Schoolreisje

Fun Forest klimmen groep Schoolreisje klimbos
schoolreisje, fun forest venlo
klimmen, schoolreisje, fun forest
  • Klimmen door het bos
  • Avonturen op de grond
  • Voor groepen vanaf 8 personen
  • Lunchpakketjes mogelijk

Ben jij op zoek naar een leuk uitje met je klas? Wil jij je leerlingen eens op een andere manier leren kennen? Ga samen naar buiten! Besteed minder tijd aan beeldschermen en ga samen op avontuur in de natuur. Veel kinderen geven tegenwoordig zelf al aan dat hun schermgebruik een negatief effect heeft, zowel fysiek als mentaal. In ons bos hebben we daar de oplossing voor!

De klas uit, het bos in!

Een schoolreisje om nooit te vergeten.

Wij willen jouw schoolreisje tot een groot succes maken. Om alle opties te bespreken en het perfecte klassenuitje neer te zetten, neem je het beste contact op met ons customer happiness team. Zij zitten klaar om jouw telefoontje of e-mail te beantwoorden en alle mogelijkheden bij het bos in jouw buurt met je te bespreken.

Vraag info op

Vul jouw voorkeuren in op ons formulier voor groepen

Klimbos Fun Forest Almere
Klimmen Fun Forest Almere Monkey Trail Kinderen klimbos
Klimbos Fun Forest Almere kind klimpark klimmen zipline
Fun Forest klimmen groep Schoolreisje klimbos

Klimmen met je klas

We weten allemaal dat frisse lucht en natuur goed is voor de fysieke en mentale gezondheid van jongeren. In ons bos krijg je zowel de jongere als de oudere kinderen zonder problemen mee naar buiten. Tijdens het klimmen overwin je je angsten, bouw je aan je zelfvertrouwen en het voelt ook nog eens als een echte prestatie.

Een avontuur voor je hele klas!

Welk team zal voert alle opdrachten het snelste uit in deze race naar de finish? Onze Forest Adventures zijn gemaakt om teamwork te stimuleren, met beide benen op de grond. Ideaal voor zowel de denkers als de doeners in jouw klas. Wie kraakt de code het snelste? Maakt als eerste een vuur? Wie is het meest fanatiek?!

schoolreisje, fun forest venlo
teambuilding, forest adventures almere, fun forest
Forest Adventures Almere teambuilding spellen

Met je klas het water op!

kind, suppen, fun forest
suppen, kind, fun forest

Alleen beschikbaar in Rotterdam

Vier jij je schoolreisje liever op het water dan in het bos? Bij ons kan het! Met jouw klassenuitje ga je 1,5 uur het water op met een instructeur. Daar leer je de basics van het kanoën of suppen en ontdek je samen met je klasgenootjes de Kralingse Plas vanaf jouw SUP-board.

Let op! Om bij ons we watersporten moet je altijd in het bezit zijn van je zwemdiploma. Voor kinderen onder de 16 jaar moet er een volwassene mee het water op. Het meenemen van eigen zwem/sportkleding is verplicht.

Speel Arrow Battle met je klas!

Bij Archery Tag schiet je op elkaar met pijl en boog! Gewapend met een handboog en de speciale pijlen met zachte voorkant is het een unieke combinatie tussen boogschieten, paintballen en trefbal. Er zijn diverse spelvarianten, dus is het spel aan te passen aan de samenstelling en de wensen van de groep. Het doel van het spel is om zo veel mogelijk tegenstanders uit te schakelen, hiervoor is samenwerken met je team natuurlijk heel belangrijk. Daarom draait Archery Tag, of Arrow Battle, helemaal om teambuilding!

boogschieten, bedrijfsuitje, almere, fun forest
pijlen, boogschieten, fun forest
boogschieten, groep, bedrijfsuitje, almere
maskers, boogschieten, fun forest

Buy social, make impact!

begeleiders, bomen, personeel, fun forest
sociale logo's, fun forest

Wist je dat een uitje bij Fun Forest niet alleen om plezier gaat? Wij zijn een sociale onderneming, dit betekent dat wij jonge mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een leuke en veilige leer- en werkplek bieden. Wanneer je jouw uitje in ons bos organiseert, help je mee aan de ontwikkeling van onze medewerkers. Je werkt mee aan onze impact, want zonder groepsuitjes kunnen onze medewerkers nooit al hun leerdoelen behalen.

Praktische info

Plan je bezoek

Openingstijden

Vragen

Informatie

Voor groepen vanaf 20 personen openen wij ons klimbos op aanvraag. Bestaat jouw groep uit minder dan 20 personen? Neem dan even contact op met onze klantenservice, dan zoeken zij samen met jou de perfecte dag uit!

Wij zijn ieder weekend geopend. Richting de zomer gaan wij ook steeds vaker op weekdagen open. Kijk op deze pagina voor al onze openingstijden.

Op deze pagina vind je onze meest gestelde vragen.

Zit jouw vraag er niet tussen? Neem dan vooral contact op met ons op!

Wil je vrijblijvend meer informatie ontvangen over de activiteiten die jou interessant lijken? Vul dan ons formulier voor groepen in. Aan de hand van dit formulier, sturen wij snel meer info naar je op!

Blog

Een avontuurlijke dagje uit

Deze browser wordt niet meer ondersteund, gelieve een moderne browser gebruiken.

(Chrome, Firefox, Edge)

Let op, je keuzes gaan verloren bij het verlaten van de widget.

Kies jouw locatie

Kies de tickets

Grote groep of kinderfeestje?

Groepsarrangement

Selecteer een datum

Selecteer een starttijd

Maak het avontuur compleet

Jouw gegevens

Overzicht bestelling

Locatie
Datum & tijd
Tickets
Totaal incl.
Uw vouchercode wordt verwerkt bij de betaling
Deze stap is vereist!
TrustScore 8.7
Tickets Bestel ze hier direct!