Klimtips Rotterdam

Jij gaat binnenkort op avontuur in de natuur, wat leuk! Op deze webpagina vind je alle informatie die jij nodig hebt om de boom in te kunnen. Van klimtips tot praktische informatie: het staat voor je klaar. 🌳

Zo geniet jij optimaal van je klimtijd!
Zo geniet jij optimaal van je klimtijd!
Klimmen Amsterdamse Bos Klimparcours Amsterdam 8

Zo kom jij goed voorbereid naar ons bos

Je staat natuurlijk te popelen om de bomen in te gaan. Door je vooraf goed voor te bereiden, kan jij tijdens jouw dagje uit sneller de boom in. 💪🏼

Neem je boekingsnummer mee

Na het boeken heb je per mail een boekingsnummer ontvangen. Houd deze bij de hand, dan ben je lekker snel klaar met aanmelden!

Invullen deelnameverklaring

De deelnameverklaring is een document dat je verplicht moet invullen. Gelukkig kan dit vanuit huis, dat scheelt je weer in ons klimbos.

Wees op tijd

Zorg dat je ongeveer 15 minuten van tevoren op locatie bent. Je hebt dan nog even tijd om je spullen in een kluisje te doen en naar het toilet te gaan.

De perfecte klimoutfit

Rotterdam Receptie
1. De juiste schoenen

Stiletto’s en slippers zijn niet toegestaan, maar stevige, gesloten sportschoenen wel!

Zo geniet jij optimaal van je klimtijd!
2. Draag laagjes

Klimmen in een intensieve activiteit. Doe dan ook lekker wat laagjes aan. Zo kan je iets uitdoen als je het te warm krijgt.

BBQ 6
3. Flexibele handschoenen

Het dragen van flexibele werkhandschoenen is aanbevolen, maar niet verplicht. Handschoenen zijn ook te koop bij onze receptie voor €2 per paar.

BBQ 6
4. Lange haren

Tijdens het klimmen moet je een helm dragen. Heb je lange haren? Maak deze dan vast in een vlecht of lage paardenstaart. Zo zit je helm het lekkerst en kan je veilig de boom in!

Lees hier nog meer klimtips!

Gordel aan en gaan!

Tijdens het klimmen draag je een klimgordel, een belangrijk onderdeel van jouw klimoutfit. Dankzij deze gordel kan je namelijk veilig de boom in. Benieuwd hoe je deze gordel straks aan moet trekken? Kijk dan naar deze korte instructievideo.

Raak je niet uitgekeken? Dan staat er ook nog een mooie video over onze helmen voor je klaar. 👷🏼‍♀️ Deze kan je bekijken door hier te klikken.

Zo geniet jij optimaal van je klimtijd!

Route en parkeren

Ons klimbos is te vinden op het Langepad 71. Parkeren in het Kralingse Bos is gratis en kan het beste aan de kruising Pr. Beatrixlaan / IJsvogelpad. Twee elektrische oplaadpunten zijn te vinden op de parkeerplaats aan het Langepad, bij de hoofdingang van het bos.

Wij zijn gesloten

Vandaag gesloten

Openingstijden deze week
MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag13:00 - 19:00
DonderdagGesloten
Vrijdag13:00 - 19:00
Zaterdag10:00 - 18:30
Zondag10:00 - 18:30

Veel gestelde vragen

Misschien is je vraag al eerder gesteld

Er is regen voorspeld. Kan ons uitje doorgaan?

Geen zorgen, met regen kan er geklommen worden, dit is veilig. Ook bij warm weer kan er vaak nog geklommen worden. Als het weer te risicovol is, neemt Fun Forest contact met jullie op. Horen jullie niets? Dan kan het uitje gewoon doorgaan.

Verplaatsen kan tot 24 uur van tevoren (m.u.v. arrangementen, bedrijfsuitjes en schoolreisjes). Annuleren conform onze algemene voorwaarden.

Wat zijn de kledingvoorschriften?

Makkelijk zittende kleding en stevige (gesloten) schoenen. Klimmen met slippers, sandalen, Crocs of hakken is niet toegestaan.

Hebben jullie kluisjes?

Ja, we hebben een plek om je waardevolle spullen achter te laten. Dit zijn onze borgvakjes, deze bevinden zich in de receptie.

Als je je waardevolle spullen bij ons inlevert, krijg je het nummer van jouw borgvakje mee. Als je dit nummer weer laat zien of inlevert, kan het borgvakje geleegd worden. Het werkt dus ongeveer zoals een garderobe. In onze receptie is altijd een Fun Forest medewerker aanwezig om toezicht te houden.

Hoe gaan jullie om met afmeldingen?

Je ontvangt voor deze personen een tegoedbon voor een volgend bezoek. Wij geven geen geld retour.

Neem contact met ons op!

Ons klantenservice team is dagelijks van 09:00 tot 17:00 bereikbaar.
Klik rechts onderin om een chat met ons te starten of kies een van de volgende opties:

appeltaart, smoothie, fun forest
Zo geniet jij optimaal van je klimtijd!
Boss Terras Rotterdam

Maak je avontuur compleet

Wist je dat je veel meer kan doen in ons klimbos dan alleen klimmen? Wij hebben namelijk ook een eigen horeca: de Boss Kitchen. Hier kan je terecht voor een lekkere snack voor, tijdens of na het klimmen. Of je nu voor een tosti, pizza of alleen een kop koffie gaat, iets lekkers bij de Boss Kitchen is altijd een goed idee!

Wist je dat jij impact maakt?

Wist je dat een uitje bij Fun Forest niet alleen om plezier gaat? Wij zijn een sociale onderneming, dit betekent dat wij jonge mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een leuke en veilige leer- en werkplek bieden. 🧡 Wanneer je jouw uitje in ons bos organiseert, help je mee aan de ontwikkeling van onze medewerkers. Je werkt mee aan onze impact, want zonder jou kunnen onze medewerkers nooit al hun leerdoelen behalen.

Bekijk hier ons verhaal

Zo geniet jij optimaal van je klimtijd!

Zij gingen je voor

Amsterdam

Let op, je keuzes gaan verloren bij het verlaten van de widget.

Kies jouw locatie

Kies de tickets

9.2
0 klimmers beoordelen dit klimbos met een 9.2!

Grote groep
of kinderfeestje
?

Selecteer een datum

Hé, wat leuk dat je bij ons op avontuur wilt! Het lijkt erop dat het product dat jij wilt boeken nu niet beschikbaar is. Dit kan zijn omdat er op de gekozen datum geen plekken meer beschikbaar zijn. Kies dan een andere datum. Gaat het om een groepsuitje? Ga dan naar funforest.nl/groepsuitjes om jouw groepsuitje te boeken. Kom je er dan nog niet uit? Geen probleem! Onze klantenservice is van 09:00 tot 17:00 bereikbaar.

Selecteer een starttijd

Tip: ons klimbos is vaak het rustigst in de ochtend 👍

Nog enkele tickets beschikbaar!

Toch een andere dag?

Omboeken kan tot 24 uur van te voren Het wijzigen en/of annuleren van uw reservering kan kosteloos tot 2 weken voor aanvang.

Maak het avontuur compleet

Jouw gegevens

Uw vouchercode wordt verwerkt bij de betaling

Overzicht bestelling

Locatie
Datum & tijd
Tickets
Totaal € 49.90
Tickets Bestel ze hier direct!