Ons verhaal

Over Fun Forest

Ons DNA

Wij zien Fun Forest niet alleen als de ideale plek om plezier te hebben in de stadse natuur, maar ook om vormen van ‘spelenderwijs  leren’ in praktijk te brengen. In ons klimpark draait alles om veiligheid, samenwerken, verantwoorde risico’s nemen, je durven toevertrouwen aan een ander en plezier hebben. Dat is een prachtige voedingsbodem om te groeien.

Wij willen op een ondernemende manier mensen inspireren om een positieve bijdrage te leveren die past bij haar of zijn eigen talenten en uitdagingen. Dit doen we door zo veel mogelijk uitdagende leer- en werkplekken aan te bieden. Ook willen we ons klimpark toegankelijk te maken voor mensen die om welke reden dan ook niet, of niet zo snel bij ons zou komen klimmen. Tenslotte vinden we het belangrijk om ons in te zetten voor bosbeheer en het heraanplanten van oerwoud.

Wij bieden kansen en onze prachtige locaties graag met een grote groep mensen, omdat we daar van leren en veel plezier aan beleven.

Zo simpel is het.

Fun Forest – klimmen in mooiste bossen van Nederland, nét buiten de stad!

Fun Forest heeft vier klimparken verspreid door Nederland, namelijk in Amsterdam, Almere, Rotterdam en Venlo. In 2007 opende Fun Forest Venlo naast Speelpark Klein Zwitserland in Tegelen. Dit was destijds het allereerste klimpark in Nederland! In 2009 opende Fun Forest haar klimpark in het Amsterdamse Bos. In 2013 opende het grootste tokkelbanen klimpark van Nederland op stadslandgoed de Kemphaan in Almere, maar ook het Fun Forest klimpark in het Kralingse Bos van Rotterdam.

We hebben in 2016 een stichting opgericht om onze manier van denken en werken enerzijds duidelijker te maken aan anderen, en anderzijds om onze positieve impact te kunnen verstevigen.

De inkomsten van de BOSS Kitchens zijn de motor voor de verdere groei van onze maatschappelijke activiteiten.  Zo kunnen ook wij, de ondernemers en het hele team, op onze eigen benen staan.

De oprichters

Fun Forest is een eerste generatie familiebedrijf en 100% in bezit van de oprichters.

In 2007 is de BV Fun Forest opgericht door Ernst-Jan Swarte. Hij is de oprichter en algemeen directeur van de klimparken Fun Forest, namens Newmart Europe B.V. Ernst-Jan creëert  vanuit het ogenschijnlijke niets de meest prachtige dingen. Een innovator pur sang.

Fieke Swarte-Roozen hing in 2008 haar lease-auto en mantelpak in de wilgen om Fun Forest Amsterdam te starten. Zij is verantwoordelijk voor de stichting Fun Forest Foundation. Haar hart en kracht ligt bij het uitbouwen van de maatschappelijke activiteiten van de klimparken. Zij maakt stapsgewijs, samen met het bevlogen team van Fun Forest, een krachtig en toegankelijk leerbedrijf voor velen.

Het bestuur  van de stichting Fun Forest Foundation

De stichting Fun Forest Foundation bestaat momenteel uit een krachtig tweekoppig bestuur.

Alje Kuiper, directeur Strategie en Innovatie bij Randstad is de voorzitter van de stichting en sinds enkele jaren betrokken om ons als maatschappelijke onderneming te verduurzamen en om onze maatschappelijke impact te vergroten.

Henk van der Beek, een man van grote bescheidenheid en vele functies, waaronder voorzitter van MKB Rotterdam, is de secretaris-penningmeester van de stichting. Als maatschappelijk betrokken netwerker pur sang is hij van grote waarde voor de stichting Fun Forest Foundation.

Over ons

Klik hieronder om tickets te reserveren: Tickets

Alle locaties

Fun Forest Almere

Kemphaanlaan 4
1358 AG Almere
T: 088-369-70-00
E: almere@funforest.nl
Routebeschrijving

Fun Forest Amsterdam

Bosbaanweg 3
1182 DA Amstelveen
T: 088-369-70-00
E: amsterdam@funforest.nl
Routebeschrijving

Fun Forest Rotterdam

Langepad 71
3062 CJ Rotterdam
T: 088-369-70-00
E: rotterdam@funforest.nl
Routebeschrijving

Fun Forest Venlo

Verlengde Trappistenweg 35
5932 NB Tegelen, Limburg
T: 088-369-70-00
E: venlo@funforest.nl
Routebeschrijving

Tickets

Klimparken heel Nederland

Individuele tickets direct online reserveren

Tickets

Tickets voor groepen

Speciale arrangementen & prijzen

Voor bedrijven, families, schoolreisjes en andere groepen

Vraag prijsvoorstel aan

Hulp nodig bij het boeken? Bel: 088-369-7000

Natuurbeleving in stad Parken met bomen géén palen Centrale ligging stadscentra Veilig

  • T: 088 369 7000