• Rotterdam
Rotterdam

Klimpark Fun Forest Rotterdam staat voor een actieve, maar vooral leuke beleving van de natuur voor gezinnen, scholen en bedrijven. Voor zowel jong en oud, als voor beginnende en gevorderde klimmers, bieden wij een gezellig, avontuurlijk en spannend dagje uit!   

 

Openingstijden

De herfstvakantie is in aantocht! Fun Forest Rotterdam is van 11 t/m 26 oktober dagelijks geopend van 12.00 tot 18.00 uur! Voor groepen groter dan 20 personen openen wij ook buiten de reguliere openingstijden. Hiervoor dient u van te voren een aanvraag indienen (zie contact). 

LET OP: bij Fun Forest Rotterdam kan, uit veiligheidsoverwegingen, alleen met PIN betaald worden!

 

 

Route - Met de auto voeg je in op de A13, oprit richting Delft/Rotterdam, houd links aan bij knooppunt Kleinpolderplein en volg de borden E25/A20/E19 richting Ring Rotterdam(-Oost)/Dordrecht/Utrecht/Havens. Neem afslag 15 Crooswijk en rijd richting Kralingen. Sla linksaf naar de Boezemlaan (S111). Vervolg uw weg op de Boezemlaan en sla linksaf de Langepadbrug op. Parkeer aan de Prinses Beatrixlaan en loop het Langepad af naar Fun Forest.

Met het openbaar vervoer neem je de IC richting Rotterdam Centraal. Loop vervolgens naar het tramstation bij Rotterdam Centraal. Neem vanaf daar tramlijn 7 richting Woudestein. Stap uit bij halte Boezemstraat en loop vervolgens de Boezemlaan af tot het Langepad, richting Fun Forest. Of neem bus 39 vanaf centraal richting Crooswijk. Stap uit bij halte Nieuw Crooswijkseweg. Loop de Nieuw Crooswijkseweg af richting het Kralingse bos naar Fun Forest.

 

Contact

Bezoekadres: Langepad 71, 3062 CJ Rotterdam, Kralingse Bos

Postadres: Postbus 3108, 5930 AC Tegelen (t.a.v. Fun Forest Rotterdam)

Website: www.funforest.nl (keuze Rotterdam)

E-mail: klantenservice@funforest.nl of vul het contactformulier op de website in.

Telefoon:  Tel. 088 - 369 7000 (klantenservice). De klantenservice is bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur. Het gesprek kan worden opgenomen voor trainingsdoeleinden.

Social media: Volg klimpark Fun Forest Rotterdam ook op Facebook & Twitter!

 
Google Maps

Reserveer

  • Bij Fun Forest kun je gemakkelijk online reserveren!

Contact

  • Neem contact met ons op: