Kinderfeestje in Rotterdam

Er is er een jarig, hoera hoera! Dat vier je natuurlijk bij Fun Forest ja ja. Met al je vriendjes erbij! 🥳 In ons bos is het altijd feest, of je nou de boom in wilt of liever met beide benen op de grond blijft. Welk kinderfeestje in Rotterdam past het beste bij jou? Je leest het hier!

Meisje bananen
Klimmen Amsterdamse Bos Klimparcours Amsterdam 8
Klimbos Zuid Holland Klimpark Zuid Holland 4

Met je vriendjes op avontuur!

Twee violen en een trommel en een fluit. Want er is iemand jarig en die hangt de aap uit! 🐒 Beleef samen met je vriendjes een avontuur in de natuur. Of je nu hoog de bomen in gaat of met beide benen op de grond blijft, plezier is gegarandeerd tijdens jouw kinderfeestje in Rotterdam!

De natuur in

Een unieke omgeving verhoogt creativiteit, samenwerken en plezier!

Samen actief

Onze kinderfeestjes zijn gemaakt om lekker je energie kwijt te kunnen.

Lekker snacken

Maak je feestje compleet met taart, pannenkoeken of patat!

Kinderfeestje video

Zo ziet jouw klimfeestje in Rotterdam eruit

Bij de receptie haal je een helm en gordel op. Na een kliminstructie van ongeveer een kwartier mogen jullie de boom in. In het Kralingse bos ga jij met je vriendjes al klimmend op zoek naar bananen. Heb je alle bananen gevonden? Dan kunnen jullie de schatkist openen. In deze schatkist vinden jullie een wel heel lekkere verrassing, dat is pas feest! De feestbeesten mogen helemaal zelf klimmen, ouders hoeven dus niet mee. We verwachten wel dat zij een actieve rol spelen in het begeleiden van de groep tijdens het klimmen.

Laat het feest beginnen

Een cadeau van ons

Boek je een kinderfeestje bij ons? Dan ontvangt de jarige een leuk cadeautje (per kinderfeestje één cadeautje)! De jarige ontvangt een cadeaubon waarmee hij/zij nog eens kan komen klimmen in het park waar het kinderfeestje gevierd wordt. De cadeaubon heeft de waarde van een klimticket voor een mini of kind (minimaal €17,95). Een leuk extraatje dus!

Cadeaubon-FF-website

Zij gingen je voor

Zo ziet jouw klimfeestje eruit!

Kinderfeestje in Rotterdam
1. Volg samen de kliminstructie

Aan het begin van je feestje krijgen jullie een korte instructie van +/- 15 minuten waarin we je alle tips & tricks meegeven voor in de boom.

Meisje bananen
2. Ga op zoek naar bananen in de bomen

Tijdens het klimmen ga je samen met je vrienden & vriendinnen op zoek naar bananen in de bomen, deze moet je verzamelen voor een geheime opdracht!

Schatkist
3. Zoek de schatkist & kraak de code

Aan het einde van je feestje, ga je op zoek naar de schatkist. Gebruik de bananen die je verzameld hebt om de code van het slot te kraken!

Diplomas
4. Sluit je feestje af met iets lekkers

In de schatkist vind je voor iedereen op je feestje een pakje drinken en een zakje chips. Als je een medaille of diploma hebt bijgeboekt vind je deze ook in de schatkist.

Stel jouw kinderfeestje samen!

Jouw perfecte kinderfeestje

In ons bos zijn er twee soorten klimfeestjes. Welk kinderfeestje jij viert in Rotterdam, hangt af van je lengte.

Zijn jij en je vriendjes allemaal langer dan 110 cm? Dan ga je natuurlijk voor het Klimbos Mini feestje. Met dit feestje ga je samen met je vriendjes op zoek naar bananen in de Easy parcoursen, hier doe je ongeveer 2 uur over.

Hebben jij en je vriendjes allemaal een minimale lengte van 130 cm? Dan kan je ook kiezen voor het Klimbos kinderfeest, hierbij ga je op avontuur in de Medium klimparcoursen en mag je tot wel 3 uur klimmen! Voor welk kinderfeestje in Rotterdam kies jij?

 

Kinderfeestje in Rotterdam

100% Kidsproof

De feestbeesten van Kidsproof hebben hun verjaardagsfeestje gevierd bij Fun Forest! Dit was natuurlijk één groot feest. Volgens de jarige job en haar vriendjes is het kinderfeestje van Fun Forest dan ook 100% Kidsproof! 🥳

Stel makkelijk & snel jouw feestje samen

100% zeker van jouw plekAlles is achteraf nog te wijzigen
Boek nu jouw feestje!

SUP of Kano feestje

Blijf jij liever met beide benen op de grond? Dat kan! Met jouw feestje ga je 1,5 uur het water op met een instructeur. Daar leer je de basics van het kanoën of suppen en ontdek je samen met je vriendjes de Kralingse Plas, dat is pas feest!  We garanderen niet dat je droog blijft, maar wel dat jouw kinderfeestje een groot avontuur zal zijn. Zien we je snel?

Suppen
Kanoën OF
Suppen OF
Klimbos mini minis Fun Forest
Klimbos mini kinderen Fun Forest

Zo werkt het boeken

Je kan jouw kinderfeestje tot twintig personen gewoon via onze website boeken. We leggen je graag uit hoe: 👇🏼

  1. Kies de locatie waar jij feest gaat vieren.
  2. Klik op 'koop je tickets'.
  3. Kies het kinderfeestje dat het beste bij jouw groep feestgangers past.
  4. Geef aan of je diploma's, medailles, handschoenen en/of horeca wil bijboeken.
  5. Rond de boeking af.
  6. Het aftellen kan beginnen, jouw feest is geboekt!

Wil jij komen klimmen met een grotere groep, vul dan het groepsformulier in.

Plant een boom

Wil je tijdens je feestje ook nog iets goeds doen voor de natuur? Als je je feestje boekt, kan je ervoor kiezen om een donatie te doen aan het WWF. Met deze donatie plant het WWF, een boom in natuurgebieden waar dit hard nodig is. Zo help jij dieren als de tijger en de jaguar met het vergroten van hun leefgebied en maken we de wereld samen een stukje groener. Dat is toch een geweldig verjaardagscadeau!

WWF
Pizza
appeltaart, smoothie, fun forest
BBQ 2

Lekkere trek

Van een dag vol sportieve activiteiten in ons bos krijg je zeker trek! Gelukkig vind je bij onze receptie in het Kralingse bos ook een gezellige horecagelegenheid. Hoe maak jij je kinderfeestje in Rotterdam compleet? In onze Boss Kitchen is alles mogelijk.  Ga jij voor een verfrissend ijsje, een lekker stuk taart, een vers belegd broodje of een warme pizza?

Stel makkelijk & snel jouw feestje samen

100% zeker van jouw plekAlles is achteraf nog te wijzigen
Boek nu jouw feestje!
Amsterdam

Let op, je keuzes gaan verloren bij het verlaten van de widget.

Kies jouw locatie

Kies de tickets

9.2
0 klimmers beoordelen dit klimbos met een 9.2!

Grote groep
of kinderfeestje
?

Selecteer een datum

Hé, wat leuk dat je bij ons op avontuur wilt! Het lijkt erop dat het product dat jij wilt boeken nu niet beschikbaar is. Dit kan zijn omdat er op de gekozen datum geen plekken meer beschikbaar zijn. Kies dan een andere datum. Gaat het om een groepsuitje? Ga dan naar funforest.nl/groepsuitjes om jouw groepsuitje te boeken. Kom je er dan nog niet uit? Geen probleem! Onze klantenservice is van 09:00 tot 17:00 bereikbaar.

Selecteer een starttijd

Tip: ons klimbos is vaak het rustigst in de ochtend 👍

Nog enkele tickets beschikbaar!

Toch een andere dag?

Omboeken kan tot 24 uur van te voren Het wijzigen en/of annuleren van uw reservering kan kosteloos tot 2 weken voor aanvang.

Maak het avontuur compleet

Jouw gegevens

Uw vouchercode wordt verwerkt bij de betaling

Overzicht bestelling

Locatie
Datum & tijd
Tickets
Totaal € 49.90
Tickets Bestel ze hier direct!