Bandjes in het Bos

klimmen, fun forest venlo
klimmen, vaderdag, fun forest
Fun Forest klimmen groep Schoolreisje klimbos
  • Op zondag 25 augustus
  • Klimmen en muziek luisteren
  • Voor alle leeftijden (vanaf 1.30 m.)
  • Vanaf € 25,- p.p.

Samen met buitenwinkel Bever organiseren wij op 25 augustus een speciaal evenement in ons klimbos in Amsterdam. Bandjes in het bos. Op deze dag toveren wij ons bos om tot een plek die gezellig is als een festival, maar intiem voelt als een kampvuur. Wil jij erbij zijn? Boek snel je tickets want er zijn maar 100 tickets beschikbaar. Een ticket geeft toegang tot het festival & alle klimparcoursen voor de beste views op de verschillende podia!

Bandjes in het Bos

logo bever, fun forest

Op deze dag kun je heerlijk genieten van actief buiten zijn met een festival vibe. Op maar liefst drie verschillende podia's vindt je een artiesten zoals General Jabbah en Ocean Tribe die het bos vullen met sfeervolle muziek. Natuurlijk zorgen wij ook dat je lekker wat kan eten en drinken, we bakken burgers in het bos en hebben een tap tussen de bomen voor na het klimmen. Verder verzorgen onze sociale vrienden LemonAid en Moyee Coffee de lekkerste koffie en frisdrankjes!

Zorg snel dat je erbij bent, want kaarten zijn beperkt. Dit evenement is al helemaal speciaal als je tijdens de shows de boom in gaat! Koop een klimkaart voor Bandjes in het bos voor de starttijd van jouw kliminstructie. Een ticket geeft toegang tot het festival & 3 uur lang klimmen op alle klimparcoursen en voor de beste views op de verschillende podiums! Na het klimmen kan je van de muziek blijven genieten onder het genot van een hapje of een drankje.

 

Let op! Tijdens het boeken van je kaarten, selecteer je een starttijd. Je moet altijd 20 minuten vóór je starttijd aanwezig zijn in verband met de aanmelding aan de kassa. De starttijd is de tijd wanneer je begint met de kliminstructie & het klimmen.

 

Bandjes in het Bos, fun forest
Bandjes in het Bos, fun forest
Bandjes in het bos, fun forest

Klim boven de muziek uit!

klimmen, vrouw, fun forest

 

  • Klimmen in het klimbos voor 3 uur
  • Genieten van verschillende bands
  • Lekker eten en drinken in een unieke omgeving
  • Samen gezellig een dagje weg in het bos

Bever en Fun Forest werken op verschillende manieren samen. Zo krijgen Bever buitenleden 20% korting op hun klimkaarten bij Fun Forest. Eerder dit jaar organiseerden wij samen al een succesvol micro-adventure in Almere.

Fun Forest is op 25 augustus vanaf 15:00 geopend voor bezoekers van Bandjes in het Bos. Wil je erbij zijn? Koop dan nu je kaartje. Ook zonder kaartje ben je altijd welkom, maar mis je wel een unieke ervaring tussen de bomen. Voor jouw kaartje krijg je een kliminstructie, toegang tot het klimbos en een wel heel speciale klimervaring.

Over Bever

Westlander Fred van Olphen begon in 1977 met Bever om mensen aan te moedigen naar buiten te gaan. Die missie heeft het bedrijf in 2019 nog steeds. De eerste winkel opende Van Olphen in Den Haag. Bij Bever werken echte buitenambassadeurs. Elke dag opnieuw brengen zij hun liefde voor buiten over op talloze klanten en bezoekers. Bever is onderdeel van de A.S.Adventure Groupe, de grootste outdoorretailer van Europa, die ook ketens heeft in België, Duitsland en Engeland. Google riep Bever dit jaar uit tot dé omnichannelretailer van Europa. Een prijs voor het bedrijf dat het best fysieke winkels met online verkoop combineert.