Hoofd Horeca

boss kitchen amsterdam, fun forest
 • In het Amsterdamse Bos
 • Veel vrijheid in eigen horeca
 • Passie voor horeca of begeleiden
 • Parttime of fulltime

Wil jij onze klimmers voorzien van lekker eten, gasten bedienen en jonge mensen leren wat het betekent om in de horeca te werken?

Wij zoeken een hoofd horeca die wil knallen in onze keuken. Ben jij enthousiast over eten, werk je graag met andere mensen en kan je goed overzicht houden en veilig werken? Dan is dit de ideale baan voor jou!

Hoe ziet de baan er uit?

Als hoofd horeca ben je de motor in onze horeca. Met jouw energie motiveer je je collega’s en zorg je voor een fijne sfeer en een veilige werkplek in de horeca. Je geeft het juiste voorbeeld en je kan als de beste een goed overzicht houden.

Parttime of fulltime?

De functie ‘Hoofd Horeca’ bestaat uit twee ingrediënten: het begeleiden van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en het overzien van onze horeca. Zie jij dit allebei wel zitten? Dan is een fulltime functie van 24 tot 32 uur per week voor jou een mogelijkheid! Wil jij je liever bezig houden met één van deze componenten? Dan zoeken we iemand die jou kan ondersteunen met de tweede helft van de werkzaamheden en delen jullie de uren onderling. In dit geval werk je gemiddeld 12 tot 16 uur per week.

boss kiosk amsterdam, fun forest
appeltaart, boss kitchen amsterdam, fun forest
bbq, fun forest

Ingrediënt 1: Horecaleidinggevende

We zoeken een enthousiaste leidinggevende die graag in de horeca werkt, maar ook niet bang is voor administratieve taken. Je mag grotendeels je eigen draai geven aan de Boss Kitchen. Ideeën voor een nieuw menu? Of werk je graag met speciale producten? Wil je een actie doen om een nieuw product te introduceren? Helemaal leuk! Ook houd jij je bezig met het bijhouden van de voorraad en inkopen, het onderhouden van de apparatuur en materialen en de voorbereiding van de groepsarrangementen.

 

Ingrediënt 2: Werkbegeleider

Als begeleider in de keuken ben jij verantwoordelijk voor het instrueren, aansturen en motiveren van het team. Bij Fun Forest werken ook veel jongeren die extra begeleiding nodig hebben, waaronder mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Jij zorgt voor groei en plezier door veel persoonlijke begeleiding. Door mee te werken in de horeca, leer je de jongeren allerlei belangrijke vaardigheden. Het gaat hierbij niet alleen om de kneepjes van het horeca vak, maar ook om sociale vaardigheden. Denk aan samen werken en grenzen bewaken. Je stelt, samen met onze social impact manager, voor iedere werknemer een leertraject samen en houdt hiervan de voortgang bij.

 

boss kitchen amsterdam, fun forest
boss bbq amsterdam, fun forest
boss kitchen rotterdam, fun forest

Wie is Fun Forest?

Bij Fun Forest staat plezier op de eerste plaats. Klimmen en klauteren in onze bossen is de ultieme belevenis in de natuur! In onze vier klimbossen is iedereen welkom, families, groepen, scholen, bedrijven. Wij zijn ook een Social Enterprise met een visie voor een inclusievere maatschappij. Onze missie is om jonge mensen die lastig aan het werk komen leer- en werkplekken te bieden. Deze mensen geven we onder anderen een plekje in onze kleine horeca. De grootte van de horeca is vergelijkbaar met een foodtruck en op het terras is plek voor ongeveer 30 man. De meest populaire producten zijn koffie, vers gebakken taart en tosti’s. Maar we verzorgen ook pizza’s, kinderfeestjes met cake en bedrijfsbarbecues en -lunches. Wat ook belangrijk is om te weten, is dat wij een seizoensbedrijf zijn. Dit betekent dat we in het laagseizoen vaak alleen in de weekenden en op de woensdagmiddag open zijn, maar dat we tijdens de schoolvakanties dagelijks open zijn voor langere tijden. Je moet dus flexibel zijn in je werkdagen en geen problemen hebben met werken tijdens de schoolvakanties, want dat zijn voor ons de drukke periodes.

Wat heb je nodig?

 • Je hebt al Horeca-ervaring
 • Je kan zelfstandig werken
 • Je hebt geduld en kan goed samenwerken
 • Je houdt van buiten zijn
 • Je houdt van aanpakken en bent organisatorisch sterk
 • Sociale hygiëne en BHV is een pré
 • Je bent beschikbaar in het weekend en de vakanties

Wat bieden wij jou?

 • Een contract tot het einde van het klimseizoen (november 2021)
 • Uren in overleg op basis van jouw wensen & vaardigheden
 • Werken in het bos, lekker gezond!
 • Veel vrijheid in je eigen horeca
 • Werken in een jong, enthousiast en gezellig team
 • Gratis klimmen en 50% korting voor je vrienden of familie bij alle Fun Forest klimparken
 • Indicatie bruto uurloon €12,42 inclusief vakantiegeld en vakantiedagen o.b.v. 40 uur

Solliciteren?

Wil jij ons team komen versterken? Zie jij deze uitdagende en veelzijdige job wel zitten? Stuur je motivatiebrief samen met je CV naar michiko@funforest.nl onder vermelding van ‘Hoofd Horeca’. Let op! Geef hierbij duidelijk aan of jij geïnteresseerd bent in het overzien van de horeca, het begeleiden van de werknemers of allebei!

Wij streven ernaar om alle reacties te beantwoorden. De sluitingsdatum van deze vacature is 14 februari 2021.

Deze browser wordt niet meer ondersteund, gelieve een moderne browser gebruiken.

(Chrome, Firefox, Edge)

Let op, je keuzes gaan verloren bij het verlaten van de widget.

Kies jouw locatie

Kies de tickets

Grote groep of kinderfeestje?

Groepsarrangement

Selecteer een datum

Selecteer een starttijd

Maak het avontuur compleet

Jouw gegevens

Overzicht bestelling

Locatie
Datum & tijd
Tickets
Totaal incl.
Uw vouchercode wordt verwerkt bij de betaling
Deze stap is vereist!
TrustScore 8.7
Tickets Bestel ze hier direct!