Bedrijfsuitje in Venlo

Zoek je een plek voor jouw bedrijfsuitje in Venlo die niet te ver van het kantoor is, maar ook uniek en inspirerend? Vier het bij Fun Forest! Onze locatie in het Venlose Bos biedt een geweldige ruimte waar je je eigen onvergetelijke dag kan maken, op de grond en tussen de bomen.
Forest Adventures Almere teambuilding spellen

Op avontuur met je collega's

Beleef samen met je collega’s een avontuur in de natuur. Of je nu hoog de bomen in gaat of met beide benen op de grond blijft, plezier is gegarandeerd tijdens jouw bedrijfsuitje in Venlo! Ga de uitdaging aan en versterk de band met je team door samen te ontsnappen van de werkvloer en een unieke dag te beleven in het bos.

De natuur in

Een unieke omgeving verhoogt creativiteit, samenwerken en plezier!

Sociaal ondernemen

Door een uitje te organiseren in ons sociale bos, bouw jij aan je SROI.

Alles kan hier

Activiteiten en horeca op één locatie, voor groepen van alle soorten en maten.

Welke activiteit ga jij beleven?

Zijn jullie toe aan een dag vol actief en effectief samenwerken? Bij ons in het bos is alles te combineren! Je stelt je eigen bedrijfsuitje in Venlo samen, zoals jij dat het liefste wilt. Er zijn verschillende mogelijkheden en combinaties mogelijk. Kijk maar eens naar de activiteiten die je hier in ons bos allemaal kan boeken!

Zo ziet jouw bedrijfsuitje in Venlo eruit!

Bij ons in het bos stel je zelf je uitje samen. Je kiest jouw favoriete activiteit en hierna kijken we wat hier nog meer bij past. Wil je je collega’s beter leren kennen? Dan is teambuilding altijd een goede keuze! Vertrouw je al wat meer op elkaar? Ga dan samen klimmen in het klimbos. Daarna lopen we samen alle horeca arrangementen na. Wil je beginnen met koffie en een koek, of een gezonde lunch tussen de activiteiten door?

Stel je uitje samen en ontvang een gratis offerte

Je zit nergens aan vastAlles is achteraf nog te wijzigen
Vraag GRATIS offerte aan

Impact Klimkaartje

Wil je naast je collega’s ook iemand anders blij maken? Boek dan een paar Impact Klimkaarten bij! Voor veel kinderen is een dagje uit niet vanzelfsprekend. Dankzij een impact klimkaartje kan elk kind op avontuur, help jij mee? Wij werken nauw samen met partners die zich inzetten voor minder kansrijke kinderen. Wij zorgen er dan ook voor dat deze uitgestelde klimkaarten terecht komen bij kinderen die dit echt nodig hebben. Samen zorgen we ervoor dat iedereen de kans krijgt om zich te ontwikkelen tijdens een avontuur in de natuur.

Kom naar ons bos

Download direct onze nieuwe brochure!

Voor groepen groter dan 10 man

Klimmen

Van een easy parcours voor mensen met hoogtevrees tot de extreme parcours voor de durfals van jullie bedrijf die de zipline en vrije sprong aan durven, wij hebben routes voor iedereen! Kom je in een lastige situatie terecht? Dan staan onze redders klaar om je te helpen.

Zij gingen je voor

Teambuilding

Welk team zal voert alle opdrachten het snelste uit in deze race naar de finish? Onze teambuilding programma's zijn gemaakt om teamwork te stimuleren, met beide benen op de grond. Ideaal voor zowel de denkers als de doeners in jouw bedrijf. Wie kraakt de code het snelste? Maakt als eerste een vuur? Wie is het meest fanatiek?!

Lekkere trek

Van een bedrijfsuitje in Venlo vol sportieve activiteiten krijg je zeker trek! Gelukkig vind je op al onze locaties ook een gezellige horecagelegenheid. In onze Boss Kitchen is alles mogelijk. Ga jij voor een knusse koffiepauze, een gezonde lunch of een lekkere snack?

bbq, eten, fun forest
Deze browser wordt niet meer ondersteund, gelieve een moderne browser gebruiken.

(Chrome, Firefox, Edge)

Let op, je keuzes gaan verloren bij het verlaten van de widget.

Kies jouw locatie

Kies de tickets

Grote groep of kinderfeestje?

Groepsarrangement

Selecteer een datum

Selecteer een starttijd

Maak het avontuur compleet

Jouw gegevens

Overzicht bestelling

Locatie
Datum & tijd
Tickets
Totaal incl.10% korting
Uw vouchercode wordt verwerkt bij de betaling
Deze stap is vereist!
Tickets Bestel ze hier direct!