bewonderen!

Klimbos kids

Nog meer avonturen!

Vanaf 130 cm mag je ook in alle medium parcoursen klimmen. Bovenin de boom lijkt het dan net apenkooien, maar dan buiten! Als een echte Natuurninja klim je wel 3 uur lang over netten, bruggen, balken en ziplines naar de overkant. Wanneer er een volwassene mee klimt, mogen kinderen tot 12 jaar ook de hard parcoursen ontdekken.

Meisje op net
Tokkelbaan eind5
Quickjump Almere
Veiligheid jongere
Almere Uitzicht

Klimbos jongeren & volwassenen

Uitdagend en sportief

Ook voor volwassenen en jongeren vanaf 150 cm is er een boel te beleven in ons klimbos. In de hard parcoursen kom je in 3 uur een hoop uitdagende elementen tegen, zoals een zipline van wel 160 meter. Aan het einde wacht er zelfs een vrije sprong! Met zo veel unieke klimonderdelen is dit klimbos een van de leukste uitjes in Almere.

Klimbos jongeren & volwassenen

Uitdagend en sportief

Ook voor volwassenen en jongeren is er een boel te beleven in ons klimbos. In de hard parcoursen kom je een hoop uitdagende elementen tegen, zoals een zipline van wel 160 meter. Aan het einde wacht er zelfs een vrije sprong! Sinds 2021 hebben wij er een extreme parcours bij, in dit unieke parcours kom je allemaal bijzondere elementen tegen, zoals een wenteltrap om een boom heen en maak je aan het einde een zweefsprong naar beneden! Met zo veel unieke klimonderdelen is dit klimbos een van de leukste uitjes in Almere.

In Almere klimmen met een groep

Samen sportief

Kan jij geen genoeg krijgen van ons klimbos?

Onbeperkt klimmen!

Onze seizoenkaart is voor de echte klimfans. Met jouw seizoenkaart mag je onbeperkt klimmen. Je mag alle klimbossen een keertje testen, want je kan op alle Fun Forest locaties gebruik maken van je seizoenkaart. Dat maakt het klimmen nog leuker!

Ik wil onbeperkt klimmen
Zo geniet jij optimaal van je klimtijd!
Zo geniet jij optimaal van je klimtijd!
Zo geniet jij optimaal van je klimtijd!
Zo geniet jij optimaal van je klimtijd!
Zo geniet jij optimaal van je klimtijd!

Grootste zipline park van Nederland

In Almere klimmen

Kom je in Almere klimmen? Dan kan je een onvergetelijk avontuur verwachten! Dit leuke uitje in Almere is dan wel niet het grootste klimpark van Nederland, maar we hebben wel de langste ziplines van Nederland. De ultieme uitdaging is de zipline van wel 160 meter, die begint op een platform wat op 18 meter hoogte in de boom hangt! Zoek je een actief uitje in Almere? Kom dan klimmen in hèt zipline park van Nederland.

Meer activiteiten

Beleef een ander avontuur

Amsterdam

Let op, je keuzes gaan verloren bij het verlaten van de widget.

Kies jouw locatie

Kies de tickets

9.2
0 klimmers beoordelen dit klimbos met een 9.2!

Grote groep
of kinderfeestje
?

Selecteer een datum

Hé, wat leuk dat je bij ons op avontuur wilt! Het lijkt erop dat het product dat jij wilt boeken nu niet beschikbaar is. Dit kan zijn omdat er op de gekozen datum geen plekken meer beschikbaar zijn. Kies dan een andere datum. Gaat het om een groepsuitje? Ga dan naar funforest.nl/groepsuitjes om jouw groepsuitje te boeken. Kom je er dan nog niet uit? Geen probleem! Onze klantenservice is van 09:00 tot 17:00 bereikbaar.

Selecteer een starttijd

Tip: ons klimbos is vaak het rustigst in de ochtend 👍

Nog enkele tickets beschikbaar!

Toch een andere dag?

Omboeken kan tot 24 uur van te voren Het wijzigen en/of annuleren van uw reservering kan kosteloos tot 2 weken voor aanvang.

Maak het avontuur compleet

Jouw gegevens

Uw vouchercode wordt verwerkt bij de betaling

Overzicht bestelling

Locatie
Datum & tijd
Tickets
Totaal € 49.90
Tickets Bestel ze hier direct!