Schoolreisje Almere

Klimbos Fun Forest Almere kind klimpark klimmen zipline
Klimmen Fun Forest Almere Monkey Trail Kinderen klimbos
Klimmen Fun Forest Almere Monkey Trail Kinderen klimbos klimpark
  • Klimmen door de bomen
  • Expeditie op de grond
  • Combineren met survival
  • Lunch, borrelen & BBQ

Met jouw klas een dagje uit

Het leukste schoolreisje beleef je bij Fun Forest Almere. In ons bos beleef je van alles en nog wat. Zo kun je bijvoorbeeld drie uur lang met je klas de boom in, of speel je een aantal uitdagende spellen met beide benen op de grond.

Actief, buiten & fun!

Is jouw klas wel toe aan een dagje buiten het schoolgebouw? Zoek je een dag vol actief en effectief samenwerken? Of willen je juist samen met je klas de boom in om zo al jullie zorgen even te vergeten. Kijk eens naar de activiteiten die je hier in ons bos allemaal kan beleven!

Adventures

Hiermee combineer je team-, doe- en denkwerk.

Buiten klimmen

In ons bos vergeet je even de drukte van school.

Lunchpakketje

Van actief bezig zijn krijg je natuurlijk honger!

Schoolreisje Klassenuitje klimmen Fun Forest
Klimmen Fun Forest Almere kind klimpark klimbos zipline
Klimbos Klimpark Fun Forest Almere Langste Zipline van Nederland Parcours 5
Quickjump Almere klimbos Fun Forest klimpark vrije sprong

Wat is er te doen?

Bij ons in het bos is alles te combineren! Je stelt je eigen schoolreisje samen, zoals jij dat het liefste wilt. Er zijn verschillende mogelijkheden en combinaties mogelijk. Voor het beste advies neem je direct contact op met de klantenservice. Je kiest uit de volgende activiteiten:

  • Klimmen duurt 3 uur en is voor iedereen die er even actief tussenuit wil! In het bos maak je je geen zorgen over deadlines en meetings, maar ben je heel even alleen met jezelf en je omgeving bezig. Je leert grenzen verleggen en op nieuwe manieren samenwerken. Dat maakt klimmen uniek.
  • Forest Adventures duurt 2 uur en is ook toegankelijk voor iedereen die minder goed ter been is. Bij Adventures combineren we teamwork met puzzels en actieve praktijkopdrachten. De groep wordt verdeeld en strijdt tegen elkaar om te kijken wie het beste team is, want alleen het sterkste team wint de expeditie!
  • Lunchpakketje van actief bezig zijn in de buitenlucht krijg je natuurlijk honger. Je kunt daarom ook een lunch bijboeken. Zo zijn de magen weer gevuld en kan je klas snel verder! Een gezond lunchpakketje begint vanaf € 4,95 per persoon.

Tarieven

€350,00

0 tot 25 leerlingen
Vanaf 130 cm

Klimmen

Informatie
€13,95

25 tot 100 leerlingen
Vanaf 130 cm

Klimmen

Informatie
€12,95

100+ leerlingen
Vanaf 130 cm

Klimmen

Informatie
€16,95

Vanaf 8 deelnemers
8 tot en met 17 jaar

School Adventures

Informatie
€24,95

Vanaf 8 deelnemers
Klimmen & Adventures

School Combo

Informatie

Praktische info

Plan je bezoek

Openingstijden

Route

FAQ

Voor groepen vanaf 20 personen openen wij ons klimbos op aanvraag. Bestaat jouw groep uit minder dan 20 personen? Neem dan even contact op met onze klantenservice, misschien kunnen zij voor jullie toch nog een plekje vinden!

Wij zijn ieder weekend geopend. Richting de zomer gaan wij ook steeds vaker op weekdagen open. Kijk op deze pagina voor al onze openingstijden.

Vanaf A6
Neem afslag 5 (Almere-Stad) en sla vervolgens rechtsaf de Waterlandseweg op. Volg de borden "De Kemphaan". Het klimbos ligt achter het Buitencentrum.

Vanaf A27
Neem afslag 36 (Almere-Haven) en sla vervolgens linksaf de Waterlandseweg op. Volg de borden "De Kemphaan". Het klimbos ligt achter het Buitencentrum.

OV

Hoeveel begeleiders moeten er aanwezig zijn?

Per klas hebben 2 leerkrachten gratis toegang tot het klimbos. Deze dienen aanwezig te zijn. Meeklimmen mag, maar is niet verplicht.

Hoeveel leerlingen kunnen er gelijktijdig starten?

30 tot maximaal 60 per half uur. Er is capiciteit voor 250 tot 300 deelnemers op 1 dagdeel. We adviseren graag over de mogelijkheden om dit soepel te laten verlopen.

Hoe gaan jullie om met afmeldingen?

10% van het totaal aantal leerlingen mag afwezig zijn en deze betaal je ook niet. Meer afmeldingen komen voor eigen rekening.

Kunnen we na afloop iets eten?

Deze mogelijkheid is aanwezig. Afhankelijk van het aantal personen informeren we graag over het aanbod.

Blog

Een avontuurlijke dagje uit