Vrijgezellen- feest

vrijgezellenfeest, fun forest
jongen, klimmen, fun forest
high five, zipline, fun forest
Fun Forest klimbos Amsterdam volwassene klimmen

Er hangt liefde in de lucht, binnenkort is de grote dag, maar daarvoor moet er nog even goed gefeest worden. Ieder jaar mogen wij een aantal vrijgezellenfeesten verwelkomen in ons bos. Met helm en gordel gaan zij de bomen in om hun angsten te overwinnen langs klimobstakels, ziplines en voor de durfals zelfs een vrije sprong. Onze locaties in Amsterdam, Rotterdam, Venlo en Almere bieden een prachtige plek om samen met je vrienden te genieten van een heerlijke dag, tussen de bomen of met beide benen op de grond.

Jouw vrijgezellenfeest

Wij willen jouw vrijgezellenfeest tot een groot succes maken. Om alle opties te bespreken en het perfecte vrijgezellenuitje neer te zetten, neem je het beste contact op met ons customer happiness team. Zij zitten klaar om jouw telefoontje of e-mail te beantwoorden en alle mogelijkheden bij het bos in jouw buurt met je te bespreken.

Informatie

Vraag info aan

beschrijfsuitje fun forest

Klimmen

Samen beleef je een superleuk avontuur tussen de bomen. Je verlegt je eigen grenzen, helpt elkaar en hebt vooral een heleboel lol! Klim telkens een moeilijker parcours, totdat je uiteindelijk bij de vrije sprong terecht komt. Durf jij het aan? Na het klimmen staat er een gratis drankje klaar voor de vrijgezel.

jongen, klimmen, fun forest
high five, zipline, fun forest
vrijgezellenfeest, fun forest
klimmen, vrouw, fun forest
boogschieten, groep, bedrijfsuitje, almere
boogschieten, bedrijfsuitje, almere, fun forest
boogschieten, almere, water, fun forest

Archery Tag

Al rennend met pijl en boog achter de bruid of bruidegom aan? Bij ons kan het! Jij kiest het spel, wij verzorgen de materialen. Wij werken met zachte pijlen waardoor niemand tijdens het spel verwondingen op loopt.

Suppen of kanoën

Rotterdam only!

Ga het water op met een Sup board of kano! Kies voor een Experience met instructeur of kies ervoor om alleen met je eigen clubje de plas te verkennen.

kano, vrouw, fun forest
personen, suppen, fun forest
suppen watersport rotterdam, fun forest
cryptex, fun forest
bedrijfsuitje, fun forest amsterdam
Forest Adventures Expeditie Fun Forest Almere teambuilding

Expeditie Fun Forest

Vanaf 16 personen

Welk team zal voert alle opdrachten het snelste uit in deze race naar de finish? Onze Forest Adventures zijn gemaakt om teamwork te stimuleren, met beide benen op de grond. Ideaal voor zowel de denkers als de doeners in jouw groep. Wie kraakt de code het snelste? Maakt als eerste een vuur? Wie is het meest fanatiek?!

Lunch of borrel

Vul je reserves aan voordat de feestavond echt begint! Bij onze Boss Kitchen of een van onze partner-restaurants kies je uit een variatie van heerlijk eten of de nodige snacks om jouw gezelschap op stoom te houden. Pizza’s, smoothies, taart of pannenkoeken – wat wil jij eten?

pizza, boss kitchen amsterdam, fun forest
bbq, fun forest
appeltaart, boss kitchen amsterdam, fun forest

Buy social, make impact!

begeleiders, bomen, personeel, fun forest
sociale logo's, fun forest

Wist je dat een uitje bij Fun Forest niet alleen om plezier gaat? Wij zijn een sociale onderneming, dit betekent dat wij jonge mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een leuke en veilige leer- en werkplek bieden. Wanneer je jouw uitje in ons bos organiseert, help je mee aan de ontwikkeling van onze medewerkers. Je werkt mee aan onze impact, want zonder groepsuitjes kunnen onze medewerkers nooit al hun leerdoelen behalen.

Praktische info

Plan je bezoek

Openingstijden

FAQ

Voor groepen vanaf 20 personen openen wij ons klimbos op aanvraag. Bestaat jouw groep uit minder dan 20 personen? Neem dan even contact op met onze klantenservice, zij zoeken samen met jou de perfecte datum uit!

Wij zijn ieder weekend geopend. Richting de zomer gaan wij ook steeds vaker op weekdagen open. Kijk op deze pagina voor al onze openingstijden.

Wat zijn de kledingvoorschriften?
Makkelijk zittende kleding en stevige (gesloten) schoenen. Klimmen met slippers, sandalen, Crocs of hakken is niet toegestaan.

Mag ik zelf eten en drinken meenemen?
Dit mag, we vragen wel dit niet op ons terras te nuttigen. In het bos zijn verschillende zit mogelijkheden. Zorg ervoor dat je alcoholische dranken bewaart voor na het klimmen.

Hoe gaan jullie om met afmeldingen?
Je ontvangt voor deze personen een tegoedbon voor een volgend bezoek. Wij geven geen geld retour.

Bekijk al onze meest gestelde vragen hier

banner, fun forest

Een belevenis cadeau!

Geef een avontuur cadeau aan de persoon die jouw vrijgezellenfeest heeft georganiseerd. Belevenissen zijn tegenwoordig veel belangrijker dan bezittingen. Onze cadeaubonnen zijn wel twee jaar geldig, de ontvanger kan dus zelf kiezen wanneer en met wie ze naar ons bos gaan.

Klik hier om een cadeaubon te kopen

Blog

Een avontuurlijke dagje uit

Deze browser wordt niet meer ondersteund, gelieve een moderne browser gebruiken.

(Chrome, Firefox, Edge)

Let op, je keuzes gaan verloren bij het verlaten van de widget.

Kies jouw locatie

Kies de tickets

Grote groep of kinderfeestje?

Groepsarrangement

Selecteer een datum

Selecteer een starttijd

Maak het avontuur compleet

Jouw gegevens

Overzicht bestelling

Locatie
Datum & tijd
Tickets
Totaal incl.
Uw vouchercode wordt verwerkt bij de betaling
Deze stap is vereist!
TrustScore 8.7
Tickets Bestel ze hier direct!