Bedrijfsuitje Rotterdam

Sportief bedrijfsuitje in Rotterdam bij Fun Forest

Bedrijfsuitje RotterdamLaat je medewerkers de uitdaging aangaan op een klimparcours. Niets is leuker dan lekker sportief bezig zijn met collega’s in de natuur en daarom is klimpark Fun Forest ideaal voor een bedrijfsuitje in Rotterdam. Bij Fun Forest in Rotterdam kan je in totaal 7 parcours klimmen die unieke uitdagingen bieden. De één wat makkelijker, perfect om kennis te maken met het klimmen. De ander is weer wat uitdagender en de echte waaghalzen nemen natuurlijk de uitdaging van het moeilijkste parcours aan.

Liever met beide benen op de grond blijven staan? Dat kan natuurlijk ook, want voor een bedrijfsuitje in Rotterdam hebben wij verschillende ‘Forest Adventures‘. Deze avonturen zijn gericht op samenwerken met daarbij een competitief element, zodat deelnemers extra gemotiveerd worden om het beste van zichzelf te laten zien. Eventueel kunnen deze Forest Adventures gecombineerd worden met het klimmen of Suppen op de Kralingse Plas.

Fun Forest biedt voor een bedrijfsuitje in Rotterdam voldoende mogelijkheden tot een mooi programma. De dag kan na de activiteiten bovendien afgesloten worden met een lekkere barbecue of een gezellige borrel op ons terras dat uitkijkt over de plas. Er zijn genoeg combinaties van activiteiten mogelijk. Wij maken jouw bedrijfsuitje in Rotterdam natuurlijk graag tot een mooi succes. Neem een kijkje bij al onze activiteiten en laat je verrassen door de creativiteit en variatie in mogelijkheden.

Activiteiten

Diverse mogelijkheden bij Fun Forest

Wij proberen het al onze gasten het zoveel mogelijk naar hun zin te maken en daarom bieden wij een brede variatie van mogelijkheden. Naast de activiteiten kan je namelijk ook bij ons terecht voor een vergadering. Alleen een lunch/diner of slechts een borrel is uiteraard ook mogelijk. De dag beginnen met een vergadering en nadien activiteiten ondernemen? Ook dat is een mogelijkheid, hieronder vind je al onze opties voor een geslaagd bedrijfsuitje in Rotterdam.

  • Vergaderen
  • Klimmen
  • Teambuilding Forest Adventures
  • Lunch/diner/barbecue
  • Borrel
  • Mogelijkheid tot combineren van het bovenstaande

Fun Forest, het klimpark van Zuid-Holland

Klimpark Zuid-HollandFun Forest heeft in Nederland vier klimparken en allen zijn net buiten de stad gelegen in een rustige bosrijke omgeving. Als je met je collega’s even de ruimte wilt nemen en aan de drukte van het dagelijkse werk wilt ontsnappen, kan dat allemaal bij Fun Forest in Rotterdam. Wij zijn hét klimpark van Zuid-Holland met verschillende klimparcours die elk een leuke uitdaging bieden.

Het afleggen van een klimparcours is voor jong en oud leuk, voor sommigen een uitdaging en voor anderen een spannende ervaring. Het is sportief ingericht en de parcours in ons klimpark in Zuid-Holland zorgen altijd voor een actieve beleving. Bovendien combineren wij graag onze andere activiteiten voor een mooi programma dat bij jou en je collega’s past. Laat je bedrijfsuitje in Rotterdam samenstellen en geniet van een unieke actieve ervaring.

Bedrijfsuitje laten samenstellen

Openingstijden Rotterdam

Woensdag
12.00 – 18.00 u.

Zaterdag en zondag
11.00 – 19.00 u.

Overige dagen
Open op aanvraag voor groepen

Bekijk de openingstijden van ons hele seizoen


Tarieven Rotterdam

Individuele klimkaarten

Monkey Trail (8 t/m 11 jaar) €15,95 p.p.
Kinderen (8 t/m 11 jaar) €17,95 p.p.
Jongeren (12 t/m 17 jaar) €21,95 p.p.
Volwassenen (18+ jaar) €22,95 p.p.

Alle tarieven Rotterdam

Groepen

Voor groepen maken wij een prijs op maat

Vraag prijsvoorstel aan

Tickets voor groepen

Speciale arrangementen & prijzen

Voor bedrijven, families, schoolreisjes en andere groepen

Vraag prijsvoorstel aan

Hulp nodig bij het boeken? Bel: 088-369-7000

Natuurbeleving in stad Parken met bomen géén palen Centrale ligging stadscentra Veilig