Kinderfeestje in Amsterdam

Reserveer uw kinderfeestje

 

Speed Runner Kinderfeestjes

Klimpark Kinderfeestje

 

Belangrijke informatie

  • Dichte schoenen zijn verplicht. Sandalen, slippers, pumps of hakken zijn niet toegestaan.
  • Draag sportieve, maar vooral comfortabele kleding tijdens het klimmen. Stem de kledingkeuze af op het weer.
    Het nuttigen van alcohol voor of tijdens het klimmen is verboden. Ook het bij u dragen hiervan wordt niet geaccepteerd.
  • Bij regen gaat het klimmen gewoon door. Bij hevige regenval, storm en onweer kunnen wij besluiten om het klimpark, wegens veiligheidsredenen, te sluiten. In dat geval nemen wij telefonisch contact met u op om de boeking te verplaatsen.
  • Indien u met minder deelnemers bent dan waarvoor geboekt (mits 48-uur van te voren aangegeven per telefoon of e-mail), dan ontvangt u van ons een tegoedbon retour.
  • Maakt u gebruik van een kortingsvoucher, dan dient u deze in te leveren bij de receptie van het klimpark. Zonder deze voucher dient u het volledige bedrag (zonder korting) te voldoen.
  • Uw veiligheid en gezondheid staat bij ons voorop, daarom hanteren wij een gezondheidsnorm. Dit betekent dat u bij zwangerschap, rugklachten, gebroken ledematen of hartproblemen helaas niet kunt deelnemen aan de activiteit.
  • Alle klimmers jonger dan 18 jaar oud zijn verplicht een schriftelijke toestemming van een verantwoordelijke volwassene op de validiteitsverklaring te hebben.
  • Houd er rekening mee dat wij u graag 20 minuten vóór aanvang van uw gekozen tijd verwelkomen.

Heeft u vragen en/of opmerkingen over het bovenstaande?
Neemt u dan contact op met de klantenservice van Fun Forest (tel. 088 – 369 7000 of mail naar klantenservice@funforest.nl).

Boeken kinderfeestjes Amsterdam

Kinderfeestjes Amsterdam

Ben jij op zoek naar een origineel kinderfeestje midden in de natuur? Dan ben je bij Fun Forest precies aan het juiste adres. Klimmend als echte apen zoeken naar bananen. Alle bananen gevonden? Dan samen proberen de schatkist te vinden, en het cijferslot zien te kraken. Spannend! Vanaf 6 betalende kinderen klimt de jarige gratis!

Het is mogelijk klimdiploma’s of klimmedailles bij te boeken. Dit kun je tijdens het boeken aanvinken maar ook nog prima aan kassa melden tijdens het feestje.

Speedrunner Kinderfeestje

De kinderen krijgen vooraf een veiligheidsinstructie van een instructeur en daarna kunnen ze zelfstandig over het speedrunner parcours klimmen. Instructeurs zijn altijd aanwezig en kunnen helpen indien nodig. De kinderen verzamelen bananen, en met deze bananen kunnen ze de code van de schatkist kraken. Hier vinden ze iets te drinken en wat lekkers.

 

Klimpark Kinderfeestje

De kinderen en volwassenen krijgen vooraf een veiligheidsinstructie en daarna kunnen ze over de verschillende parcoursen klimmen. Vanaf 1.30 m. mag je zelfstandig klimmen in parcours 2 t/m 5. In parcours 6 en 7 is er per 4 kinderen 1 volwassene nodig als begeleiding tijdens het klimmen. Instructeurs zijn altijd aanwezig en kunnen helpen indien nodig. Ze verzamelen bananen, en met deze bananen kunnen ze de code van de schatkist kraken. Hier vinden ze iets te drinken en wat lekkers. Parcoursen zijn lengte gebonden. Er dient altijd een volwassene in het park aanwezig te zijn.

Tickets voor groepen

Speciale arrangementen & prijzen

Voor bedrijven, families, schoolreisjes en andere groepen

Vraag prijsvoorstel aan

Hulp nodig bij het boeken? Bel: 088-369-7000

Natuurbeleving in stad Parken met bomen géén palen Centrale ligging stadscentra Veilig