Bandjes in het Bos

klimmen, fun forest venlo
klimmen, vaderdag, fun forest
Fun Forest klimmen groep Schoolreisje klimbos Almere Amsterdam Rotterdam Venlo
  • Op zondag 25 augustus
  • Klimmen en muziek luisteren
  • Voor alle leeftijden (vanaf 1.30 m.)
  • Vanaf € 25,- p.p.

Samen met buitensportwinkel Bever organiseren wij op 25 augustus een speciaal evenement in ons klimbos in Amsterdam. Bandjes in het bos. Op deze dag toveren wij ons bos om tot een plek die gezellig is als een festival, maar intiem voelt als een kampvuur. Wil jij erbij zijn? Lees snel verder, want er zijn maar 100 kaarten beschikbaar.

Bandjes in het Bos

logo bever, fun forest

Tijdens deze dag kun je genieten van een heleboel verschillende soorten activiteiten. Op onze drie verschillende podia's vindt je een aantal artiesten, zoals General Jabbah, die het bos vullen met heerlijke muziek. Verder zijn er een hoop eet- en drinkgelegenheden om je te voorzien van warme koffie en thee, lekkere ChariTea en LemonAid, versgebakken pizza's, een biertje of wijntje na het klimmen en nog veel meer!

Meld je aan voor een unieke kans en koop een klimkaart voor Bandjes in het bos. Dit evenement is al helemaal speciaal als je tijdens de shows de boom in gaat! Op de tijd wanneer je je kaartje koopt, start je kliminstructie. Met een kaartje voor het festival kan je 3 uur lang klimmen. Dit gebeurt boven de podia, hierdoor heb je een nog beter zicht op de artiesten! Na het klimmen kan je van de muziek blijven genieten met een hapje of een drankje.

 

gitaar, banjo, handen, fun forest
trompet, man, fun forest

Klim boven de muziek uit!

klimmen, vrouw, fun forest

 

  • Klimmen in het klimbos voor 3 uur
  • Genieten van verschillende bands
  • Lekker eten en drinken in een unieke omgeving
  • Samen gezellig een dagje weg in het bos

 

Bever en Fun Forest werken op verschillende manieren samen. Zo krijgen Bever buitenleden 20% korting op hun klimkaarten bij Fun Forest. Eerder dit jaar organiseerden wij samen al een succesvol micro-adventure in Almere.

Fun Forest is op 25 augustus vanaf 15:00 geopend voor bezoekers van Bandjes in het Bos. Wil je erbij zijn? Koop dan nu je kaartje. Ook zonder kaartje ben je altijd welkom, maar mis je wel een unieke ervaring tussen de bomen. Voor jouw kaartje krijg je een kliminstructie, toegang tot het klimbos en een wel heel speciale klimervaring.

Over Bever

Westlander Fred van Olphen begon in 1977 met Bever om mensen aan te moedigen naar buiten te gaan. Die missie heeft het bedrijf in 2019 nog steeds. De eerste winkel opende Van Olphen in Den Haag. Bij Bever werken echte buitenambassadeurs. Elke dag opnieuw brengen zij hun liefde voor buiten over op talloze klanten en bezoekers. Bever is onderdeel van de A.S.Adventure Groupe, de grootste outdoorretailer van Europa, die ook ketens heeft in België, Duitsland en Engeland. Google riep Bever dit jaar uit tot dé omnichannelretailer van Europa. Een prijs voor het bedrijf dat het best fysieke winkels met online verkoop combineert.