BOSS Kitchen

 Kom lunchen bij Boss Kitchen, het restaurant van Fun Forest!

 

Boss Kitchen horeca is de horecagelegenheid van Klimpark Fun Forest, je kan hier terecht voor een lekkere, verse lunch of een kopje koffie.

Boss Kitchen Rotterdam

Fun Forest Rotterdam beschikt over haar eigen horecagelegenheid: de BOSS Kitchen. Bij de BOSS Kitchen horeca kun je, voor en na het klimmen, terecht voor een kopje koffie/thee, een flesje frisdrank/water en een lekker snack voor tussendoor. Op het terras kun je plaatsnemen voor een lekkere en gezonde lunch. De BOSS Kitchen biedt nét even wat anders!

Bekijk ons arrangement in Rotterdam

Boss Kitchen | Fun Forest Foundation
BOSS Kitchen horeca is een initiatief van de Fun Forest Foundation in samenwerking met de START-foundation.

Boss Kitchen Amsterdam

Fun Forest Amsterdam beschikt over haar eigen horecagelegenheid: de BOSS Kitchen. Bij de kiosk kun je, voor en na het klimmen, terecht voor een kopje koffie/thee, een flesje frisdrank/water en een lekker snack voor tussendoor. Op het terras kun je plaatsnemen voor een lekkere en gezonde lunch. De BOSS Kitchen biedt nét even wat anders!

Bekijk ons arrangement in Amsterdam

Het terras van Boss Kitchen naast Fun Forest Amsterdam.
Boss Kitchen Amsterdam, dit prachtige terras ligt vlak naast het Fun Forest Klimpark en heeft een prachtig uitzicht over de Bosbaan.

 

BOSS Kitchen is een initiatief van de Fun Forest Foundation in samenwerking met de START-foundation. Bij de BOSS Kitchen wordt in samenwerking met onderwijs, gemeente(n) en andere maatschappelijk betrokken ondernemers gewerkt aan de talentontwikkeling van jongeren en volwassenen.

In de keuken en bij de bediening van de BOSS Kitchen werken we er hard aan om de werknemersvaardigheden en de vakvaardigheden van onze medewerkers te versterken. We leren onze medewerkers om hun leven op een positieve wijze vorm te geven en om ‘BOSS’ te worden over hun eigen leven. Daarnaast verwijst BOSS met een knipoog naar het prachtige bos waarin de BOSS Kitchen zich bevindt.

Tickets

Klimparken heel Nederland

Individuele tickets direct online reserveren

Tickets

Tickets voor groepen

Speciale arrangementen & prijzen

Voor bedrijven, families, schoolreisjes en andere groepen

Vraag prijsvoorstel aan

Hulp nodig bij het boeken? Bel: 088-369-7000

Natuurbeleving in stad Parken met bomen géén palen Centrale ligging stadscentra Veilig