Een leuk en actief kinderfeestje in Rotterdam bij Fun Forest

Kinderfeestje in Rotterdam bij Fun Forest, altijd een succes!

Kinderfeestje RotterdamKinderen kunnen lekker de aap uithangen en wat is er dan leuker om ze ook echt als een aapje te laten klimmen? Een kinderfeestje in Rotterdam in ons klimpark is een garantie voor succes. Wij hebben 7 prachtige klimparcours in ons park waar de kinderen een stoer en spannend avontuur zullen beleven.

Drie van de klimparcours zijn geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar, één vanaf 10 jaar en twee vanaf 12 jaar. Maar ook de allerjongsten kunnen zich prima vermaken in het speciale speelbos dat geschikt is voor kinderen vanaf 4 jaar. Jong en oud beleven een prachtige dag met een kinderfeestje in Rotterdam bij Fun Forest.

Meer weten? Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden voor een leuk kinderfeestje in Rotterdam. Neem gelijk contact met ons op.

Contact met Fun Forest Rotterdam

 

Plezier voor tien tijdens het klimmen

Om een kinderfeestje in Rotterdam zo leuk mogelijk te maken, bieden wij meer dan alleen klimmen. Voor kinderen is het natuurlijk fantastisch als ze op zoek kunnen naar een schat. Op de Monkey Trail gaan de kinderen op zoek naar bananen en als ze die vinden kunnen ze de schatkist openmaken. Voor elk kind ligt er in de schatkist wat lekkers, een leuke verrassing.

Het aapje in ieder kind komt naar boven bij de Monkey Trail.

De echte aapjes worden natuurlijk beloond met een leuke verrassing, maar eigenlijk maakt een klimdiploma of klimmedaille het feestje pas echt af. Die kunnen er eventueel bijgeboekt worden, zodat de kinderen zich helemaal trots zullen voelen. Dat maakt een kinderfeestje in Rotterdam natuurlijk gelijk tot een mooi succes!

De kinderen klimmen er lekker op los tijdens de Monkey Trail die 1,5 uur duurt. Maar de kleine aapjes kunnen ook de aap uithangen tijdens 3 uur klimmen op de verschillende gewone klimparcours. Fun Forest heeft met haar klimpark in Rotterdam voldoende plezier te bieden voor een onvergetelijke dag.

Klimmen in de mooiste bossen, nét buiten de stad.

Kinderfeestje Zuid-HollandEen kinderfeestje organiseren in Zuid-Holland dat een keertje wat anders is? Fun Forest is natuurlijk waar je moet zijn. De kinderen zullen zich gegarandeerd vermaken tijdens het klimfeestje en jij geniet ondertussen van hun plezier, de mooie omgeving en natuurlijk de rust.

Lekker actief buiten in de bossen bezig zijn, een feestje kan niet mooier en actiever dan dat. Boek vandaag nog het kinderfeestje in Zuid-Holland bij klimpark Fun Forest. Wij hopen het feestje snel te mogen organiseren en kijken uit naar je komst!

Kinderfeestje boeken

 

Tarieven

Monkey Trail kinderfeestje
€16,95 per kind (8 t/m 11 jaar en min. 1.30m)

Klimpark kinderfeestje
€19,95 per volwassene (18+ jaar)
€19,95 per kind (vanaf 8 jaar en 1.30m)

Kinderfeestjes zijn te boeken vanaf 8 kinderen. Bovendien klimt de jarige job nu gratis!

Tickets voor groepen

Speciale arrangementen & prijzen

Voor bedrijven, families, schoolreisjes en andere groepen

Vraag prijsvoorstel aan

Hulp nodig bij het boeken? Bel: 088-369-7000

Natuurbeleving in stad Parken met bomen géén palen Centrale ligging stadscentra Veilig