• Rotterdam
Rotterdam

Klimpark Fun Forest Rotterdam staat voor een actieve, maar vooral leuke beleving van de natuur voor gezinnen, scholen en bedrijven. Voor zowel jong en oud, als voor beginnende en gevorderde klimmers, bieden wij een gezellig, avontuurlijk en spannend dagje uit!   

 

Openingstijden

November is aangebroken; de laatste openingsmaand van Fun Forest Rotterdam. In november is Fun Forest alleen in de weekenden (zaterdag en zondag) geopend van 12.00 tot 16.00 uur. Dit betekent dat de starttijden 12.00, 12.30 en 13.00 uur zijn! Bij Fun Forest Rotterdam kan, uit veiligheidsoverwegingen, alleen met PIN betaald worden!

LET OP: Vanaf 17 november is Fun Forest Rotterdam alleen vanaf de Kralingse Plaslaan te bereiken. Verkeer vanuit Amsterdam, Den Haag volg de A20 richting de A16 en neem afslag Kralingen op de A16, bij de stoplichten rechts, nogmaals rechts en links aanhouden richting de Kralingseweg. Volg de Kralingseweg tot aan het Langepad, vanaf hier kunt u het parkeer terrein bereiken.

 

Route - Met de auto voeg je in op de A13, oprit richting Delft/Rotterdam, houd links aan bij knooppunt Kleinpolderplein en volg de borden E25/A20/E19 richting Ring Rotterdam(-Oost)/Dordrecht/Utrecht/Havens. Neem afslag 15 Crooswijk en rijd richting Kralingen. Sla linksaf naar de Boezemlaan (S111). Vervolg uw weg op de Boezemlaan en sla linksaf de Langepadbrug op. Parkeer aan de Prinses Beatrixlaan en loop het Langepad af naar Fun Forest.

Met het openbaar vervoer neem je de IC richting Rotterdam Centraal. Loop vervolgens naar het tramstation bij Rotterdam Centraal. Neem vanaf daar tramlijn 7 richting Woudestein. Stap uit bij halte Boezemstraat en loop vervolgens de Boezemlaan af tot het Langepad, richting Fun Forest. Of neem bus 39 vanaf centraal richting Crooswijk. Stap uit bij halte Nieuw Crooswijkseweg. Loop de Nieuw Crooswijkseweg af richting het Kralingse bos naar Fun Forest.

 

Contact

Bezoekadres: Langepad 71, 3062 CJ Rotterdam, Kralingse Bos

Postadres: Postbus 3108, 5930 AC Tegelen (t.a.v. Fun Forest Rotterdam)

Website: www.funforest.nl (keuze Rotterdam)

De klantenservice van Fun Forest is gedurende de winterperiode maar beperkt bereikbaar. In december, januari en februari kun je op maandag, woensdag en vrijdag terecht met vragen tussen 10.00 en 16.00 uur via 088 - 369 7000 ofklantenservice@funforest.nl. Vanaf week 51 van 2014 t/m week 2 van 2015 is de klantenservice gesloten. Wij hopen op uw begrip.  

E-mail: klantenservice@funforest.nl of vul het contactformulier op de website in.

Telefoon:  Tel. 088 - 369 7000 (klantenservice). De klantenservice is bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur. Het gesprek kan worden opgenomen voor trainingsdoeleinden.

Social media: Volg klimpark Fun Forest Rotterdam ook op Facebook & Twitter!

 
Google Maps

Reserveer

  • Bij Fun Forest kun je gemakkelijk online reserveren!

Contact

  • Neem contact met ons op: