Klimbos Venlo

Vlak onder Venlo, vind je ons klimbos. In 2007 introduceerde wij het 'boomklimmen' aan Nederland in ons Venlose bos. Hier ga je pas echt een avontuur in de natuur aan.

Fun Forest klimmen klimbos
Klimbos Rotterdam
jongen, klimbos zuid holland, fun forest

Wil je met een groep komen klimmen?

Praktisch

Vandaag geopend tot 18:00

Morgen 11:00 t/m 18:00

Overmorgen 11:00 t/m 18:00

Openingstijden deze week
Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 13:00 - 18:00
Donderdag Gesloten
Vrijdag 13:00 - 18:00
Zaterdag 11:00 - 18:00
Zondag 11:00 - 18:00
Ticket Tarieven Contact & parkeren

Klimbos mini

Klimmen voor de kleintjes

Wist je dat je in Venlo al vanaf 110 cm kan klimmen in ons klimbos? Parcours 1 & 2 zijn speciaal gemaakt voor de aller kleinste apen. 🐒 . Hier krijg je ongeveer twee uur de tijd voor. 🌳 In onze Easy parcoursen klim jij op een hoogte van 2,5 tot 4 meter door de boom.

🦠 Vanwege de Covid-19 maatregelen is een mee klimmende volwassene momenteel verplicht!

Klimbos mini

Klimmen voor de kleintjes

Wist je dat je in Venlo al vanaf 110 cm kan klimmen in ons klimbos? Parcours 1 & 2 zijn speciaal gemaakt voor de aller kleinste apen. 🐒 . Hier krijg je ongeveer twee uur de tijd voor. 🌳 In onze Easy parcoursen klim jij op een hoogte van 2,5 tot 4 meter door de boom. Ouders kunnen makkelijk met de kinderen meelopen onder de routes door. Maar deze routes zijn niet alleen leuk voor de kleinste apen. Ook klimmers die nog last hebben van een beetje hoogtevrees kunnen op dit parcours goed oefenen!

🦠 Vanwege de Covid-19 maatregelen is een mee klimmende volwassene momenteel verplicht!

kinderen, klimmen, fun forest
kinderen, klimmen, fun forest
meisje, kabel baan, fun forest
jongen, klimmen, zuid holland, fun forest
kind, klimmen, fun forest
kind, klimmen, fun forest

Klimbos kids

Nog meer avonturen!

Er vallen nog veel meer avonturen te beleven in ons klimbos in Venlo. Ben jij langer dan 130 cm? Dan mag jij wel vijf parcoursen beklimmen in ons bos. 💪🏼 Belangrijk is wel dat klimmers tot 12 jaar in Parcours 5 en 6 begeleid moeten worden door een mee klimmende volwassenen. Hoe hoog durf jij te gaan?

Klimbos kids

Nog meer avonturen!

Er vallen nog veel meer avonturen te beleven in ons klimbos in Venlo. Ben jij langer dan 130 cm? Dan mag jij wel vijf parcoursen beklimmen in ons bos. 💪🏼 Warm bijvoorbeeld op met parcours 3 en 4 en kom onderweg een deur, tafel en glijbaan tegen. 🚪 Houd jij van tokkelbanen en lange bruggen? Dan moet je Parcours 5 proberen en vergeet niet door de auto te klimmen in Parcours 6. 🚗 Hoe hoog durf jij te gaan?

Klimbos jongeren & volwassenen

Uitdagend en sportief

Ben jij langer dan 1.50 meter? Dan mag je drie uur lang parcoursen in ons klimbos proberen. Ben jij ouder dan 16 jaar en niet snel bang? Kom dan ons Extreme parcours testen ! Ben jij iets minder stoer aangelegd? Dat is geen probleem, ook jij kan beginnen met de Easy routes.

Klimbos jongeren & volwassenen

Uitdagend en sportief

Ben jij langer dan 1.50 meter? Dan mag je drie uur lang op avontuur in de natuur. Parcours 7 is een leuk parcours voor de gevorderde klimmer,  je maakt hier namelijk een bungeejump. Ook in Parcours 8 kom je te gekke hindernissen tegen zoals een snowboard en onze Tarzan slinger! 🏂  Maar ben jij 16 jaar en klinkt dit nog niet spannend genoeg? Kom dan ons Extreme parcours testen. Hier kom je onder andere monkeybars en een klimwand tegen en klim je tot wel 15 meter hoog! 😱 Ben jij iets minder stoer aangelegd? Dat is geen probleem, met een volwassen ticket mag je ook gewoon klimmen in de Easy routes. 😁

Klimbos Rotterdam
groep, klimmen, amsterdam, fun forest
jongen, klimmen, fun forest

Klimmen met een groep

Samen sportief

Praktische info

Op avontuur in ons bos

 

Wanneer je een avontuur beleeft in ons bos duurt dit 2 tot 3 uur, afhankelijk van je ticket. Hiernaast zie je welke routes je allemaal mag klimmen vanaf jouw lengte & leeftijd. 👩‍👦 De routes lopen op in moeilijkheidsgraad. Zo begint het easy parcours met een hoogte van 2,5 meter en eindig je in het extreme parcours met een bungee jump & vrije sprong van 15 meter hoogte. 😮

 

Wanneer je een avontuur beleeft in ons bos duurt dit meestal 3 uur. Heb je een klimbos mini ticket, dan mag je 2 uur klimmen. Hiernaast zie je welke routes je allemaal mag klimmen vanaf jouw lengte & leeftijd. 👩‍👦 De routes lopen op in moeilijkheidsgraad. Begin je in de easy parcoursen, dan klim je op 2,5 meter hoogte en kom je vooral bruggetjes en netten tegen. Durf jij het aan om ons extreme parcours te klimmen? Dan mag je je klaarmaken voor een route op bijna 15 meter hoogte met een bungee jump en een vrije sprong! 😮

Meer activiteiten

Beleef een ander avontuur

Deze browser wordt niet meer ondersteund, gelieve een moderne browser gebruiken.

(Chrome, Firefox, Edge)

Let op, je keuzes gaan verloren bij het verlaten van de widget.

Kies jouw locatie

Kies de tickets

Grote groep of kinderfeestje?

Groepsarrangement

Selecteer een datum

Selecteer een starttijd

Maak het avontuur compleet

Jouw gegevens

Overzicht bestelling

Locatie
Datum & tijd
Tickets
Totaal incl.10% korting
Uw vouchercode wordt verwerkt bij de betaling
Deze stap is vereist!
Tickets Bestel ze hier direct!