Klimbos Venlo

Vlak onder Venlo, vind je ons klimbos. In 2007 introduceerde wij het 'boomklimmen' aan Nederland in ons Venlose bos. Hier ga je pas echt een avontuur in de natuur aan.

Funforest letters
Vrouw lach
Klimbos Zuid Holland Klimpark Zuid Holland 3

Wil je met een groep komen klimmen?

Praktisch

Vandaag geopend tot 18:00

Openingstijden deze week
Maandag10:00 - 18:00
Dinsdag10:00 - 18:00
Woensdag10:00 - 18:00
Donderdag10:00 - 18:00
Vrijdag10:00 - 18:00
Zaterdag10:00 - 18:00
Zondag10:00 - 18:00
TicketTarievenContact & parkeren
Parcours FFV-website-NL

Praktische info

Op avontuur in ons bos

 

Wanneer je een avontuur beleeft in ons bos duurt dit 2 tot 3 uur, afhankelijk van je ticket. Hiernaast zie je welke routes je allemaal mag klimmen vanaf jouw lengte & leeftijd. 👩‍👦 De routes lopen op in moeilijkheidsgraad. Zo begint het easy parcours met een hoogte van 2,5 meter en klim je op steeds grotere hoogtes naar mate je kiest voor uitdagendere parcoursen. 🤩 Voor schoolreisjes is parcours 9 (extreme) vaak niet beschikbaar.

 

Wanneer je een avontuur beleeft in ons bos duurt dit meestal 3 uur. Heb je een klimbos mini ticket, dan mag je 2 uur klimmen. Hiernaast zie je welke routes je allemaal mag klimmen vanaf jouw lengte & leeftijd. 👩‍👦 De routes lopen op in moeilijkheidsgraad. Zo begint het easy parcours met een hoogte van 2,5 meter en klim je op steeds grotere hoogtes naar mate je kiest voor uitdagendere parcoursen. 🤩 Voor schoolreisjes is parcours 9 (extreme) vaak niet beschikbaar.

Klimbos mini

Klimmen voor de kleintjes

Wist je dat je in Venlo al vanaf 110 cm kan klimmen in ons klimbos? Parcours 1 & 2 zijn speciaal gemaakt voor de aller kleinste apen. 🐒 . Hier krijg je ongeveer twee uur de tijd voor. 🌳 In onze Easy parcoursen klim jij op een hoogte van 2,5 tot 4 meter door de boom.

 

Klimbos mini

Klimmen voor de kleintjes

Wist je dat je in Venlo al vanaf 110 cm kan klimmen in ons klimbos? Parcours 1 & 2 zijn speciaal gemaakt voor de aller kleinste apen. 🐒 . Hier krijg je ongeveer twee uur de tijd voor. 🌳 In onze Easy parcoursen klim jij op een hoogte van 2,5 tot 4 meter door de boom. Deze routes zijn niet alleen leuk voor de kleinste apen, want ook klimmers die nog last hebben van een beetje hoogtevrees kunnen op dit parcours goed oefenen! Ouders kunnen makkelijk met de kinderen meelopen onder de routes door. Wil je niet mee klimmen en ook niet zelf klimmen? Dan hoef je geen ticket te kopen.

 

Klimbos mini minis Fun Forest
Klimbos mini kinderen Fun Forest
Meisje bananen
Klimbos Zuid Holland Klimpark Zuid Holland 4
Klimmen Amsterdamse Bos Klimparcours Amsterdam 7
Klimparcours Rotterdam 2 kopie

Klimbos kids

Nog meer avonturen!

Er vallen nog veel meer avonturen te beleven in ons klimbos in Venlo. Ben jij langer dan 130 cm? Dan mag jij wel zes parcoursen beklimmen in ons bos. 💪🏼 Belangrijk is wel dat klimmers tot 12 jaar in Parcours 5 en 6 begeleid moeten worden door een mee klimmende volwassenen. Hoe hoog durf jij te gaan?

Klimbos kids

Nog meer avonturen!

Er vallen nog veel meer avonturen te beleven in ons klimbos in Venlo. Ben jij langer dan 130 cm? Dan mag jij wel zes parcoursen beklimmen in ons bos. 💪🏼 Warm bijvoorbeeld op met parcours 3 en 4 en kom onderweg een deur, tafel en glijbaan tegen. 🚪 Houd jij van tokkelbanen en lange bruggen? Dan moet je Parcours 5 proberen en vergeet niet door de auto te klimmen in Parcours 6. 🚗 Hoe hoog durf jij te gaan?

Klimbos jongeren & volwassenen

Uitdagend en sportief

Ben jij langer dan 1.50 meter? Dan mag je drie uur lang parcoursen in ons klimbos proberen. Ben jij ouder dan 16 jaar en niet snel bang? Kom dan ons Extreme parcours testen ! Ben jij iets minder stoer aangelegd? Dat is geen probleem, ook jij kan beginnen met de Easy routes.

Klimbos jongeren & volwassenen

Uitdagend en sportief

Ben jij langer dan 1.50 meter? Dan mag je drie uur lang op avontuur in de natuur. Parcours 7 is een leuk parcours voor de gevorderde klimmer,  je maakt hier namelijk een bungeejump. Ook in Parcours 8 kom je te gekke hindernissen tegen zoals een snowboard en onze Tarzan slinger! 🏂  Maar ben jij 16 jaar en klinkt dit nog niet spannend genoeg? Kom dan ons Extreme parcours testen. Hier kom je onder andere monkeybars en een klimwand tegen en klim je tot wel 15 meter hoog! 😱 Ben jij iets minder stoer aangelegd? Dat is geen probleem, met een volwassen ticket mag je ook gewoon klimmen in de Easy routes. 😁

Vrouw lach
Klimmen Amsterdamse Bos Klimparcours Amsterdam 2
Klimbos Zuid Holland Klimpark Zuid Holland 6
Klimbos Venlo
Klimbos Venlo

Kan jij geen genoeg krijgen van ons klimbos?

Onbeperkt klimmen!

Onze seizoenkaart is voor de echte klimfans. Met jouw seizoenkaart mag je onbeperkt klimmen. Je mag alle klimbossen een keertje testen, want je kan op alle Fun Forest locaties gebruik maken van je seizoenkaart. Dat maakt het klimmen nog leuker!

Ik wil onbeperkt klimmen

Klimmen met een groep

Samen sportief

Meer activiteiten

Beleef een ander avontuur

Amsterdam

Let op, je keuzes gaan verloren bij het verlaten van de widget.

Kies jouw locatie

Kies de tickets

9.2
0 klimmers beoordelen dit klimbos met een 9.2!

Grote groep
of kinderfeestje
?

Selecteer een datum

Hé, wat leuk dat je bij ons op avontuur wilt! Het lijkt erop dat het product dat jij wilt boeken nu niet beschikbaar is. Dit kan zijn omdat er op de gekozen datum geen plekken meer beschikbaar zijn. Kies dan een andere datum. Gaat het om een groepsuitje? Ga dan naar funforest.nl/groepsuitjes om jouw groepsuitje te boeken. Kom je er dan nog niet uit? Geen probleem! Onze klantenservice is van 09:00 tot 17:00 bereikbaar.

Selecteer een starttijd

Tip: ons klimbos is vaak het rustigst in de ochtend 👍

Nog enkele tickets beschikbaar!

Toch een andere dag?

Omboeken kan tot 24 uur van te voren Het wijzigen en/of annuleren van uw reservering kan kosteloos tot 2 weken voor aanvang.

Maak het avontuur compleet

Jouw gegevens

Uw vouchercode wordt verwerkt bij de betaling

Overzicht bestelling

Locatie
Datum & tijd
Tickets
Totaal € 49.90
Tickets Bestel ze hier direct!